יא מוחקת אותך ל-MZ
B beatman Member 7/1/04 #2 קראת אותי עם ריח הרקבון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif למה היא מחקה ??
T Treker New member 7/1/04 #6 חכי חכי הזמן עושה את שלו ולטרק יש זכרון ארוך. אנחנו עוד נפגש מתישהו כשידי על העליונה
ק קלונקס New member 7/1/04 #8 מוחקת,מוחקת,אבל היא כל כך יפה שאפילו המראה לא משקרת לה כל פעם שההיא שואלת אותה- מראה מראה שעל הקיר,מי השחורדינית הכי יפה בעיר...? מה שנקרא בעזה- יפות יפות שבא לבכות.... פפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה בטוח שייך להומור שחור...
מוחקת,מוחקת,אבל היא כל כך יפה שאפילו המראה לא משקרת לה כל פעם שההיא שואלת אותה- מראה מראה שעל הקיר,מי השחורדינית הכי יפה בעיר...? מה שנקרא בעזה- יפות יפות שבא לבכות.... פפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה בטוח שייך להומור שחור...
ק קלונקס New member 8/1/04 #10 אורחת פורחת...אגב.. יש לי בדיחה אדירה של הומור שחור ,אבל אסור לי לספר אותה...
א אחות שלו New member 9/1/04 #13 "עזוב"? צמח לי זין בין הרגליים בלי שידעתי? שמעי בפעם האחרונה שבדקתי היה לי כוס
א אנבלrh New member 9/1/04 #14 פופס פאדיחית ../images/Emo9.gif ואת...יש לנו דיבור צפוץ... נפגש בפרטי.
א אחות שלו New member 9/1/04 #15 וואי וואי לשמוע את זה ממך זה יותר נוראי מלשמוע את זה מהמחנכת שלי ביום הורים