יא מחר הבית הלבן

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל למה סתם לספיילר?

יש אנשים שרוצים לגלות את זה בהפתעה תוך צפיה בפרק ולא לדעת מראש... לפחות תכתוב בגוף ההודעה, זה ישאיר סיכוי למי שלא רוצה לדעת. לשמחתי לא נכנסתי עד עכשיו לפורום אז ההפתעה הנעימה נשמרה לי, אבל אם הייתי נכנסת מוקדם יותר זה היה ממש מעצבן אותי.

תתש

New member
נצל"ש: הפרק בארה"ב ../images/Emo58.gif

וואי וואי וואי וואי וואי. מכיוון שנראה לי שאני היחידי שרואה את הפרקים החדשים ומכיוון שאין לי כח לפרט כי היו הרבה פרטים אבל העיקריים: 1. נאס"א הודיע שאסטרואיד נמצא במסלול התנגשות עם כדור הארץ וכולם נבהלו ומרגרט ושאר הבנות התחילו להכין רשימה של איזה גברים לקחת למקלט בבית הלבן והן לא כללו את ג'וש
. 2. לאחר שבועות שניסתה לדבר על זה עם ג'וש ואחרי שאמרה לו כבר שהיא מתפטרת והוא לא התייחס דונה התפטרה מעבודתה כי קיבלה אחת יותר טובה ועדיין לא מה העבודה. 3. לאחר ששותק ברגליו הנשיא מתקשה הנשיא לתפקד (והוא מכריח את שומר הראש שלו לסחוב אותו) ולהשתתף בועידה עם סין ובסוף לאחר מה שנראה ככשלון הוא והנשיא הסיני יושבים שעתיים רצוף (לאחר שהוזהר שאסור לו לשבת רצוף יותר מחצי שעה) ומדברים על קוריאה. בחזרה באייר פורס 1 רואים את הנשיא חצי מעולף שנסגרת הדלת. 4. ג'וש טס ליוסטון כדי להיפגש עם החבר קונגרס (שחכתי את שמו) כדי לשכנע אותו לרוץ לנשיאות

למעלה