יא מעולים!!!

Neta20B

New member
יא מעולים!!!

שלום!! במקרה גיליתי את הפורום המצויין הזה..... אני מתה על סליידרס!!! הייתי רואה את זה עם אבא שלי קבוע, כשהייתי בכיתה ו בערך, נראה לי.... ראיתי את העונות החדשות כמובן גם, אבל זה כבר היה מעצבן, לא אהבתי בכלל. לצערי לא יצא לי לראות הרבה הפעם, כי ביום שישי אני כבר טסה לי לדרום אמריקה....אבל עד אז הצטרפתי

Neta20B

New member
../images/Emo6.gif

ובאופן די נדיר בימים אלה, אני גם יודעת בכלל לכתוב עברית

Neta20B

New member
בהחלט אני אחזור

ופה גם לא איכפת לי להפסיד את הפרקים כי ראיתי אותם 500 מיליון פעם... בניגוד לסדרות אחרות שאני עוזבת, כולל פרק אחרון שאני לא אראה...עצוב. חחחח

Fairywitch

New member
../images/Emo201.gif

אין לך חברות שיכולות אולי להקליט לך? לפחות את הדברים החשובים?

Neta20B

New member
זהו שלאף אחד

כבר אין וידאו או משהו דומה, וגם לי אין (זה היה מדהים, כל וידאו בבית התקלקל באותו יום)- ככה שאין ממש אלטרנטיבות. פעם החיים היו הרבה יותר פשוטים...לא רצית לפספס, שמת קלטת, לחצת על הקלטה וזהו- היום יש ממיר, דיגיטלי, כן DVD לא DVD, להקליט בערוץ כזה, להפסיק באמצע....כל מיני כאבי ראש כאלה

ToryMaster

New member
וואי

צריך לפנות אל הוט ולבדוק אפשרות להוסיף את סליידרס לVOD [אם זה לא שם עדיין].

Fairywitch

New member
אולי מישהו אם ממיר מקליט?

מוזר שיש אנשים שכבר אין להם וידאו- לעולם לא אוותר עליו, כל עוד יש לי ברירה

Neta20B

New member
נכון

גם אני מאוהבי הוידאו, אבל כולם התקלקלו בבת אחת ואמרו לנו שאין טעם לתקן... אפילו כבר חשבתי להשקיע במג'יק של הוט (בדיוק עכשיו יש פרסומת מאחורי, רמז דק שכזה...
) אבל אין לי כוח להתחיל להתעסק עם זה עכשיו. אפילו בVOD יש אחת מהסדרות, אבל אני חושבת שבשלב מסויים יורידו את הפרקים שלא ראיתי לפני שאני אחזור- זו גם התשובה שקיבלתי מהוט שהם מורידים מדי פעם תכנים כדי לפנות מקום. וגם אם אני אמצא איפשהו מישהו שיקליט- אין לי איפה לראות אז מה עשינו...חחח טוב אולי עד יום שישי אני אמצא פיתרון

rocket

New member
אני מאלה שמאוד לא אוהבים את כל הקטע

של "וידאו זה אאוט". וידאו זה נוח ויעיל והרבה יותר זול לראות סרט בוידאו. כל סרט בדיוידי עולה איזה מאה שקל .... ובכלל, אין כמו להקליט לבד את כל הסרטים והסדרות שאני אוהבת. אגב, אני גם מאלה שעדיין משתמשים בקלטות אאודיו *_*

Fairywitch

New member
את כמוני../images/Emo24.gif

כל כך צודקת
רק בפסח האחרון קנינו DVD, כי לכל הרוחות- יש סרטים שכבר לא טורחים להוציא בכלל בוידאו

למעלה