יא צופיפניקים, חלאס להתנצל !

יא צופיפניקים, חלאס להתנצל ! ../images/Emo55.gif

די כבר לחתום כל דיון פה בזה שאין פה מדגם מייצג של הצופים ושאתם לא מייצגים את תנועת הצופים. אם אתם חניכים בצופים, לכן קשורים לתנועה תגידו מה אתה חושבים או שאולי אתם לא חושבים כי התנועה שלכם ריקה מכלום ותכליתה הינו פארק שעשועים מאושר ע"י משרד החינוך ? עמית, מתנועה אחרת.

מסכימה (במתינות) עם הדבורה שמעלי.

צ´מעו, אתם לא יכולים להתחמק כנמל דיון רציני שמעלה שאלות לגבי תוכן החיים שלכם, בזה שאין פה מדגם מייצג של הצופים. אנחנו לא מבקשים את דעת התנועה הצופית- אנחנו כבר יודעים אותה, מזלזלים בה, ומפגינים נגדה בכל הזדמנות. אנחנו רוצים את הדעה שלכם. אולי כשכבר לא יהיה לכם מה לענות, תבינו בשקט את מה שאנחנו מנסים להגיד לכם- אתם יכולים להשיג יותר טוב מזה!!!! אתם יכולים להיות בתנועה שלא מתנצלת!!! נו, למה אני מתאמצת. אתם בטח תגנו על עצמכם במסכנות עכשיו... פיס אאוט.

גרעינה

תגובה יפה, חוץ מדבר אחד - את לא יודעת מה זה הצופים. אני לא אפרט, אין לי כוח להכנס לזה, אין לי כוח להתווכח, אבל את לא יודעת שום דבר חוץ מכמה דברים ששמעת, ראית ו/או קראת. אני לא מרגיש צורת להתנצל בפניך, ואני באמת לא חושב שאני צריך להתבייש בתנועה שלי בגלל שאחרים מתנצלים, ואם אתם מגנים אותנו זה הופכם אותך למעוררי הרחים ולא אותנו. יום טוב

אוף דיי כבר דשא......

מזה ההיתנשאות הזאת?! כאילו מה ניראה לך לך שרק אנשים "גדולים" יכולים להיות בצופים או בכלל בפורום הזה?,מאוד מעניין זה שאתה לא יודע שצופים זה דרך חיים ולא פורום מסריח!,הגיע הזמן שתיקלוט את זה!,אם אתה מכנה את עצמך בוגר כמו שאמרת... חבל שאתה כל כך מושפע מכמה אנשים פה שכל מה שהם יודעים זה ליכתוב הודעות ותגובות באורך של מגילות ובהם אפשר לימצוא רק תלונות וכל מיני שטויות! ,חבל שביגלל שכאלה אנשים כל כך מערערים את הדעה שלך...וגורמים לך לצאת נגד כל מיני אנשים בצופים....הרי את מי אתה רוצה להאשים?,את האנשים פה שהם לא מעניינים או לא מבינים בצופים?,זה מה שהם, מה לעשות?,להעיף אותם? לא פשוט להגיד שזה פורום חרא ולעבור מפה...או שאתה יודע מה?,אולי תעבור אליהם.........(לנוער העובד והלומד..) חוצמזה-מה אתם כל כך מיתגאים בתנועה ובפורום שלכם?(הנוער העובד...) פעם ניכנסתי כי רציתי ליראות מימה כל הפוזות שלכם מגיעות....וכל מה שראיתי זה דיון מסריח על איזה להקה צריכה להופיע...וכל מיני שטויות בסיגנון.....ותיראו לפי דעתי זה אחלה ,וזה כייף,ואפשר להגיד ממש כייף לדבר על כל מיני שטויות, אבל מה הבעיה שלכם להנות ולא להפריע לנו?אתם יודעים יש פיתגם כזה...תחיה ותן לאחרים ליחיות....(או משהו כזה...)מה הבעיה שלכם לתת לנו להיות בפורום שלנו בלי להציק לנו?, ואם כבר מדברים על להציק....למה דווקא לנו? יש גם את "צופים דרום" "ובני עקיבא"...אז אולי תסבירו לי מה העיניין?,כי ממש לא הבנתי... אבישג! אנשים מה יש לכם להגיד בנושא?

וואו!../images/Emo2.gif

מורידה בפנייך את הכובע
מסכימה איתך על כל מילה !!! מצטערת שאני לא מוסיפה מה דעתי בעניין , אני חייבת לרוץ לאנשהוא... בי ביי
נטע

את כל כך חמודה

אם את חושבת שאת כל כך "בוגרת" ו"מבינה" וכל שאר הבולשיט שאמרת למעלה אז תוציאי את זה על משהו יעיל, אם את כל כך רוצה להגן על כבודך אז תגני עליו עם האנרגיות שבהם את תוקפת אותי (אני חייב לציין שאני מעריך את העובדה שמישהו מהפורום הזה סוף סוף כתב הודעה עניינית). מעצבנים אותך הנוע"ל, תכתבי להם בדיוק מהרמה שבה כתבת לי, כי זה מה שחסר בפורום הזה. אני יודע בדיוק כמה הצופים זה דרך חיים, ואני עדיין חושב שהפורום הזה מסריח, מה הקשר בכלל, לא הבנתי מה המהות של המשפט? מה שאמרתי בהודעה שלי הוא בדיוק אותו דבר, הצופים זאת דרך חיים, זה סתם פורום מסריח, הוא לא מדגם מייצג, מה לעשות. אני לא יכול לשפר אותו, אני לא מבפנים, אני אאוטסיידר שחי מידע העבר, בשביל להחיות את הפורום צריך לדעת לא רק את האידיאולוגיה, או את התפישה הערכית (שתאמיני לי שאני שולט בהם הרבה יותר ממך), שערכם שלא יסולא בפז, אלא גם באקטואליה התנועתית. אני מציג את הדיעה שלי, אני קיצוני מהסיבה הפשוטה שהפורום הזה דורש קיצוניות לצד ההפוך, אני מייצג בדיוק את ההפך ממה ש90% מהפוסטמות הקטנות פה מייצגות עם ההודעות חסרות התורן שלהן, בלי אנשים כמוני הפורום שלך הוא פוסטמות נטו, אני לא אומר שאני משהו, כי אני לא, אבל אני עוזר לכם לאזן את הכף, לתת מדגם יותר מייצג, כי בלעדי, נכון למצב הנוכחי לש הפורום, אין אף אחד רציני פה. "כל מקום צריך את האאוטסיידרים שלו" - פרידריך ניטשה. ובקשר לאנשים שכותבים מגילות - אם היית טורחת קצת היית מבינה שהמגילות האלו הן לב הפורום, חבל שמספר התגובות זעום כי רובו מורכב מזבי חותם שלא ממש יודעים איך לקרוא, אם היה לכם את הכוח לקרוא את ההודעה מהתחלה עד הסוף, ולהגיב בענייניות, ולעמוד על דעתכם ועל העמדה שלכם ועל הצד שלכם במקום להתלונן שתוקפים אותכם, ואתם מסכנים, ואתם חסרי אונים, אז הפורום נראה אחרת. נמאס ממני? תגידי לי תודה, אני היחיד שהזיז אצבע בשביל לשמור על כבוד התנועה, אני היחיד שהיה לו זין לענות לשאלות רציניות על מהותיות התנועה, ולא רק באיזה צבע החד"ש שלי. ולמה מציקים לכם? כי אתם טרף קל! אתם נותנים לאנשים לטפס לכם במעלה התחת עם פנסים ולא מבינים שמה שהם רוצים זאת תגובה הולמת, בני עקיבא והנוע"ל והשמו"צ כותבים זה לזה בדיוק מה שהם כותבים לכם, למה לכם הם מציקים וזה עם זה הם לא? כי הם מנהלים ויכוחים עניניים במקום להתלונן על זה שפוקקים אותם! תפסיקו להתנהג כמו ילדים קטנים ולבכות לאמא כל פעם שמישהו מתווכח איתכם ותענו כמו בני אדם, תנו לאנשים סיבה להאמין שיש משהו בצופים, תראו קצת רוח צופית ותראו מה אתם שווים, כי לפי איך שאתם נראים עכשיו, אתם שווים כקליפת השום, ותאמינו לי שהתנועה שלכם שווה הרבה יותר מזה. האשמה היחידה שלי היא הניסיון הנואש לדרבן אתכם להאמין בחברה שלכם, להאמין בתנועה שלכם, ואולי אני קר אליכם, ואולי אני מגעיל אליכם, אבל ככה אני אוהב את זה! תחסמו אותי, לא איכפת לי, אני לא שם על הפורום הזה זין, הוא בגדר תחביב בשבילי. ואם אתם רוצים להוכיח לעצמכם שאתם שווים משהו ולהוריד אותי מהתחת שלכם בדרך לגיטימית אז תכתבו מגילות בחזרה, תסבירו מה אתם חושבים, תגידו לאנשים מה דעתכם ותסבירו להם למה אתם חושבים שהם טועים. "אינספקטור חכם, אינספקטור פקח השם לבדו יבריח גנב אם מישהו מעיז איתי להתווכח אני מתעצבן ומפנה לו ת´גב" - כוורת - כמו שאומרים - תפנימו

nIcKiTa

New member
תראה דשא....

הייתי מוחקת את ההודעה שלך בגלל המילים (מחוייבות) אבל אני לא, כי רואים שממש השקעת בלכתוב כמה הפורום לא שווה. אולי חשבתם פעם, שהאנשים שפה הם לא "המייצגים של התנועה" אולי אם היה פה אנשים אחרים זה היה פורום מאד מוצלח? אז אולי תספרו לחברים שלכם על הפורום ואני מדברת לשכבגיסטים!! ויהו פה דיונים רציניים....! וזהו, חן

מצטער על המילים

שחכתי שזה פורום לגיל הרך, ושמילים יכולות להרוג (עשי לי טובה, את יודעת שצנזורה זה שטויות) רצית שאני אקרא לשכב"ג, קראתי לשכב"ג, הגיע הזמן נקווה שהם באמת יבואו כי הם מהאנשים האלה שאין להם זמן לנשום. ואם כתבתם תגובה פעם אחת ונמאס לכם - שרשרו לינק לכל הרוחות! ואם אני כל כך מעצבן אותך אז למה את לא חוסמת אותי וזהו (אני לא מתגרה בך או משהו, אני באמת סקרן לדעת למה, התשובה יכולה להיות... מבדרת)

לראש דשא היקר

זה לא שאנחנו לא עונים על שאלות על "מהותיות התנועה" כמו מה האידיאלוגיה שלכם ? זה בגלל שענינו על השאלה הזאת לפחות עשר פעמים , וכל פעם שנוערעובדניק אחר נכנס אנחנו עונים עלייה עוד פעם ועוד פעם. והדרך שבא אתה מגיב לאנשים על ההודעות לא הייתה חייבת להיות ממהתחלה כזאת מגעילה , זה אתה בחרת , אתה החלטת שתהיה כזה שלילי לגבינו , אולי לא כל אחד כאן שיא המושלמות , אבל אני חושבת שלהיות קצת סבלני ( גם לדעות של אנשים שלא מוצאות חן- בעיניך ) לא יזיק לך ...תנסה להיות נחמד ,אנשים אוהבים את זה , באמת ! ולמה אתה חושב שזה מזיז לנו כל הירידות שלך ? אנחנו לא לוקחות אותך ברצינות... ומצטערת שלא כתבתי מגילה ( זה אומר שנשארת לי על התחת?)חייבת ללמוד למבחן :( - לא הכמות אלא האיכות- נטע

את לא לוקחת אותי ברצינות

וזה טוב כי אני לא אמור להלקח ברצינות אני הטמבל הזה שמציק בזווית של העין שלך זה התפקיד שלי ואני נהנה ממנו טוב שסיכמנו עמדות

loli pop

New member
טוב, לכל המתווכחים פה....

דבר ראשון... אני חושבת שהפורום הזה באמת קצת יבש... דבר שני... דשא, הוכחת לכולנו כמה לא אכפת לך וכ´ו... האמת שכל הסיפור הזה לא ממש מזיז לי אני באה לצופים כי כיף לי, ברור שאני לומדת ולוקחת משהו איתי אבל בעיקרון באים לצופים כדי לכייף. אני לא חושבת שמישהו בא כדי ללמוד ערכים,כאילו תעשו טובה...כמובן כמדריך אני פה כדי להעביר יותר מסתם "הפגת השיעמום בצהריי החניכים" אבל בתכלס אף חניך לא ממש מיישם את הערכים האלו לטווח ארוך... טוב לא נראה לי שממש קלעתי לנושא... אבל די הבנתי אותך דשא למרות הגישה ה***** שלך... היו נכונים...

ואחרי זה תוהים למה הצופים הם כאלה..

את באה רק בשביל לכייף, יופי לך, החלק הארי של החניכים באים בשביל ללמוד, ולא סתם בשביל להעביר את הזמן. אולי אני צמחוני, אבל אין לי שומדבר נגד לשחוט כבשים שחורות.

loli pop

New member
מה שתגיד...../images/Emo68.gif

טוב, אז אמרת שחניכים באים ללמוד... אני רוצה שתראה לי חניך אחד בצופים שיגיד לך "באתי כדי ללמוד ערכים.." כאילו באמת?! עד כמה אפשר להתווכח אפילו על שטות כזאת... תעשה טובה... מדריך צריך להצליח לעניין את החניכים בערכים האלו, ואם הוא מצליח, סבבה. אבל אף חניך לא בא מלחתחילה כדי ללמוד עליהם. וזהו! ואגב... לא כולם צריכים לעבוד לפי התנאים שלך...תלמד לקבל דעות אחרות.

לא רק מתנשאת, גם מטיפה מוסר...

הילדים של היום... אני מביע דעה, עצם זה שאת לא מקבלת אותה עושה אותך לזאת ש"כולם צריכים לעבוד בתנאים שלה", פאראדוקסאלי, חן חן. סיקרים וסטטיסטיקות מהגהנום ומטה מוכיחים חד וחלק שהחניכים באים ללמוד, לא אני אמרתי את זה, העובדות מדברות בעד עצמן, אני רק מצוטט.

loli pop

New member
חושב את עצמך....

טוב, מתנשאת אני לא. לא נכון יש דברים שאתה כן צודק בהם...אבל אתה כדי להראות כמה אתה צודק אתה לא תוותר... חושב שיודע הכל. ואתה יודע מה? נמאס לי מוויכוח הדבילי הזה... ואתה עוד מדבר על ילדים קטנים.. תראה אותך! ובקשר "לסטיסטיקות" שלך אני יכולה לעשות סקר בשבט שלי ו100% אך אחד לא יגיד:"באתי ללמוד ערכים..." בקיצור...אני חושבת שאמרתי מספיק ואין לי עוד מה להוסיף ולהתווכח. תקבל את זה או לא, לא מעניין אותי.

0% angel

New member
אתם יודעים מה?!

כדי למנוע סיכסוך חסר תועלת אני אלך מחר בשבט ויחתים ילדים... אני אשלך לכם... אולי זה יפג את השעמום שיש לי בין סיום הפעולה שלנו לבין סיום הפעולה של השכב"צ! ועוד משהו...!!!!! כמו שאמרתי קודם... דשא.. יש דרך לומר את הדברים אני חושבת שאתה יכול להגיד את מה שאתה רוצה בלי שילדים יתעצבנו או מה שזה לא יהיה ואם אתה חושב שאתה יודע יותר... אולי תשתף אותנו במה שאתה יודע?! לא נראה לך חכם?! אולי תעלה קצת את הדיונים בפורום במקום לרדת עליו כל הזמן? אולי תאכל חמין ותחנק? אולי תיפול לצלחת חומוס פג תוקף? אולי צב נינג´ה מעוך יפול עליך מהשמים? אולי תדרוס אותך מכונית חונה? (כן כן ניחשתם נכון דפקתי תראש היום בחלון...וזאת התוצאה!) חיזקו ואימצו -דניאל-

למעלה