את כל כך חמודה
אם את חושבת שאת כל כך "בוגרת" ו"מבינה" וכל שאר הבולשיט שאמרת למעלה אז תוציאי את זה על משהו יעיל, אם את כל כך רוצה להגן על כבודך אז תגני עליו עם האנרגיות שבהם את תוקפת אותי (אני חייב לציין שאני מעריך את העובדה שמישהו מהפורום הזה סוף סוף כתב הודעה עניינית). מעצבנים אותך הנוע"ל, תכתבי להם בדיוק מהרמה שבה כתבת לי, כי זה מה שחסר בפורום הזה. אני יודע בדיוק כמה הצופים זה דרך חיים, ואני עדיין חושב שהפורום הזה מסריח, מה הקשר בכלל, לא הבנתי מה המהות של המשפט? מה שאמרתי בהודעה שלי הוא בדיוק אותו דבר, הצופים זאת דרך חיים, זה סתם פורום מסריח, הוא לא מדגם מייצג, מה לעשות. אני לא יכול לשפר אותו, אני לא מבפנים, אני אאוטסיידר שחי מידע העבר, בשביל להחיות את הפורום צריך לדעת לא רק את האידיאולוגיה, או את התפישה הערכית (שתאמיני לי שאני שולט בהם הרבה יותר ממך), שערכם שלא יסולא בפז, אלא גם באקטואליה התנועתית. אני מציג את הדיעה שלי, אני קיצוני מהסיבה הפשוטה שהפורום הזה דורש קיצוניות לצד ההפוך, אני מייצג בדיוק את ההפך ממה ש90% מהפוסטמות הקטנות פה מייצגות עם ההודעות חסרות התורן שלהן, בלי אנשים כמוני הפורום שלך הוא פוסטמות נטו, אני לא אומר שאני משהו, כי אני לא, אבל אני עוזר לכם לאזן את הכף, לתת מדגם יותר מייצג, כי בלעדי, נכון למצב הנוכחי לש הפורום, אין אף אחד רציני פה. "כל מקום צריך את האאוטסיידרים שלו" - פרידריך ניטשה. ובקשר לאנשים שכותבים מגילות - אם היית טורחת קצת היית מבינה שהמגילות האלו הן לב הפורום, חבל שמספר התגובות זעום כי רובו מורכב מזבי חותם שלא ממש יודעים איך לקרוא, אם היה לכם את הכוח לקרוא את ההודעה מהתחלה עד הסוף, ולהגיב בענייניות, ולעמוד על דעתכם ועל העמדה שלכם ועל הצד שלכם במקום להתלונן שתוקפים אותכם, ואתם מסכנים, ואתם חסרי אונים, אז הפורום נראה אחרת. נמאס ממני? תגידי לי תודה, אני היחיד שהזיז אצבע בשביל לשמור על כבוד התנועה, אני היחיד שהיה לו זין לענות לשאלות רציניות על מהותיות התנועה, ולא רק באיזה צבע החד"ש שלי. ולמה מציקים לכם? כי אתם טרף קל! אתם נותנים לאנשים לטפס לכם במעלה התחת עם פנסים ולא מבינים שמה שהם רוצים זאת תגובה הולמת, בני עקיבא והנוע"ל והשמו"צ כותבים זה לזה בדיוק מה שהם כותבים לכם, למה לכם הם מציקים וזה עם זה הם לא? כי הם מנהלים ויכוחים עניניים במקום להתלונן על זה שפוקקים אותם! תפסיקו להתנהג כמו ילדים קטנים ולבכות לאמא כל פעם שמישהו מתווכח איתכם ותענו כמו בני אדם, תנו לאנשים סיבה להאמין שיש משהו בצופים, תראו קצת רוח צופית ותראו מה אתם שווים, כי לפי איך שאתם נראים עכשיו, אתם שווים כקליפת השום, ותאמינו לי שהתנועה שלכם שווה הרבה יותר מזה. האשמה היחידה שלי היא הניסיון הנואש לדרבן אתכם להאמין בחברה שלכם, להאמין בתנועה שלכם, ואולי אני קר אליכם, ואולי אני מגעיל אליכם, אבל ככה אני אוהב את זה! תחסמו אותי, לא איכפת לי, אני לא שם על הפורום הזה זין, הוא בגדר תחביב בשבילי. ואם אתם רוצים להוכיח לעצמכם שאתם שווים משהו ולהוריד אותי מהתחת שלכם בדרך לגיטימית אז תכתבו מגילות בחזרה, תסבירו מה אתם חושבים, תגידו לאנשים מה דעתכם ותסבירו להם למה אתם חושבים שהם טועים. "אינספקטור חכם, אינספקטור פקח השם לבדו יבריח גנב אם מישהו מעיז איתי להתווכח אני מתעצבן ומפנה לו ת´גב" - כוורת - כמו שאומרים - תפנימו