יא ק

יא ק../images/Emo32.gif../images/Emo2.gif

מהזה בכל הפורום הזה אין שרשור OFF רשמי
אני רוצה לספר לכם את הרשמים שלי מהיום,ונתחיל הכללל מהתחלה,למרות שאני לא יודעת אם אני אחפור כי אין לי ניסיון רב לעומת אלה שיש להן תואר שני
אה ואתם לא חייבים לקרוא,דילן זה בשבילך,עיסוק לערב שישי
אז הלכתי לי היום לבית ספרי ומתברר שהגעתי מוקדם מידי
ועוד אחרי ש"קמתי"(אם הוריי היקרים יראו) חצי שעה אחרי הזמן שאני צריכה לקום בד"כ,ואיזה מוזר זה היה כי גם עברתי במכולת וכו' וכו' ופשוט מוזר לי. אז שעה ראשונה היה לי מדעים,כן כן המקצוע ההומו(זיגוטי) הזה. וחחח במבחן השכבתי המפורסם קיבלתי 83
איך התאכזבתי
היתי אמורה לקבל הרבה פחות,רשמתי לה שם שטויות מפה ועד לאמריקה,ועשיתי לה תרשימי הכלאות מטופשים למדי אפילו היא רשמה שהיא לא הבינה מה המטרה,חחח והיה שם שאלה על חתולים,אני חייבת לסרוק לכם מתישהו,וציירתי לה תרשים וכמו מפגרת במקום לרשום את הגנוטיפים שלהם ציירתי חתולים,זה יצא פירמידה של חתול כפול חתול שווה 2 חתולים
או שהיה שאלה על מתי חי מנדל,ולא היה לי מושג אפילו שזה יכלל במבחן כי לא למדנו על האישיות שלו בכלל,במקום לרשום את השנה בה נולד עד מתי הוא חי,רשמתי:"במאה ה-19" כאילו יאללה ממילא נכשלתי למי אכפת,חח והיא רשמה
!!!! אני פשוט מתתי מצחוק על השולחן שלי,כאילו הוא חי 100 שנה,זה כמו ישאלו אתכם מתי היתה מלחמת לבנון השניה ותגידו במאה ה-21
בשיעור המורה שאלה אותי אם אני מרוצה,אמרתי לה בכלל לא
ואז כזה ביציאה שלה אמרתי לה:"אני מאוד מאוכזבת!!ציפיתי ל-60!!" והיא אמרה משהו כמו:"השתגעת! ילדים בכיתה היו מתים לקבל את 23 הנקודות האלה" אמרתי:"תביאי להם!!!" והיא:"את בטוחה??" ואני:"ברור נראלך שהיתי ברעש הזה שהיה 83.." הזוי. ובאזרחות יש לנו מורה שכזה שמלמד אותנו של"ח,אז זה נחשב בערך לאותו מקצוע,אז עשינו 2 מבחנים,אזרחות ושל"ח,בשל"ח היה קל קל קל קל קל אבל הוא לא החזיר עדין,ובאזרחות חשבתי אני אקבל ממש נמוך כי לא הבנתי כלום ממה שהולך שם
בסוף קיבלתי 98
,היתי בטוחה שהוא טועה,אני פשוט חישבתי וחישבתי וזה היה מוזר הלכתי להתעלף|מתנשא| ובשיעור האחרון עם המחנכת עשינו מסיבת פרידה,חחח המורה אמרה:"נחגוג את הפרידה" וזה היה משעשע ביותר. ונכון הרעידת אדמה שהיתה?היה כל-כך הרבה דפיקות על השולחן כי בכל זאת חצי כיתה שלנו בצופים
והם ממציאים שירים מוזרים כאלה בתוך שניה(חח המורה לאנגלית משתגעת מזה כל פעם היא מגיעה לשיעור מביאים לה שיר חדש) ולא הרגשנו תזוזה קטנה,הכיתה השניה שלמדו סיפרו שהם נכנסו מתחת לשולחנות חחחח אצלנו ילדים ישבו על השולחנות עם הבלאגן שהיה. אז קיצור 2 ילדים עוזבים מהכיתה לכיתת מב"ר כזאתי,אז הביאו שתיה ומיני מתיקה,בהפסקה כבר הספיקו לחסל את כל החטיפים,ובכלל שחילקו בכיתה אף אחד לא נגע בזה
כי בהפסקה הפילו את כל הצ'יפס על הרצפה אז כדי לכסות את הבלאגן הם שמו את הצ'יפס מהרצפה על הצלחת
והביאו עוגה,אבל לא הביאו סכין,גם כוסות לא הביאו,והעוגה היתה בראוניז כזאתי,ההיא מאחוריי השתגעה היא אמרה:"מה זה אמור להיות חול אבנים!!##!
" חחח זה באמת היה קשה כמו אבן,היא שאלה:"מה זה מי הכין את זה??" ואמרתי לה:"חחח אוסם" ואז הילד שהלך לחפש כוסות ברחבי ביה"ס גנב את הכוסות של הקפה מחדר מורים חחח וזה היה עוד בשביל קולה לא חבל. הוא כזה מחלק לכולם חוץ מלילדה אחת,חחח הוא כעס עליה כי היא חנקה אותו בהפסקה עם הצעיף(למדו את זה בטח מהמורה לאנגלית מסכנים)והשאירה לו אדום,אבל היא חנקה אותו בגלל שהוא לקח לה את התיק
,ואז כזה הילדה שישבה ליד ההיא שלא קיבלה שותה לה להנאתה קולה,ולילדה אין כוס כי הוא לא הביא לה,ואני רק מתה מצחוק כל השיעור חחחח,ואז כזה בסוף השיעור הוא אוסף את הכוסות לפח וחחחחחחח הוא שאל את הילדה שהוא לא הביא לה:"איפה הכוס שלך?" חחחחחחחחחחחחחחחח אני חטפתי התקף אסטמה אני נשבעת לכם אני היתי פלאט אונ דה פלור
מצטערת הגזמתי
תהנו לכם כי יש שרשור OFF חדש אינ דה האוס

LeAnnDylan

Well-known member
וואי דרורית דרורית מה יהיה איתך ../images/Emo122.gif

חנקת אותי מצחוק
חבורת מברניקים אתם באמשלי. אגב מה זה של"ח
מה את מדברת לי בראשי תיבות? כשתיהי בצבא תוכלי עד אז שום קיצורים ושם נעלים מובן

symptoms

New member
שדה לאום חברה

או שיעור לא חשוב, אם באמת מתעקשים
. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אם כבר דרורית פתחה עוף לשבת קלטו../images/Emo26.gif

כיוון שממש משעמם לי משמרת לילה וזה החלטתי לעיין בהודעת המנהלת של חן |פחחח| וקלטתי שאנחנו עוברים פה על בערך חצי מהחוקים שהיא רשמה |חע| וואי כמה צחקתי כשקראתי את זה
אם אתם רוצים לכתוב דבר מסויים אך אתם מרגישים שהנושא אינו די חשוב כדי לפתוח הודעה חדשה אתם יכולים לנצל"ש[ניצול שרשור] את הודעתכם לנושא אחר ותמיד השתמשו ב-
לסמן זאת.
כל הודעה הכוללת בתוכה תמונות בוטות או מזוייפות של קרי אין מקומה בפורום והיא תמחק מיידית
כל הודעה שמכילה בתוכה קללות ומילות גנאי על חברי הפורום או קרי תמחק ומלכתחילה אין לפרסם אותה!
וכמובן שאין לעשות "אאוטינג" לגולשים אחרים בפורום. כלומר, לכתוב את פרטיהם האישיים וכו'.
|
אין לדבר שיחות אישיות בין הגולשים על גבי הפורום! בשביל שיחות אלו יש את המסרים של תפוז או כל תוכנת מסרים אחרת. |מגלגל|

symptoms

New member
../images/Emo6.gif אבל נצלשת את ההודעה ../images/Emo3.gif

בדיוק חשבתי כמה מההודעות שאנחנו רושמים באמת קשורות לקרי
. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
כן אבל לא חסרות הודעות שאני לא מנצלשת../images/Emo152.gif

כמו הודעת הפושאפ

West Doll

New member
סתמי, אני חושבת על זה כל יום../images/Emo122.gif

זה סתם הודעת הנהלה שאני מעתיקה בכל פורום שאני נמצאת בו
ניסחתי אותה די טוב אי שם בהתחלה ומאז אני נשארת איתה תמיד ובכל פורום[רק אני משנה את שם הפורום וזה
].

symptoms

New member
../images/Emo6.gif דרורית את קרועה

באט אין אה גוד ווי
רעות

West Doll

New member
חחח איזה חבורת מוזרים../images/Emo6.gif

האמת שקראתי את הכל ביום שישי אבל לא היה לי כוח להגיב

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif כפרעליך^^

LeAnnDylan

Well-known member
שתקי תודי שגם את רוצה לשנות עכשיו

ורק שתדעי שאת מזה חסומה עד להודעה חדשה מהמסן שלי. צעירה פעורה חצופה ושרופה זה מה שאת!!

למעלה