יא תודה באמת תודה

tairon

New member
יא תודה באמת תודה

איזה יופי שלחו את הפורום שלי לחופשה שנתית בטיזי לוךלנד אחלה מקום זה שם אם כל התנאים וכל הקונסטרוציה המתאימה יש פרגוד אין כומר אין קהל מאמינים בכלל אייך הוא נסע לשם?? על גלגלי תפוז 4 גלגלים מפונצרים איפוווווווווווווווו הפורום שלי??? אפשר לשלוח לו פאקX...????? משו????? אולי פרחים???? איפה המצבה שלו??? כי נראה לי הוא התפגר ולא הודיעו לי שנערוך לו טקס אשכבה???

t@gel

New member
מאמי..

מידי פעם זה קורה שפורום נתקע... למה להתלונן...ממתינים בסבלנות... בינתיים יש לך זמן לחפש שירים... שמעתי שמנהלת הפרעות אכילה מחפשת שיר מסויים בנרות. אולי תסייע לה? חוצ`מזה...יש לך זמן להוציא את פינו לטיול.. לנקות את הבית לפסח... לקרוא קצת... תן חיוך...מתה עליך.. :)

רשעים, לא חכמים, לא תמים

וגם לא יודעים לשאול!!!!! הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם מה שבא בקלות באותה הקלות ייעלם מוכר לכם??????????? הציבור לא אוהב את הממשק החדש בלבול חוסר סדר הודעות מוקפצות למעלה ובכלל שלא לדבר על זה שהבית שלי, פורום הווידויים האהוב שלנו נעלם וכל דייריו מתפזרים בתפוצות ומתרגלים מתרגלים לפורומים אחרים לנפשות פועלות אחרות תגידו לי אתם השתגעתם???.. ככה אתם הורסים דבר טוב????.

t@gel

New member
אבל יודעים לשאול....

למה ככה? הציבור לא הכיר עוד את הממשק החדש ונפלאותיו... כמו תינוק שנולד...לומד לגדול... כך מתפתח לו הממשק שלנו...מתמקם לו בשרת בניחותא... מתרגל...תנו לו הזדמנות...הוא עוד יפתיע... מה שלומך חוצ`מזה? :) תגל

למעלה