יא!

Sideitself

New member
יא!

לא מת פה בכלל :) o_O רק נטשתי ל8578687 שנה והכל השתנה פה. כדי לעזור בהחייאת הדבר המת הזה - פרט/י כיצד ניצלת את חופשת החנוכה? המשךערבמהנה.

A t z a

New member
חחחחחחחחחח אממ../images/Emo80.gif

טוב אז...: ת"א,חוף,קניות,חברות,הופעה
,סרט וכו'

BurningUp10

New member
אז ככה

רוב הזמן הייתי בצבא חוץ מזה יצא לי להיות ב2 הופעות של דנה! אחת בדאג וטוני והשניה והשניה בתמונע שהיא התארחה אצל דן תורן ושליחי הבלוז1 חוץ מזה קצת חברים קצת גיטרה וזהו :)

מילי17

New member
../images/Emo9.gif הפי הפי חנוכה

בעיקר בלהסתכל על הסופגניות למלמל לעצמי "את חסרת אופי" לאכול אותה ולרוץ לבכות בספינינג

אור..../images/Emo13.gif

אז.. ביום ראשון בלילה (3:30
) יצאתי לכנס ניצנה וחזרתי בחמישי בלילה זה כנס ל- יב'ניקים מהתנועה הקיבוצית ותנועת המושבים שעוסק בשאלות ה"בוערות" לגבי האוכלוסיה בארץ (עוני, סמים, סחר בנשים, יחסי יהודים ישראלים - פלסטינאים, יישוב הנגב וכו'), והעיקר שלו הוא היציאה לשנת שירות. זה היה מחנה נודד. בכל יום יצאנו בסביבות 8-9 בבוקר באופניים (
) ונסענו לאורך הגבול עם מצריים עד לחניון-לילה הבא, כשבדרך היו 4-5 תחנות שעוסקות באחד הנושאים שכתבתי קודם. (כל אחד יצא באופן עצמאי ורכב בקצב שלו עם מי שהוא רוצה, לא היה צריך לסוע עם קבוצה קבועה או לחכות לכל הקבוצה ולה לה..) ביום הראשון היו כמעט לכולם בעיות באופניים.. זה היה משעשע. ביום השני כבר היה יותר בסדר.. בדרך היו הרבה דיונות ומדי פעם עצרנו לידן (בנוסף לתחנות שאורגנו כחלק מהכנס) ורצנו בהן, או סתם עשינו הפסקת תה..
יש עוד כל כך הרבה מה לספר, שאני פשוט לא אצא מזה.. בקיצור, היה ממש ממש כיף ומעניין

Sideitself

New member
סיכום :

לימודים, לימודים, קצתחברים, לימודים, קצת חברים, לימודים, לימודים, לימודים, לימודים. אוך. היה לי חופש כזה מכוער P:

אפשר בדיליי?../images/Emo205.gif

למדתי לתאוריה! עברתי תאוריה! (ראשונה^^
) נחתייייייייייייייייייייי!!

הו.. כל הכבוד../images/Emo70.gif

ממש שמחה בשבילך
אני מהעצלנים, אז מסתבר שנדפקתי קצת - אצטרך לעשות את התאוריה החדשה

לא בטוח שהחוק נכנס ב1.1../images/Emo205.gif

ככה שאם לא .. תרוצי לעשות תאוריה!, חברה שלי לא למדה ועברה (אבל היא סתם פוקסיונרית
)

מילי17

New member
../images/Emo65.gif מזל"ט ../images/Emo65.gif

טרמפים להופעות של דנה מראשון!! יאי^^

השמחה מוקדמת מדי../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

אני יכולה להוציא רשיון רק בפסח וגם אז צריך לחכות שיסתייים מלווההה...

למעלה