יבוא אישי של אומגה 3 מארה"ב

מיכל164

New member
יבוא אישי של אומגה 3 מארה"ב

אנו שוקלים ליבא לצרכנו הפרטיים אומגה 3. אם בעזרת מכירים הבאים מארה"ב או בעזרת הזמנה באינטרנט. שאלתי היא האים משך הזמן בו הבקבוק מצוי ללא קרור אינו יכול לפגוע במוצר?

עדיף שמישהו יביא לכם

משרד הבריאות "עושה את המוות, בימים אלו. מבקשים אישורים שונים ומשונים. לי יש משלוח של מלטונין שתקוע כבר חודש! לא עזר מרשם מרופא עכשיו הם מבקשים שאחתים את הרופא על טופס שהתרופה אינה רשומה בישראל - מה שלא נכון. ושהוא אחראי לכל מה שיקרה. עם משלוח של אומגה קודם הם גם ביקשו מרשם רופא וגם שברו בקבוק אחד משום שפתחו את האריזה המיוחדת

JacobSk

New member
אם את צריחה מלטונין יש לי כרגע במלאי

סוקריות של קירקמן 3מג

khisha

New member
קצת פרופורציה

מלטונין הינו הורמון ולא תוסף. זו איננה תרופה שרשומה בפנקס התרופות לכן ישנה בעיה להכניסה לארץ. אני יכול כמעט בוודאות להגיד שהבאת את זה דרך FEDEX מה שמאוד מסבך את העניין. יתרה מכך, אני יכול להגיד לך שיותר זול היה להחזיר את המשלוח לשולח ולשלם משלוח שוב כי אחסנה עולה הון. קיים סיכוי סביר שזה מה שתעשי בסופו של דבר. אבל אין שום קשר בין זה לתהליך מסודר של תוספי מזון. זהוא תהליך מסודר ולא מסובך במיוחד, אבל גם לא מהנעימים שקיימים.

תגובתך איננה ברוח הפורום הזה

היא מתאימה יותר לפורום ה"אח". ואני הרבה שנים כאן...

khisha

New member
צר לי לשמוע על בעיות שלך

וגם תמוהה ומוזר במידת מה שבשנים הרבות כאן לא הצלחת למצוא דרך הקלה ומקלה לייבא תוספים. הסיפור אינו מייצג ועלול ליצור רושם אצל אנשים שאינם בקיעים במטריה. אם יש לך בעיה של מלטונין אני יכול להשאיל לך קופסה של קירקמן 1מ"ג עד שתתארגני.

JacobSk

New member
מיכל המחירים בחנות שלי שווים למחיר

שאת תשלמי במיקרה משלוח.רק אם מישהו מסקים להבי את המוצרים מחול זה משתלם

JacobSk

New member
סורי רק 3 מג גם זה נעשב כמינון מקסימלי

לרוב חברות.

למעלה