יבוא אישי

ronnybel

New member
יבוא אישי

שלום, אני סטודנט טרי טרי בטכניון, ואני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש בלימודים. התכוונתי לקנות אותו בארה"ב ולהביא אותו לארץ ולכן יש לי כמה שאלות : 1) מה עדיף DELL LATITUDE 810 או IBM THINKPAD T 43 או IBM THINKPAD R52 2) האם יש לי אחריות למחשבים האלה בארץ ? 3) מה בנוגע לחיבור של המחשב לחשמל? האם זה מהווה איזשהי בעיה ? האם יש אולי עוד איזשהם בעיות שלא חשבתי עליהם. אם יש למישהו המלצות בשבילי אולי מחשב אחר או דגם אחר . אני בינתיים אבוד בכל המידע שיש. ופשוט מחפש מחשב ( לא למשחקים ) חזק אמין ובעל סוללה שמחזיקה הרבה זמן. אם יש למישהו הצעות אני אשמח לשמוע. תודה !

ש.פ.ד

New member
תשובות:

1. מאוד תלוי בצרכים שלך: ה- Dell הוא מחשב המשמש כתחליף (חוסך מקום) למחשב רגיל. יש לו יכולת גראפית גבוהה יחסית למחשב נייד ומסך גדול ומצויין - הכל על חשבון זמן סוללה וניידות (הוא כבד...) - אם אתה מתכוון להגיע עם המחשב לכיתה, הוא לא ממש מומלץ, היות וזדקק הרבה לשקע החשמל ולא יהיה לך נוח אתו על ידית המושב. ה- T43 הוא מחשב מהסדרה הבכירה של IBM ומיועד לתת מענה אולטימטיבי ליחס בין ניידות (משקל נמוך וזמן סוללה ממושך), וביצועים (מסך בגודל סביר, מעבד חזק, ויכולת גראפית לא רעה כלל), הכל, על חשבון המחיר... לשימוש בכיתה הוא יהיה הנוח והיעיל ביותר. על ה- R אני לא ממליץ, אלא אם כן אתה חייב מחשב זול יותר מהאחרים. 2. לכל המחשבים הללו תקבל אחריות בארץ (אצל IBM רשמית ואצל Dell בפועל) 3. אין בעיה עם החיבור לחשמל - המטענים יעבדו בכל מקום בעולם) אלטרנטיבות: חשוב על ה- Dell D610 כתחליף זול יחסית ל- T43 ללא הפסד של יכולת ואיכות יצור.

למעלה