יבוא מזון

• פותח הנושא MZT
  • פורסם בתאריך

MZT

New member
ל-IMPECT + SHARONRABI

בשלב זה אני לא מחפש שותף וגם לא חברת יעוץ. במידה ואני אשנה את דעתי, אני אפנה לכם, בינתיים, אם אתם מוכנים לעזור דרך הפורום אני אודה לכם מאד. ותודה על ההתייחסות.

sharonrabi

New member
המשך.....

שיטת השיווק לרשתות צריכה להיות אגרסיבית וזה אומר פשוט לקבוע פגישות ו/או אפילו לנחות על מנכלים מנהלי רשתות וקנינים ולהציע את המוצר.אני מניח כי תתנקל בלא מעט סרובים אבל אל תתייאש ופנה שוב ושוב כמובן מבלי להיות נודניק לפני הפנייה יש לבחון ואני מקווה שעשית זאת קודם את היתרונות של המוצר למול מתחרים כמו כן שקול לתת לרשתות הטבות מיוחדות כגון הוזלת כמויות ושקול אפילו אפשרות הצעה של לא מחרת לא שילמת כל זה כמובן נכון רק למוצר שאתה מאמין בו בהצלחה

MZT

New member
יבוא מזון

שלום, יש לי את המוצרים, חישבתי עלויות, עשיתי בדיקות, וכו. מה שאני לא יודע זה איך (או למי) לפנות ע"מ להציע את המוצרים (אני מתכוון לרשתות גדולות כמו הריבוע הכחול). זו חולשתי. גם ניסיתי לייבא יינות שאין בארץ, אבל אני לא יודע איך לשווק אותו. מישהו יכול לעזור ??? בתודה מראש.

MZT

New member
תודה רבה, אתה חושב שמשקרים לי

??? ואם כן, תוכל לעזור לי ולהגיד לי למה ולהדריך אותי ???

mamonako

New member
מה יש לך ביד ?

בהנחה שאין לך כלום ביד אז למה לעזור לך? אני יכול ליבא יין או שוקולד אן כל מוצר אחר ולמכור אותו לרשתות הגדולות. מה יש לך ביד שלי אין ? "הבשר" , החלק החשוב ביותר,העיקרי של העסק שלך הוא השיווק. אם אין לך שיווק אין לך כלום. האר את עיני אם אני טועה

MZT

New member
למה לענות בגסות ואגרסיביות ???

אתה שואל אותי למה לעזור ??? נכון, אתה לא חייב, אבל לשם מה קיים הפורום ??? זאת אמורה להיות קהילה של יזמים ואנשים שמנסים להפוך לעצמאים, מקום שיהיה אפשר לחלוק רעיונות. לפי הכרטיס האישי שלך יש לך הרבה ניסיון, אז תהיה עיניני, ואם אתה צריך עוד פרטים ע"מ לעזור, תבקש. או תשלח מסר אישי.

mamonako

New member
מה יש לך ביד ? ../images/Emo13.gif

בהנחה שאין לך כלום ביד אז למה לעזור לך?
אני יכול ליבא יין או שוקולד אן כל מוצר אחר ולמכור אותו לרשתות הגדולות. מה יש לך ביד שלי אין ?
"הבשר" , החלק החשוב ביותר,העיקרי של העסק שלך הוא השיווק. אם אין לך שיווק אז לצערי אין לך כלום.
האר את עיני אם אני טועה

תשובה

מעבר למה שנאמר פה ע"י חברי הפורום (בסגנונות שונים) ובהעדר מידע על המוצר- במידה ויש בידך מוצר שיכול להתחרות במוצרים הקיימים והמשווקים דרך חברות גדולות או חברות נישה, עליך לקבוע פגישות עם הקניינים של הרשתות ולהציג להם את המוצר. התכונן לפגישה היטב: שלח לפני הפגישה חומר מקדים (כולל אישורי יצור\יבוא, משרד הבריאות, במידה ונדרש, דוגמא של המוצר וכדומה), בוא עם מערך תמחיר מוכח ותוכנית שווקית כתובה ומסודרת. בשלבים מתקדמים יותר יש לשקול אסטרטגיות קידום מכירות כמו מיקום על מדף, הצבת מוכרניות ועוד.

למעלה