יבוא צמיגים במידות מיוחדות....

יבוא צמיגים במידות מיוחדות....

האם מישהו יודע על יבואן צמיגים פרטי (יען לא יבואן בלעדי שמחויב לחברה אחת) שמביא צמיגים במידות מיוחדות על פי הזמנה גם בכמות של ...נאמר...6 צמיגים ??? מישהו מכיר ? :) השדון...במצוקה ממשמשת וקרבה.... :)

נו ?!? זה לא ברור לך ?!?... :)

למיני.... אני חייב להשיג תוך חודשיים בערך 6 צמיגים במידה של 10-60\165 . חבר`ה...קדימה...להתאמץ ולנסות לחשוב מי יכול לעזור לנו עם זה ?!?! מי תותח בצמיגים מיוחדים בארץ ??? :) השדון...דוחק בחברי הפורום לעזור בשעת צרה... :)

yaron_z

New member
חיפשתי בשבילך הרבה ומצאתי!

באתר TIRERACK.COM צמגים 165/70/10 (לא היה חתך יותר נמוך) צמיגים שמסווגים באולטרא היי פרפורמנס אבל קיבלו רק 3 כוכבים מתוך 5. המחיר 64$ ליחידה השם: יוקוהמה A008. מקווה שעזרתי. נראה לי שתוכל להזמין מיבואן יוקוהמה...

ירון....קודם כל תודה רבה על ההשקעה.

יש לפחות שלושה יצרנים של צמיגים במידה הזו אבל הבעיה שהיבואנים לא מביאים אותם ארצה באופן סדיר ובכדי לקבל לידי צמיגים שכאלו אצטרך להמתין כשלושה חודשים אם אחכה להם !!!! גם אני חשבתי על האינטרנט כמקום מפלט ראשון אבל אני משוכנע שלא יהיה לך קשה לדמיין את המחיר של המשלוח ל-4 עד 6 צמיגים !!!! זה מחיר אסטרונומי (כ-700 ש``ח !!!) בגלל זה פניתי אליכם בעזרה ליבואן שמתעסק עם ``קטנות`` שכאלה ויוכל לארגן לי את הצמיגים באופן מהיר יותר, זול יותר... אז תודה רבה על המאמץ...על הרצון והעזרה (ואגב, בשביל ההתעניינות שלחתי להם מייל עם בקשה לתמחור הצמיגים עם המשלוח) אבל השאלה עדיין עומדת בעינה....והמיני שלי ושל חברי נשארות בלי צמיגים !!! :-( תודה, תודה תודה.... :) אבל אם יש מישהו שמכיר....עוד משהו...אשמח לדעת !!!! :) השדון... בודק אופציות אחרונות.... :)

גרמי

New member
אפשר להכניס צמיגים כאלה במזוודה?

ומה יגידו במסלול הירוק אם יראו את זה? פשוט ההורים שלי כרגע באנגליה, וחוזרים ביום ראשון בערב. 6 צמיגים אולי לא, אבל זוג?...

אילן די

New member
לא, אתה מגלגל אותם ככה עם מקל

על המסלול הירוק. אם ישאלו אותך, תגיד שזה הצמיגים של המטוס והטייס שלח אותך לפנצ`ריה.

לא...הם 145 על ``10.....

לא זוכר את החתך המקורי...אני כמעט משוכנע שהוא נשאר 70 !!! אבל שלי ``יושבת`` על ג`אנט רחב יותר (שמנמוך) ג`אנט לבן....של Weller... אני לא רוצה לעבור ל-``12 ולאבד מהמראה השובב הזה....וגם להעלות אותה גבוה יותר מעל לכביש.....ממה שהיא כבר הועלתה... חבר`ס....אני בבעיה !!! :-( אוףףףף..... :) השדון...מחפש מיפלט..... :)

yaron_z

New member
מה הקשר שדוניקו?

אני מדבר על זה שתזמין מהיבואן הרשמי. הוא ישמח לעשות לך הזמנה מיוחדת אם תשלם גם ל195/50/6``...

לא הובנתי כנראה.....

זה עניין של זמן הספקה !!!! לא יותר מזה !!! מי מכם מגיע מחר לקרטינג לתת ליושבי פורום אופנועים על הראש ???? :) סוף סוף הם הולכים לשחק במגרש שלכם... אז תנצלו את ההזדמנות להוציא עליהם את כל האגרסיות החבויות והתיסכולים שלכם... :) זה הזמן לעקוף אותם חזרה... :) מחר...שש וחצי...נחשונים... אנחנו וגם פורום וואלה, וגם...אתם !!!! נו ?.... מי ?...מי ??? :) השדון, חושב על הרחבת צמיגי הקארט למידה הנכונה... וואיי: מיני עם סליקס. :)

yaron_z

New member
ואני התכוונתי....

שעדיף לחכות שלושה חודשים מאשר שהאוטו ישב על פלצלך.

מה עם חברי הפורום ה``איטי`` הזה.....

נו...כל נהגי הפחנועים.... הזוחלים... :) מי מכם יגיע היום לקרטינג ?? היום חברי פורום האופנועים הולכים ``לשחק`` על ארבע.... מי מכם מגיע לתת להם בראש ? לפי הבנתי גם יהיה שם צוות צילום של הנשיונל הישראלי שעורך כתבה על התרבות הדו-גלגלית בארץ... וכנראה שהם יגיעו גם לצלם אותנו שם... שעת מפגש, אז גם אתם מוזמנים... :) השדון...בעינייני טיזינג של נהגי הקופסאות הזוחלות... :)

ג`רמיה אחי...אתה ב-ס-ד-ר !!!!!!

אחי.....אני לא הייתי רוצה שיפילו את זה עליי... לא..לא אפיל את זה עליהם.... תודה :) מלבד לזה...הם כבדים נורא...יחסית....בקיצור עזוב את זה ונסה, אם תוכל לעזור לי בדרך האמורה זה יהיה נהדר !!!! חוצמזה.....איפה אתה עכשיו.... ``תרים`` לי איזה מייל ספר מה מתפתח !!!! ויאללה תתחיל להגיע למפגשים !!! של הדו``גים !!!!!! :)))) :) השדון...שנהנה לראות את הג`רמיה על האופנוע... :)

m2pra

New member
צמיגים למיני

תנסה אצל גפני ``צמיגי החוף`` ואולי אצל פורטל בתל-אביב.

את פורטל ניסיתי.....

ואין לו....לצערי, כבר הופנתי אליו.... מי אלו צמיגי החוף ? יש יותר פרטים ??? :) השדון... :)

m2pra

New member
צמיגי החוף

תנסה ב-144, הם יושבים בראשון לציון מערב.

למעלה