יבוא קוסמטיקה ישראלית לתאילנד - דרוש מידע

יבוא קוסמטיקה ישראלית לתאילנד - דרוש מידע

שלום לחברי הפורום היקרים. אני איש עסקים ישראלי - - בן 31 ( סתם לשם האינפורמציה ) אשר מתכנן לעקור לתאילנד בעקבות הצעה עסקית. לאחרונה קבלתי הצעה לשווק בתאילנד בבלעדיות מוצרים של חברת קוסמטיקה ישראלית (מהגדולות ומהמפורסמות שבהן). מהתרשמותי משוק הקוסמטיקה המקומי (כולל תערוכת ASIA IN )- אני צופה למוצרים עתיד גדול בתאילנד. (אני איש שיווק אופטימי:) שאלותי הם כאלה במידה וותיקי הפורום יודעים את את התשובות - אני מחפש מקורות לMARKET DATA על צריכת קוסמטיקה בתאילנד - פלחי שוק וכדומה . רמות מחירים , קהלי יעד ..ועוד ועוד. (המלצה על חברה מהימנה תתקבל בברכה). אנחנו מעדיפים לעבוד עם ישראלים נוספים בתאילנד שיש להם נקודות מכירה (POS) במקומות מרכזיים -או מפיצים מקומיים. כך שאם אתם כאלה או מכירים אשמח לשמוע . תהליך רישוי בתאילנד - האם לי בתור ישראלי מותר להעסיק ישראלים אחרים בתאילנד ? אודה לכל פיסת מידע . תודה רבה רבה

daniel chn

New member
חקר שוק וחדירה לשוק חדש עולים כסף - וביחוד ל

חקר שוק וחדירה לשוק חדש עולים כסף - וביחוד לשוק עם תרבות שונה משלך יש חברות שיווק מקומיות שעוסקות בזה - בקיצור מדובר בפרויקט לכל דבר איסוף מידע - תכנון - בדיקת ישימות - תקציב - בחירת ספקים - ניהול סיכונים - תוכנית שיווק -מערכת בקרה ומדידה..וכו' ואם אתה מקצוען במקצוע שלך,ורוצה לקדם פרויקט כזה - תן למקצוענים לעשות את זה - ואל תחפש קיצורי דרך. או שעושים את זה נכון עם כל המשאבים הנדרשים - או שלא עושים כלום. קח קישור של חברות שיווק קוסמטיקה בתאי - מקווה שעזרתי...בהצלחה! http://www.bangkokcompanies.com/categories/thai_companies_p47.htm

תודה רבה על התגובה - זה בדיוק מה שהתכוונתי

היי דניאל מדובר בחברה רצינית ביותר בתחום הקוסמטיקה בארץ, שסבורה כי ישנו פוטנציאל גדול מאד למוצרים שלה - בייחוד בתחום מוצרי השיזוף! אתה צודק לחלוטין בגישה שלך ובדבריך. אף לא יחידה אחת תישלח לכיוון תאילנד ללא בדיקה יסודית של הפרמטרים שציינת. בטח בתחום כה רגיש כמו קוסמטיקה! תודה על הלינק - אך הוא הוביל לאתר חיפוש נוסף :( אני כרגע בעבודת איסוף ואשמח לכל לינק ! מכוני סקר שוק תאילנדים מומלצים. בירור פרטים לגבי תערוכת הקוסמטיקה בעיר - אם מישהו היה וחווה אשמח לקבל חו"ד!. מפיצים ישראלים מבוססים בתאילנד אם מישהו מכיר . וכדומה . צום קל!

Benkok

New member
משהו שחשוב שתדע...

אם מדובר במוצרי ים המלח ודומיהם, כדאי שתדע שעד היום לא הצליחה חברה אחת אפילו לחדור לשוק המקומי. הגדולות ביותר ניסו, רובם השקיעו סכומים מטורפים בהקמת מערכי שיווק וחבירה לריטיילרים הגדולים בתאילנד. כולם נכשלו. החברה היחידה ששרדה מעל שנה סוגרת את כל נקודות המכירה והחנויות שלה בימים אלו ממש, וזאת חברה שעשתה את הכל לפי הספר, והשותף המקומי שלה הוא ריטיילר עם מעל 600 נקודות מכירה ברחבי תאילנד. נקודה למחשבה לפני שאתה נכנס לזה...

זה מאד מעניין מה שאתה אומר - בנקוק

ראשית לא מדובר במוצרי ים המלח. אלא ביצרנית ויצואנית של מוצרי קוסמטיקה מובילים לטיפוח הגוף, טיפוח הפנים, טיפוח כף הרגל , מוצרים להרגעת עור רגיש ומגורה ומבחר אריזות שי לטיפוח האשה והגבר - מוצרים שמבוססים על רגישיות , וכן גם על הלבנה והגנה על העור מפני נזקי השמש . :) אחד הדברים הראשונים שלמדתי בתאילנד היה שתאילנדים לא אוהבים להשתזף הן מבחינת התדמית החברתית והן מבחינה בריאותית ולמעשה הרבה פעמים בניגוד אלינו נכנסים עם בגדים לים. שנית בנקוק זה נורא מעניין מה שאתה אומר - ידוע לך מהן הסיבות לכישלון של אותה חברה? האם זו חברה שניסתה לשווק רק את מוצרי ים המלח ? או מוצרי טיפוח בכללי? שאלה ממש כללית כי ממה שאני מבין יש לך הרבה מאד נסיון בתאילנד - אתה נשמע מאד סקפטי לגבי עסקים ע"י זרים במדינה -כי אני מבין שרק לעיתים נדירות ורחוקות מיזמים כאלו צלחו .

Ludwig

New member
מוצרי שיזוף?

שיזוף נחשב משהו שלילי בקרב רוב מוחלט של התאים (ולא רק בגלל הפגיעה הבריאותית אלא בעיקר בגלל התדמית השלילית לעור כהה והתדמית החיובית לעור בהיר). למעשה מוצרים "מלבינים" פופולריים ביותר בתאילנד.

Benkok

New member
אני מתאר לעצמי שמדובר בקרם הגנה...

כי אם מדובר במגבירי שיזוף אז יש ממש אין צורך במחקרי שוק כדי לקבוע שחבל על הזמן...

שלום בנגקוק או קרלטון

אינני זוכר למי מכם יש חברה לשירותים עסקיים בתאילנד . בכל מקרה אשמח להעזר בכם בצורה יותר מקצועית ורצינית . ניתן לפנות אליי במייל הבא : [email protected] או לחילופין שימו לינק לאתר שלכם. תודה!

למעלה