יבול יומי של הודעות התעללות

לב אם

New member
../images/Emo41.gif תקיפה של 2 ילדים בראש העין

ושוב לקראת יום שישי אנו מתבשרים: האיש הציע לשני אחים בני 9 ו-11 מפתח תקווה להצטרף אליו לטיול ברכבו. הוא לקח אותם למקום מבודד שם נגע בהם במקומות אינטימיים ואף ביצע בהם מעשה סדום. החשוד נעצר והודה במעשים עד מתי נמשיך לשמוע הודעות כאלו? מתי יתחילו לטפל ברצינות בבעיית הפדודפילים? לטפל בהם. להרחיק אותם. לספק לילדינו סביבה בטוחה. הכתבה

לב אם

New member
ואם חשבתי על שבת מנוחה

אז עוד מקרה של אב שהתעלל בבתו מגיל 12 עד גיל 16. כל פעם שאנחנו חושבים שאנחנו בדור אחר, שההורים יותר מודעים, שהילדים יותר מודעים ומסתבר שכל זאת סדום ועמורה. איך איך ילד צריך לגדול תמים ומלא אמון, כשאפילו הבית אינו בטוח. כשהדמות השומרת ומגינה, הופכת לדמות מאיימת ומסוכנת. אשמח לשמוע קצת סיפורים מעודדים - ממישהו שהצליח להשתקם, או מכיר מישהו כזה. כל המבקרים הסמויים - שרק מציצים ולא כותבים - אולי אצלכם מילת עידוד קטנה? וגם אם רע לכם ואתם זקוקים לעידוד - אשמח. שיהיה לכולנו שבוע נהדר, עם קצת תקווה וקצת אופטימיות. הכתבה

לב אם

New member
ועוד אב אחד

פשוט אין לזה סוף : אב בחולון חשוד שאנס את בתו בת ה 15. הילדה סיפרה על כך לידידים, אך סירבה להודות במשטרה על מה שקרה. רק בעזרת הידיד שעודד אותה ותמך בה הסכימה לגדלות את הכל. משפט קטן בכתבה מציין שהילדה מבקרת הרבה את האב והוא תומך בה כלכלית. ואני חושבת לעצמי: מה יקרה עכשיו לאותה נערה, כולה בת 15. אבא שלה עכשיו במשפטים כי פגע בה, אז הוא לא יממן לה לימודים והוצאות. שלא לדבר על כך שהוא לא יממן את התמיכה הנפשית שהיא זקוקה לה כדי להתגבר על הארועים. אני לא יודעת מה מצבה של האם והמצב הכללי של המשפחה, אבל יכול להיות בהחלט מצב שבבחירתה לעשות את הדבר הנכון ולהתנתק מההתעללות, הילדה דנה עצמה לחיי מחסור ומצוקה, ו"תיזרק לרחוב" מבחינת תמיכה מקצועית. אנחנו כחברה, בכך שאיננו דואגים לתמיכה מסודרת בנפגעות, בכך שאין אמצעים לתמיכה בילדים במצוקה - מביאים לקושי הכפול והמכופל למי שנפגע בתוך המשפחה - גם הוא זה שנפגע, והוא גם יהיה זה שישלם את מלוא המחיר. הכל על חשבונו!!!

לב אם

New member
אין לזה סוף: עוד ועוד ועוד מתעללים

יבול היום כולל דוד שהתעלל באחייניתו מגיל שנתיים ואב שהתעלל בבתו מגיל 8 - מתואר ב YNET את הצד השלילי כולנו מכירים, ומזועזעים בלי סוף איך יש כל כך הרבה כאלה ... אני מנסה לחשוב על הצד החיובי: אחרי שנים של התעללות, אותן צעירות עוזרות עוז ומתלוננות. אולי בזכות הפרסומים, אולי הצליחו להשתקם ולהתחזק נפשית מספיק כדי לעמוד בפני המתעלל. אני מאחלת לבונת המון הצלחה בדרך השקה. ולמשפחות האוהבות - בואו להתחזק ולקבל תמיכה ככל שנוכל לתת.

לב אם

New member
אלוהים ישמור

אין יום מנוחה. גם היום יש דיווח חדש -על דוד שאנס והתעלל באחייניות שלו (והפעם לא מחולון אלא מאיזור העמקים) הכתבה

לב אם

New member
יבול יומי של הודעות התעללות

בימים האחרונים, כל יום אני מכניסה קישור לידיעה נוספת על התעללות בתוך המשפחה. פעם האב ופעם הדוד, פעם הסב ופעם שכן נחמד. וכל אחד כזה משאיר אחריו יבול שלם של נפגעות - בנות שסובלות כל החיים מלב שבור, משפחה מפורקת וכואבת, פגיעה בדימוי העצמי. אז טוב שהדברים כבר יוצאים החוצה ולא נשארים נסתרים בחוג המשפחה כפי שהיה פעם, ובכל זאת, זה נורא, גורם לחשוב באיזה עולם אנו חיים. מה אנו יכולים לעשות כדי לעזור? מה אנו יכולים לעשות כדי להקל? מה אפשר לעשות כדי למנוע? איך לחנך כדי שבעתיד לא יקרה?

0 אור 0

New member
פשוט מזעזע

ועוד נראה לי שזה לא כל ההודעות - רק ההודעה הבולטת יותר באותו יום.

לב אם

New member
עוד מקרה מזעזע של סב שהתעלל בנכדות

שוב חוזר הניגון: הפעם זה הסב שמי יודע בכמה נכדות, חברות ובנות שכנים התעלל עד שנכדה אחת אמיצה אזרה אומץ להתלונן. הסב תוקף מינית את נכדותיו כמו שמורן החכמה כתבה פה בפורום, אנו מצפים מהמשפחה שתהיה המגן והתמיכה שלנו. והנה עוד ועוד מקרים וכל יום חדש. אני מקווה שההורים לא ידעו והסתירו, אבל אם אתם כמונו - הורים שיום אחד רעדה להם האדמה וגילו שהסבא התעלל בבנות - אני שולחת לכם חיבוק גדול מלא אהבה. צפויה לכם תקופה קשה מאד, של שבר משפחתי, בה המשפחה תתחלק לשני צדדים. בה יהיה קושי להתנהל ולו בדברים הפשוטים ביותר כמו חיבוק לילד, כמו ארוע משפחתי. צפויה לכם תקופה קשה מאד עם ילדים פגועים שזקוקים לכל התמיכה והאמון שבעולם, ומצד שני מתקשים לתת בכם אמון ובודקים אתכם כל הזמן. אתם עכשיו בשבר נוראי ובהלם נוראי, אבל התפקיד שלכם הוא להיות צוק איתן עבור ילדיכם , להאמין בהם ללא סייג, להגן עליהם מאמירות קשות ופוגעניות ומחוסר אמון, להעניק להם המון אהבה גם אם נדמה שהם לא מחזירים ורק עוקצים. בתקופה הקשה והנוראית שתעבור עליכם - כאן המקום שאפשר לפנות ולשתף, להתייעץ ולהיעזר.

למעלה