יבלות דרושה תרופת קסם.

יבלות דרושה תרופת קסם.

הבנתי שנפוץ אצל ילדים. מדובר על יבלות שהן וירליות. כבר פעמיים נאמר שאין מה לעשות ואין טיפול. פעמיים גם קיבלנו את הבקבוקון דמוי לק שאמור לצרוב אותן אבל שורף את העור מסביב אז הפסקנו. אפילו הרופאה אמרה שעדיף לא להשתמש. עוד מעט חצי שנה. ונמאס, מגרד ומענה.

נואשנו בעניין מרופאי עור. אשמח לשמוע סיפור פלא על מישהו שנפטר מהן בכל זאת.

לא לציטוט בשום מקום.

פרמלה

New member
על העור או על כפות הרגליים?

לצעירית היו פעם על העור ברגליים. הרופא צרב כמה כי ביקשתי, אך אמר שזה טיפול לא יעיל. צעירית לא אהבה את הצריבה והפסקנו, והן נעלמו מעצמן עם הזמן.

לבכורית היו כמה עיקשות ומכאיבות בכף הרגל. טופלה במיני משחות ופלסטרים שלא עזרו, ואחרי כמה חודשים זה עבר מעצמו.

אחד הרופאים אמר שלפעמים זה עובר מעצמו כשהגוף מתחסן נגד החולירע הזו, וזה אכן מה שקרה אצל הנגועות שלי.

טפו!

sherlooka

New member
את מדברת על מולוסקום?

http://www.iskin.co.il/?CategoryID=88&ArticleID=311

היה לשתי בנותיי.
בוודאי שיש טיפול - צריבה אצל רופא עור. בצריבה לא כואבת. אחרי זה ייתכן ויהיה גרד ואז נותנים משחה.
אצל הקטנה היינו צריכים לחזור פעמיים על הצריבה כי הן היו עקשניות.

מה שנכון הוא שזה יכול לעבור לבד (עד שנתיים) ושהצריבה לא תמיד עובדת. אבל קיים טיפול בהחלט.

מאיפה את? כי יש לי המלצה לרופא שמקבל מהכללית מושלם בעלות של 100 ש"ח.

מותק 9

New member
וואלה אפשר לצרוב את זה?

לקח בערך שנה וחצי עד שהן עברו. והיו לו מלאאאאאאא.
והשאירו צלקות, מזל שמאחורי הברכיים מקום שאפחד לא רואה.

איכס וירוס מכוער ומגעיל

דנה561

New member
עם זה מולסקום

צריבה לא עוזרת זה רק מרבה אותם
יש רופא שמוציא אותם בכפית מיוחדת קוראים לו אביקם הראל עם יש המון זה בהרדמה מלאה
אנחנו הינו אמורים לעשות את התהליך הזה אצלו ועד שקיבלנו אישור מהביטוח וכו זה עבר לבד לקח יותר מחצי שנה זה וירוס שהגוף נלחם בו ובסוף זה עובר
זה היה אצל הגדול לפני כמה שנים
עכשיו אני חושבת שזה מתחיל אצל האמצעי
זה מאוד מדבק הוא עושה כל יום אמבטיה אחרון ואחרי זה אני מנקה עם אקונמיקה שלא יעבור לשאר המשפחה

אשרז4

New member
אם את מדברת על הקטנטנות הללו שנראות

כמו חצקון עם ראש לבן
אז אכן בזמנו שמעתי שחלב תאנים עוזר, ניסינו והיה שיפור אבל דורש התמדה (כמו גם הלק) החלב הוא למעשה הנוזל שמופרש בעת קטיפת התאנה/עלה מהעץ.

אחד הדברים שגילית זה שאם פוצעים אותן אז הן מחלימות ונעלמות (התגלה בטעות)
הבעיה היא עם פציעה לא מבוקרת גמו גירוד או התעסקות של הילד ואז הוא למעשה מעביר את הוירוס למקום אחר.

אצלנו די עבר מעצמו אחרי זמן מה.
לא הגעתי לצריבה כי מאוד חששו מזה (הבנות) וכי היה לי ברור שלא יצליחו לעמוד בצריבה של כל מה שיש להן וגם, כשיצוצו אחרות אז צריך שוב לצרוב)
בקיצור עזבנו ועבר

תודה לכולן. החכמתי. נראה מה נעשה

sherlooka

New member
אני רוצה לדייק רגע

אני מדברת על מולוסקולום של ילדים.
יש נגעי פרא כאלו שהיו לי כמבוגרת, שהצריבה שלהם מאוד כאבה וגרמה לנפיחות ואח"כ מאין דלקת - תהליך החלמה שלא מתאים לילדים קטנים. בטח לא אם יש מלא יבלות.

אצל הבנות שלי - היה מדובר על צריבה אחרת, פשוטה, רק רופא העור עשה זאת (לא ניתן לנו שום דבר הבייתה מלבד מרשם למשחה שבקושי שמנו כי לא היה גרד ולא היה צורך).
אצל הקטנה נדרשנו לבוא פעמיים - כי הן לא נגמרו.
אצל הגדולה - פעם אחת וחסל.
זה בהחלט מדבק.
אנחנו נדבקנו מהבני דודים במקלחת משותפת, הגדולה נדבקה מהקטנה... אם לא היינו קוטעים את ההדבקה אז גם הגדולה הייתה מדביקה שוב את הקטנה

בהצלחה

מיכול

New member
ואם בכל זאת רופא עור

אז אביקם הראל העלים אצלנו
ולא בעזרת מריחה של חומר אלא שליפה של היבלת בעזרת מכשיר קטנטן ואחרי מריחה של אמלה

היינו שם ושאלתי בדיוק אותה שאלה לפני כמה

חודשים. הלק אכן לא עזר והפסקנו, לצריבה הילד סירב בכל תוקף וכהרופא "איים" בהסרה בלייזר הוא לגמרי נכנס לפאניקה. בעצת הפורום ניסינו גם חלב תאנים ללא הועיל.

א-בל, הרופאה אמרה מההתחלה שזו מחלה שהיא self-containing וגם אם לא עושים כלום זה יעבור - יכול לקחת חודשים ארוכים - אבל יעבור.

מפה לשם, מכיוון שזה לא באמת כאב לו, דחינו את התכניות לקובע תור לעוד רופא עור, ויום אחד גילינו שהיבלות (אחת לא מאוד גדולה על אגודל ביד ואחד ענקית ומכוערת מתחת לציפורן הבוהן ברגל) נעלמו כלא היו.

אז אני לא אומרת לא לעשות כלום אם זה מציק ומגרד, אבל אם לא תמצאו מוצא אחר - הזמן יעשה את שלו.

בתל"ק

הרופא שלנו צורב לה את הגדולות
על הקטנות אנחנו שמים את החומר הזה עם קיסם חצוי לשניים - החלק האמצעי שהוא רחב ולא דוקר
עם המברשת פעם אחת פספסתי לה מהצד וזה כמעט הגיע לבית חולים עם כוויה נוראית
לא לצטט

מכירה ילד שהומיאופאט מרעננה הכחיד לו אותן

מי היה מאמין שאני אמליץ על הומיאופאטיה, אבל הנה, המלצתי

למעלה