יבלות ויראליות

יבלות ויראליות

ובכן, לאחר שהם דרו והתרבו על הבטן של איתי למשך יותר מחצי שנה, לאחר שבוע וחצי של שימוש בשמן עץ הטויה הן נעלמו. זה ממש צרב אותם בלי כאב הצריבה של הורמול. קניתי דרך האינטרנט בכ-60 שקלים מראן צמחים בע"מ http://www.ranherbs.com/ הצליח לנו.

khisha

New member
לעץ התה יש תכונות אנטיספטיות

כמיטב זכרוני הוא טוב לאלרגיות וזיהומים. את בטוחה שזה היה ויראלי? בדקתם IgE?

lavendula

New member
את מתכוונת למולוסקום?

לבת שלי יש ואני מחפשת תכשיר צמחי.

מארשמלו

New member
בשימוש פנימי או חיצוני?

כבר התיאשתי מהיבלות שנעלמות ושוב צצות אצלנו (על הגב)..

איזה יופי שצליח בקלות כזו ליאת - מקסים !!

וואו ליאת, כל הכבוד !! בתוך שבוע וחצי, זו הצלחה אמיתית, כי לרוב דורש זמן לסלק אותן. אני מכירה את הטויה מהטיפול ההומיאופטי שהבן שלי קיבל בזמנו לחיזוק מערכת החיסון ומצחיק, ראן צמחים נמצא בקיבוץ של אמא שלי.. ויש להם לא מעט מוצרים. אהבתי שהוא מביא מידע מקיף על המוצר, כולל אזהרות בטיפול אצל ילד אפילפטי ושהוא נותן עליו מידע ממבט כוללני. מוצר מוצלח ופוטנטי מאד אם הוא עבד מהר כל כך. אני מניחה שהוא גם ללקיחה פנימית, במינון מסויים ואנסה לקבל ממנו יותר מידע עליו. האינדיקציות יעילות לילדים שלנו- פעילות רפואית אנטי-בקטריאלי, אנטי-ויראלי, אנטי-סרטני, אנטי-פטרייתי, מחטא (דרכי השתן), מכייח אקטיבי, ממריץ\מניע, ממריץ עצבי, ממריץ\משפעל חיסון, נוגד גידולים ממאירים, נוגד זיהום, סופח. התוויות עיקריות: הרפס, זיהומים ודלקות בדרכי השתן (אקוטי), זיהומים ודלקות במערכת הנשימה התחתונה, מחלות ויראליות (טיפול), קונדילומות (HPV), קונדילומות (חיצוני).
תודה רבה על המידע

debitz

New member
תודה על המידע אנחנו ננסה!

עכשיו לבן השלישי יש....עובר מאחד לשני (אני יודעת שזה מדבק במיים)

debitz

New member
התקשרתי לראן צמחים והם אמרו

שאין להם את זה בצורת שמן אלא טנקטורה. האם לזה התכוונת?

למעלה