יבלת בפה

יבלת בפה

לבני בן העשר צמחה יבלת בגבול בין השפה לפה . האם קיימת איזה שהיא תרופת סבתא , על בסיס טבעי שתוכל לעזור לו ??? תודה מראש.

בהנחה שזו אפטה ולא יבלת...

כי למיטב ידעתי ליבלת לא יעזור חלב עיזים אבל לאפטה כן. על אפטה אפשר לשים פשוט מאד חזרת. כן כן זאת של הגפילטע פיש ופסח. קצת שורף אבל מעביר את הנגע אחת שתיים.

זאת לא אפטה , אלא זאת יבלת

מספר רופאים קבעו זאת ,והפתרון הרפואי הוא להוציא אותה באופן כירורגי , דבר שאנחנו עדיין לא מעוניינים.לכן חשבתי שאולי קיים משהו מתחום הדברים הטבעיים .

קיים,בבקשה(אבל לא מנסיון ישיר)

אלא מספרים שלי בנושא שווה לנסות אפשר לכתוש שום ולהניח באופן קבוע ורציף על היבלת. אבל זה נראה לי קשה עם ילד והיבלת היא על הפה-לא נראה לי ראלי
שמנים אתרים יעזרו יותר-בהנחה שהילד בן פחות מ- 12 שנים את צריכה לקנות שמן לימון,ברוש ולבנדר. כדאי בסופרפארם. קחי כף חומץ תפוחים(כן-כן) ולתוכה טפטפי בדיוק לא פחות לא יותר 10 טיפות שמן אתרי לימון ו-5 טיפות שמן אתרי ברוש. ערבבי הכל טוב ושמרי בבקבוקון/מיכל קטן. פעמיים ביום טבלי קיסם אוזניים בתמיסה ומרחי אך ורק על היבלת! כהשלמה את יכולה לשים ישירות בלי מהילה על היבלת פעם ביום טיפה אחת של שמן אתרי לבנדר. אם את מרגישה שזה "גדול" לעייך את יכולה לפנות לארומתרפיסט.

0 אור 0

New member
משהו טבעי ויעיל מאד אבל בזהירות

הכי יעיל נגד יבלות זה החלב של התאנה: כשקוטפים עלה תאנה יוצא מהקצה שלו מין חלב לבן כזה. אם מורחים על היבלת 2-3 פעמים ביום הוא יוריד אותה - זה הדבר הכי אפקטיבי שיש נגד יבלות גדולות ועקשניות. אבל זהו חומר מאד חריף וחזק, אסור שיגע בעור הפנים העדין, ובודאי שאסור שיכנס לפה - צריך לשים עם מקל אוזנים או אמצעי עדין אחר אך ורק על היבלת. ואם זה נשפך על העור אז לשטוף במים (או לנקות במצר גפן טבול במים). גם מי שקוטף את העלים, צריך להקפיד אחרי סיום ההתעסקות לשטוף ידים. אם הילד נוטה ללקק עם הלשון את היבלת או משהו כזה, אז עדיף לוותר.

תודה שמעתי על כך אבל ,

לא נראה לי אפשרי בגלל המיקום הבעייתי . מישהו גם המליץ לי קליפת בננה צמודה ליבלת - גם רעיון . בכל אופן - תודה .

למעלה