יבלת יש לי יבלת על כף הרגל ממש מתחת לבוהן,כול התרופות של בית מרקחת לא עוזרים. מה אפשר לעשות?
ה הל New member 1/10/04 #1 יבלת יש לי יבלת על כף הרגל ממש מתחת לבוהן,כול התרופות של בית מרקחת לא עוזרים. מה אפשר לעשות?
מ מלכיהו1 New member 1/10/04 #2 מה שעליך לעשות הוא לקטוף עלה של תאנה לשים את החלב של התאנה כמה פעמים או עלה של פיקוס אותו דבר רק שבפיקוס יש מעט חלב אותו תוצאה תלוי בגודל היבלת. וזה טוב לכל כתם או יבלות מסוגים שונים שאחר שהיבלת נופלת העור נשאר חלק לחלוטין.בדוק ומעולה
מה שעליך לעשות הוא לקטוף עלה של תאנה לשים את החלב של התאנה כמה פעמים או עלה של פיקוס אותו דבר רק שבפיקוס יש מעט חלב אותו תוצאה תלוי בגודל היבלת. וזה טוב לכל כתם או יבלות מסוגים שונים שאחר שהיבלת נופלת העור נשאר חלק לחלוטין.בדוק ומעולה
0 0 אור 0 New member 2/10/04 #3 ../images/Emo45.gif גם אני מכירה זה הטיפ הכי טוב, וגם שום אמור לעזור - אבל הרבה פחות יעיל.
ה ה מוזה New member 3/10/04 #4 וואו מלכיהו אתה אוצר מקווה שתשאר כאן , עצת הסבתא הזו היא בדיוק הדבר שלשמו הוקם הפורום יש לך עוד תרופות סבתא? ברוך הבא ותודה
וואו מלכיהו אתה אוצר מקווה שתשאר כאן , עצת הסבתא הזו היא בדיוק הדבר שלשמו הוקם הפורום יש לך עוד תרופות סבתא? ברוך הבא ותודה