יש קישור? משהו? שגם כמוני שלא שמעו-ראו יוכלו להזין כיניהם בגבר החתיך?מאמן כושר לא משהו בכלל,טחן לא מעט נשואות וקרע להן את התחת באימון ,אומרים שהוא נדקר או ברח לחול,בת של עבריין בכיר בסרטונים,בעל נבגד הפיץ ,מה לא ברור שלא משאירים אישה לבד עם גבר אם זה בעל מקצוע או מאמן וכו
חארם על בתים שמתפרקים עכשיו
הוא לא חתיך ואין לו שרירים רזה שחום לא מישהו שמסובבים את הראש לראותיש קישור? משהו? שגם כמוני שלא שמעו-ראו יוכלו להזין כיניהם בגבר החתיך?
אתה לא תחליט בשבילי מי חתיך. זה בדיוק הטיפוס שהכי מושך אותי.הוא לא חתיך ואין לו שרירים רזה שחום לא מישהו שמסובבים את הראש לראות
ראיתי בטלגרם,סגנית מנהלת בית ספר ,יצאו אהבלות אך לא שיערו שאולם כזה לא יהיה מצלמות,בדרך כלל יש חדר למאמן שם,איזה פאדיחה,אחת זיהתה את הדודה שלה,ידע לתת את העבודה לא משהו חיצוני,יהרגו אותו ,הוא גם נשוי,אני משער בגלל הקירבה והאינטמיות בינהם הן התמסרו ,איזה פאדיחה וואי מסכנות משפחות ,שתבין אצל מסורתיים ומאמינים חייב להתגרש ברגע שיש חדירההיום בכל מקום מדברים על זה שהסרטונים מופצים ברשת, אני לא ראיתי אבל בעבודה מספרים שהוא היה עוושה happy end לכל מתאמנת. והכל מוסרט במצלמות אבטחה...
יכול להיות שידע אך להקסים אותן,ראיתי נחשים כאלו גם שמנים וקרחים בסדנאות בשרים,שהמשיכו בחניה אחר כך עם גרושות שתויות,אישה זה דבר שחייבים לשמור עליו,אחרת היא מתפזרת ועושה שטויות לא רק בגידות,מי שעברה את הבגידה הראשונה אך אומרים הכול כבר פתוח לה לפעמים הבאות שהיא תרצה לבגודהיום בכל מקום מדברים על זה שהסרטונים מופצים ברשת, אני לא ראיתי אבל בעבודה מספרים שהוא היה עוושה happy end לכל מתאמנת. והכל מוסרט במצלמות אבטחה...
הגברים באמת מסכנים מי עם משכורת ממוצעת חוזר להורים,ומיוסרים גם בגלל שהסביבה יודעת,ודווקא אלו שקונים עוזרים וכו אןכלים אותה בענק,אצלי מהבית כנסת לא הביא בן זכר,אחרי הגירושים הרתה לאתיופי והוא גם משלם מזונות ,בקיצור עושה הכנסות עצוב מה שקורה!!היום בכל מקום מדברים על זה שהסרטונים מופצים ברשת, אני לא ראיתי אבל בעבודה מספרים שהוא היה עוושה happy end לכל מתאמנת. והכל מוסרט במצלמות אבטחה...
זהו להיום או שזה בא בהמשכים?בעולם העיסויים בשניה אתה מרטיב אותה בתור מעסה,בגלל זה אישה עם ראש תקח מטפלת,למרות שגם מטפלות לא מעט דו או לס ,בבתי מלון אף אחד לא יעיז בגלל התביעה והטרדות ,ראיתי חוזים של מטפלים שכבר עדיף להם לקבל בבית,אתה בתור מטפל צריך לציין שאפשר עירום מלא ,וזה כבר פתח להתחלה נעימה אם היא בקטע,אני עשיתי את הקורסים של מעסים,בגלל החולשה שלי לגוף הנשי ,אני רק לחברות טובות עושה עיסויים וגם לא לנשואות,לכן ויתרתי על לפתוח קליניקה
אני מקליד מהנייד, אכניס בתגובה אחת שאהיה במחשב הנייחזהו להיום או שזה בא בהמשכים?
ביקשתי לא אחת לכתוב בתגובה אחת ממצה ולא להציף את הפורום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.