יבנה סוערת

Yakir4179

Well-known member
מאמן כושר לא משהו בכלל,טחן לא מעט נשואות וקרע להן את התחת באימון ,אומרים שהוא נדקר או ברח לחול,בת של עבריין בכיר בסרטונים,בעל נבגד הפיץ ,מה לא ברור שלא משאירים אישה לבד עם גבר אם זה בעל מקצוע או מאמן וכו
חארם על בתים שמתפרקים עכשיו

יעיש התימני

Well-known member
מאמן כושר לא משהו בכלל,טחן לא מעט נשואות וקרע להן את התחת באימון ,אומרים שהוא נדקר או ברח לחול,בת של עבריין בכיר בסרטונים,בעל נבגד הפיץ ,מה לא ברור שלא משאירים אישה לבד עם גבר אם זה בעל מקצוע או מאמן וכו
חארם על בתים שמתפרקים עכשיו
יש קישור? משהו? שגם כמוני שלא שמעו-ראו יוכלו להזין כיניהם בגבר החתיך?

שי12346

Well-known member
היום בכל מקום מדברים על זה שהסרטונים מופצים ברשת, אני לא ראיתי אבל בעבודה מספרים שהוא היה עוושה happy end לכל מתאמנת. והכל מוסרט במצלמות אבטחה...

Yakir4179

Well-known member
היום בכל מקום מדברים על זה שהסרטונים מופצים ברשת, אני לא ראיתי אבל בעבודה מספרים שהוא היה עוושה happy end לכל מתאמנת. והכל מוסרט במצלמות אבטחה...
ראיתי בטלגרם,סגנית מנהלת בית ספר ,יצאו אהבלות אך לא שיערו שאולם כזה לא יהיה מצלמות,בדרך כלל יש חדר למאמן שם,איזה פאדיחה,אחת זיהתה את הדודה שלה,ידע לתת את העבודה לא משהו חיצוני,יהרגו אותו ,הוא גם נשוי,אני משער בגלל הקירבה והאינטמיות בינהם הן התמסרו ,איזה פאדיחה וואי מסכנות משפחות ,שתבין אצל מסורתיים ומאמינים חייב להתגרש ברגע שיש חדירה

Yakir4179

Well-known member
יכול להיות שידע אך להקסים אותן,ראיתי נחשים כאלו גם שמנים וקרחים בסדנאות בשרים,שהמשיכו בחניה אחר כך עם גרושות שתויות,אישה זה דבר שחייבים לשמור עליו,אחרת היא מתפזרת ועושה שטויות לא רק בגידות,מי שעברה את הבגידה הראשונה אך אומרים הכול כבר פתוח לה לפעמים הבאות שהיא תרצה לבגוד

Yakir4179

Well-known member
הגברים באמת מסכנים מי עם משכורת ממוצעת חוזר להורים,ומיוסרים גם בגלל שהסביבה יודעת,ודווקא אלו שקונים עוזרים וכו אןכלים אותה בענק,אצלי מהבית כנסת לא הביא בן זכר,אחרי הגירושים הרתה לאתיופי והוא גם משלם מזונות ,בקיצור עושה הכנסות עצוב מה שקורה!!

Yakir4179

Well-known member
מטפלת זוגית מוכרת בסרטון ,בת של עבריין ,יש לי קרוב משפחה במושב עשה חדרים לאוהבים, זה מטורף יש מלא חרמנים שירצו לראות ישראליות בסקס במצלמה נסתרת ,אני רואה מהעולם זה מטורף יש גם זוגות בוגדים שמצלמים את עצמם בפנים מטושטשות זה מדליק אותם,גם לחברות שלי לא נתתי להיות עם גבר לבד בדירה וכו רק עם אימא שלה,עצוב ברמה הכללית בקושי אנשים מוציאים זיווג ,ועןד מקרים כאלו שכבר אין אמון בנשים,בעל בוגד זכר אלפא תמיד יהיה מבוקש גם לנישואין,נקבה אלפא רק לסקס ולרומן היא תהיה מבוקשת ,או שתמצא גרוש מבוגר עשיר,מי שעם תדמית של בוגדנית חבל לה על הזמן,עדיף לה להיות בקהילת הפאולימרים

Yakir4179

Well-known member
בעולם העיסויים בשניה אתה מרטיב אותה בתור מעסה,בגלל זה אישה עם ראש תקח מטפלת,למרות שגם מטפלות לא מעט דו או לס ,בבתי מלון אף אחד לא יעיז בגלל התביעה והטרדות ,ראיתי חוזים של מטפלים שכבר עדיף להם לקבל בבית,אתה בתור מטפל צריך לציין שאפשר עירום מלא ,וזה כבר פתח להתחלה נעימה אם היא בקטע,אני עשיתי את הקורסים של מעסים,בגלל החולשה שלי לגוף הנשי ,אני רק לחברות טובות עושה עיסויים וגם לא לנשואות,לכן ויתרתי על לפתוח קליניקה

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
בעולם העיסויים בשניה אתה מרטיב אותה בתור מעסה,בגלל זה אישה עם ראש תקח מטפלת,למרות שגם מטפלות לא מעט דו או לס ,בבתי מלון אף אחד לא יעיז בגלל התביעה והטרדות ,ראיתי חוזים של מטפלים שכבר עדיף להם לקבל בבית,אתה בתור מטפל צריך לציין שאפשר עירום מלא ,וזה כבר פתח להתחלה נעימה אם היא בקטע,אני עשיתי את הקורסים של מעסים,בגלל החולשה שלי לגוף הנשי ,אני רק לחברות טובות עושה עיסויים וגם לא לנשואות,לכן ויתרתי על לפתוח קליניקה
זהו להיום או שזה בא בהמשכים?
ביקשתי לא אחת לכתוב בתגובה אחת ממצה ולא להציף את הפורום.

למעלה