יבשושים שכמותנו..

טינקר12

New member
יבשושים שכמותנו..

איך עבר השבוע? מה יש לכם לעשות בסופשבוע?

טינקר12

New member
לפחות תענו על השאלות שלא יהיה יבש!

השבוע היה מוזר ומבלבל, קרו בו הרבה דברים, יותר מדי. מניחה שהסופשבוע הולך לפתור את כל הדברים האלה.. חוצמזה יומולדת לאח שלי..

היה לי שבוע מעפן ביותר !

כל היום אני שקועה במחשבות ! :/ אווווף . . אבל שיהיה לך סופשבוע מטריף! . .אוהבת אותכם

הנה משהו מעניין שקרה לי השבוע...

היום לפחות..קיבלתי 97 בתקשורת(כבוד
כשכל הכיתה קיבלה פחות מ-65 חוץ מעוד 2
)היא הורידה לי על זאת שטותתת
אמממ....חפרנו בערימת דיסקים ואלבומים שיש לנו פה בבית והיו דורשים מיון וביניהם התגלו להם מקוריים: אלבום של אמינם דיסק של בוב מארלי הסידי של אוסף השירים של גריז(המקורי) האלבום הראשון של ריטה האלבום של סבלימינל האלבום של היהודים ועוד כמה דיסקים חביבים של אומנים....=]אני אוספת אלבומים וסינגלים אז זה היה נחמד לראות

S16 זה אני

New member
שחר היא מהבנות האלה

שיכולות לקבל 97 ובכל זאת להתלונןןןן תגידי תודה, הסכום של כל הציונים שלי השנה זה לא 97 (ואם אין לך מה לעשות עם האלבום של אמינם, את יכולה להביא לי :p

חח לא נכון אל תעשה ממני חרשנית

(זאת אני,לא היה לי כוח להחליף יוזר) הבעיה שלי זה שאני שואפת לשלמות בלימודים...אני לומדת למבחן וכבר בונה על ה-100...אני לא מסתפקת בפחות...לדוגמא אם זה במתמטיקה 97 יכול להרוס לי את היום...זה לא צריך להיות ככה כי תכלס 97 זה ציון אחלה...אבל השאיפה שלי זה שלמות ויש בזה חסרונות....

NoAm1238

New member
חחח התכוונתי לאלבום של אמינם XD

וחוצמיזה.. את מוזרה :| חחחח הללללואיי הייתי מגיעה ל - 50 הייתי אומרת תודה XD

זה לא שאני לא מרוצה

אני שמחה כל עוד זה מעל 90....אבל תמיד יש את הבאסה הקטנה...אני לא מראה אותה אבל ...זה סתם מוציא אותי חנונית

למעלה