יבשושי פה!

יבשושי פה!

אנשימ! נו באמת! אתם מסוגלימ ליותר:) תפיצו את הפורום ברשימות הלק"ש שלכם באייסיקיו, תציפו אותו, תגרמו לו להיות פורום טוב ומעניין!:) ובקשר לבחור ההוא שאיבד את השמיעה לפני שלוש שנים וקשה לו, אני מציעה לך באמת להקשיב לשלי וללכת לקורס שפת סימנים ולנסות להכיר אנשים חירשים, מי יודע, אולי תמצא פה את האור!!:)

לגילת ואחרים

קודם כל- אני בת, בחורה, נקבה, זה לא היה ברור מההודעה שלי? ושנית- כן, אני חירשת. ועכשיו- מנהלת הפורום הזה היא חברה שלי, וכרגע התברר לי שככל הנראה הפורום הזה ייסגר תוך שבוע בערך ולמה? כי מת פה אז אנשים- תזיזו את התחת, תכתבו על נושאים שמעניינים אתכם, תגיבו, תשפכו, תקימו את הפורום לתחייה!:)

מה???פורום הזה יסגר???

חבל שאם זה יקרה...אני בעצמי לא רוצה שזה יקרה. אני מקווה שלא יסגר....

נו אז קדימה

אם את לא רוצה שהפורום ייסגר תפיצי אותו ברשימה שלך באייסיקיו ותכתבי על נושאים מעניינים!

Flickerman

New member
הוא לא יסגר.

איך אני יודע? כי כל עוד אני פה, אני לא אתן לכם מנוחה ומרגוע (סחטיין על השפה
) ותצטרכו לסבול את השיחות שלי בשקט
חחחחחח

black_magic

New member
אם אנשים לא יכתבו פה

ולא ישתתפו הרבה אז סביר שהוא ייסגר..

גילתוש!

New member
הייי ../images/Emo10.gif)

בסדר ,,אבל אני רוצה לדעת מי את, תגידי לי מי את (שם שלך) אם לא תוכלי לגלות את השמך..ואז אולי נדבר ב-אייסייקיו..ואז הנה המ´ס שלי באייסייקיו:116891631 אז נידבר באייסייקיו..
) מגילת.

גילתוש!

New member
הייי ../images/Emo13.gif

בסדר ,,אבל אני רוצה לדעת מי את, תגידי לי מי את (שם שלך) אם לא תוכלי לגלות את השמך..ואז אולי נדבר ב-אייסייקיו..ואז הנה המ´ס שלי באייסייקיו:116891631 אז נידבר באייסייקיו..
מגילת.

למעלה