יבשששששששששששששש

bleeding rose

New member
יבשששששששששששששש

יש רעיונות להחייאת הפורום? משחק אסוציאציות? שירשור אבל להיזרת דריה לערץ 3? ציורים שלכם על הסידרה? בלע? מישהו?.......

E l i a n

New member
יבש כמו מדבר, ואין פה דבר..

ומוחי יבש גם הוא.. יש לי בעיה.. אני לא מורידה קבצים-של תוכניות טלויזיה-מהאינטרנט,מטעמים מוסריים שכאלו, ולכן, כאשר אין דריה בטלויזיה- אין לי דריה בכלל!
יאללה, שירשור עצב ודיכאון על זה שאין דריה? אליאן.

bleeding rose

New member
>אבי ביטר שר את הפתיח של דריה<

או שאולי לא? (כדי מאוד שלא!!!) אין פה אף אחד חוץ מאליאן?

Synthetic mE

New member
אני אני.. *משחק!!*

שרשור הדברים הנוראיים ביותר שיכולים לקרות ל"דריה" (להלן, הסידרה כולה ולא רק הדמות) לדוגמא.. בריטני ספירס רוכשת את אמ טי ווי ובמסגרת ההשתלטות הפופיסטית מעבירה את התוכנית לשליטתה הבלעדית של מעצבת הפנים שלה שמצרפת את דריה למועדון האופנה והופכת את כולם ליצורים חמודים וורודים בבררררר

bleeding rose

New member
או או!! אני רוצה!!!

אממממ....דריה נחטפת בשעת לילה מאוחרת ע"י סנדי בגלל משימה של הפאשון קלאב, ועוברת עינויים קשים. בסוף היא הופכת לפקצה. למחרת קאווין זורק את בריטני ומאלץ את דריה להינשא לו. אני יודית שזה לא משהו, אבלזה מה שיצא לי...

E l i a n

New member
יש שיטפון בבית מורגנדופר,

והם צריכים לעבור לבית הארחה ליד החרמון,ושם יש רק בית אחד שנשאר פנוי, אבל- יש בו רק שני חדרי שינה עם מיטה זוגית בכל אחד.. מסקנה-קווין ודריה צריכות לישון באותה מיטה!!!!!!!!!! ואז יש סופת ברקים ורעמים, וכמו ברוב הסרטים המצויירים- קולה של דריה נכנס לגופה של קווין ולהפך! קריפי, לא? *פרצוף מזועזע* אליאן.

E l i a n

New member
כדי לציין את בורותי המרשימה..

מאחר והכינוי שלך הוא שמך בהפוכה, היום, בפעם הראשונה, הבנתי שבחתימה שלך כתוב: חתימה? וואו, אני כל כך
בעצמי על הגילוי הזה! הו,כמה שאני חכמה! :) *אליאן,שתקי* שותקת. אליאן.

bleeding rose

New member
גליה, את גאון!

כולנו מנסים לשסות בה את קווין והביצפר שלה בכל מיני קריפי סטוריס מעפנים, ואת באה ככה סתם אומרת את הכל בשתי מילים!!!! קבלי ח"ח

ailag

New member
שיעורי ספורט חובה ../images/Emo13.gif

*מנסה את מזלה בשנית* *פלאשבק לsee jane run?* הייתי אומרת "Daria - The Musical" אבל טראומה כזאת כבר קיימת..

MaPHisTo

New member
אך, הבאנאליות....

הפשטות שלכם הורגת אותי *מגחך בבוז* להיות סנוב זה כיף אני חשבתי על משו כזה לאחר הברזות חוזרות ונשנות משיעורי ספורט (ג'י, איי ונדר וואי) דריה מחויבת לעבור סדרת אימונים להשלמת החסר. היה וחוסר מזל נוראי נפל עליה- הוא חויבה להצטרף לאימונים של קבוצת המעודדות בהשגחה צמודה. לאחר סדרת תרגילים מתישים המאמנת החליטה שכדאי לעשות קצת משחקי חשיבה בזמן המנוחה. מפאת חוסר עניין לשמוע את בריטני צועקת "ליטל סינגי וויז אה ליטל פינק סינגי און איט" בכל תשובה היא הלכה לקולר לגמוע מעט מים ולהרוות צמאונה. השלט הרפוף שמכוון לשירותי הבנות שעמד ב-מ-ק-ר-ה נפל על ראשה של דרייתנו המסכנה. לאחר עילפון ממושך מצאה את עצמה בחדר ורוד להפליא עם הרבה דברים פרוותיים מסביב, קישוטים, צבעים, נצנצים, סרטים וכו' וכו'. היא אמרה לעצמה בכל שקט who designed this fabulas room? it's absloutley splendid היא בבחילה הורידה את בגדי בית החולים הדוחים ולבשה במהירות את בגדי דולצ'ה וגאוונה שעמדו ליד מיטתה. בחדר הניסה פגשה את חברותיה ללהקת הפופ מודרני- בריטני, קווין,אשלי אמבר (אמא חורגת של בריטני) ו- אנדריאה מ-ת-ב-ר-ר שבזמן שדריה התעלפה ראשה פגע בראשה של אנדריאה ושתיהן חטפו זעזוע מוח. and the plot thickens..... moohahahaha

Synthetic mE

New member
מפעיסטו

אתה מפחיד גם אותי ואותי קשה להפחיד!! תגיד לי, מאיפה הבקיאות הזו באבזרי אופנה ומותגים לפרחולינה? אני מתביישת בך!!

למעלה