יבש או לא ,אני מבסוטית, סימן שאנחנו

מיכל לב

New member
יבש או לא ,אני מבסוטית, סימן שאנחנו

כמו גדולות, למה כמו? אנחנו גדולות, ענקיות, עוצמתיות פראיות ומצליחות לחייך ולהניע למרות הקשיים... יישר כוח אחיות!

מיכל לב

New member
דרך אגב,

למרות ההכרות האינטימית משהו, אנחנו לא יודעות למי יש כמה,ובאיזה גיל..אז אשמח לדעת ולהכיר...

sh12

New member
מיכלי

יש לי אחת בת שלוש וטיפונת יפה מקסימה ובוגרת העונה לשם תאיר. תשמעי קטע ענק: (לא להאמין איך הראש שלה עובד) אתמול טיילנו האני והיא והגרוש שלי יחד כדי להקל על הילדה את הפרידה מאבאל`ה. והיא פשוט ניסתה לחבר לנו את הידיים את מאמינה? ילדה בת שלוש בסך הכל. מה ת`ומרת? ענקית.. תכתבי לי 8-p

מיכל לב

New member
לו להחזיר ניתן...את מחוגי הזמן...

זה לא סוד שהקטנטנים האלה מסתובבים עם לב פתוח שמזרים אהבה בלי חשבון ויחד עם זאת קולט את המתרחש בסביבה. פשוט מקסימה! וחוץ מזה עם שם כמו שלה מה הפלא שהיא מפיצה אור ואהבה. אני מאחלת לעצמנו שנוכל לחזור לתמימות הזו ולהפתח שוב לאהבה ללא תנאי, למרות החוויות,למרות הפגיעות. ממני המון אהבה:))) לילה טוב

ש12 יקרה !!

ילדים למשפחות חד הוריות נוהגים פעמים רבות ובדרכים מתוחכמות וכל זאת מתוך תמימות ורצון טוב לקרב את ההורים יחד . יש להם אידאל שיום אחד ההורים שלהם יחזרו לקן המשפחתי המשותף ובו הם יגדלו במשפחה אידיאלית. במצבים אלו על הילדים לדעת את האמת מההורים , על מנת שיצליחו להתמודד נכונה ולעבד את האמת ולא ליצור אשליות מיותרות- וזה חשוב. אמנם היא קטנה אך מבינה שאבא לא בבית וכמובן שיש לה צורך באב. יפה שאביה משתף פעולה בנושא של הפרידה , מקווה שהקשר ישמר לאורך זמן על מנת לא לגרום חסך אב לילדה הנפלאה שלך. באהבה חלומית:))

מיכל לב

New member
מצטרפת אלייך חלומית,

וזה מעניין איך החלום והתקווה שההורים יחזרו להיות יחד לא נעלמים,גם כשעברו שנים וגם כשרמת ההבנה הרבה יותר בוגרת. אני מניחה שהכאב והבלגן לא ניתנים למניעה מוחלטת ואני מאמינה שאת עושה את כל שביכולתך על מנת להקטין זאת ,אני מקווה שאינך שוקעת בתחושת אשמה, שכן לגדל ילד בזוגיות, שהנמצאים בה ,לא שלמים עימה ולא מאושרים מעצם קיומה נראה לי לא פחות מכאיב ומזיק. ואיך אפשר בלי משהו מהתקליטייה,(את זה אני אוהבת במיוחד)בבקשה:

sh12

New member
לא ולא!

אשמה אני לא מרגישה. כמעט בשום דבר שעשיתי עד כה. הפירוד והגירושים היו הכרחיים בעבורי ואני הכי חשובה בעני עצמי וכדי שאוכל לתת עלי לתת לעצמי. ונתתי בגדול. לומדים להתסגל לכל מצב- כמעט.. ואני חושבת שעדיף לבד ושקט מאשר ביחד ולא שקט. תודה על העידוד.

תם-תם

New member
מי אמר?

ההורים שלי התגרשו כשהייתי בת חמש וחצי, אף פם לא היה לי ולא ראה לי שיהיה לי איזה שהוא אידיאל, או רצון או מחשבה על ההורים שלי ביחד. אצלנו זה היה ברור מאוד מההתחלה, שזה מה יש וזהו. ולדעתי כל אלה שחושבים שההורים שלהם יחזרו להיות ביחד אחרי שהם נפרדו סתם עושים לעצמם רע. ובקשר לסיטואציה הפרטית הזו, הילדה קטנה, מה אתם כבר רוצים ממנה? היא ילדה, ולא חייבים לנתח כל פעולה שלה. נכון, זה נראה לה שככה זה צריך להיות, כי זה מה שהיה קודם וזה גם מה שהחברה מראה לה, אבל בכל זאת, לא בטוח שהיא ``מפתחת ציפיות`` שהם יחזרו להיות יחד... תם-תם

מיכל לב

New member
אני אמרתי..

ואת יכולה לא להסכים :) . ראשית ברור שלא כולנו זהים וכל אחד יכול להגיב בצורה שונה לחוויות דומות. שנית לא חייבים לנתח כלום ושר12 בסה``כ חלקה איתנו סיטואציה, לדעתי מרגשת, מהחיים שלה. דבר נוסף תמתמונת (מעדיפה כינוי חיבה אחר),אנחנו הרי כותבות כל אחת מנסיונה שלה, אין אמת אבסולוטית, ומנסיוני שלי, הן מחיי הפרטיים והן מהיותי מטפלת שצברה לא מעט נסיון, למדתי שגם אם ברמה המודעת הכל סבבה ובשליטה,תחת לפני השטח יכולים להסתתר דברים שונים ומשונים שלפעמים עומדים בסתירה גמורה עם רצוננו המודע והרבה פעמים השפעתם לא פחותה, גם אם נדמה לנו שהם לא הגיוניים או לא בסביבה. ;-) מסכימה איתך שלא כל נמלה היא פרה, אז מה?

תם-תם

New member
טוב אז...

תראי, עדיין אין לי ילדים,(וגם לא ממש בתיכנון) אבל אני יכולה לתת לך דיווח על המצב המשפחתי שלי גם ככה... אני בת יחידה להורים גרושים. כרגע אני גרה עם אימא שלי אצל סבא וסבתא וזה בגלל שחזרנו מארבעה חודשים באירלנד אחרי שאימא שלי ובנזוגה בשמונה וחצי שנים האחרונות נפרדו. לא הייתי בקשר עם אבא שלי שנה וקצת בגלל אישתו. במהלך השנה הזאת נוסף עוד ילד לשניים שכבר היו להם. כשחזרתי לארץ נפרדתי מהחבר שלי בשנה ותשעה חודשים האחרונים, וכרגע אני עדיין בשלבי התגברות. חוץ מזה יש לי דודים מקסימים שאני מבלה אצלהם המון וחוגגת עם הארבעה בני דודים המדהימים שלי... זוהי בערך המשפחה שלי, על רגל אחת... תם-תם

למעלה