יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש!

• פותח הנושא Torn
  • פורסם בתאריך

Torn

New member
יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש!

יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש
.

Darrens Girl

New member
רטוב../images/Emo182.gif רטוב../images/Emo182.gif רטוב../images/Emo182.gif

רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב
רטוב!

michalas

New member
אז הנה שאלה על נטלי...

באמת יבש פה... :\ היום דיברתי עם בת דודה שלי באייסיקיו והיא שאלה אותי על מה השיר סמוק של נטלי? האמת,הופתעתי בכלל שיש לה תשיר הזה במחשב...בטח אני הורדתי לה אותו... אניוואי...היא חשבה שלפי השיר, נטלי ראתה את אבא שלה נשרף...חחח...נקרעתי!! אבל תשימו לב למילים, אפשר להבין למה היא חשבה ככה... בקיצור, הנה המילים, פרשנו להנאתכם
smoke My lullaby Hung out to dry What's up with that It's over Where are you dad Mom's looking sad What's up with that It's dark in here Why, beiliving is breathing You're hiding underneath the smoke in the room Try, beileving is believing I used to My mouth is dry Forgot how to cry What's up with that You're hurting me I'm running fast Can't hide the past What's up with that You're pushing me Why, beileving is breathing You're hiding underneath the smoke in the room Try, beiliving is believing I used to I used to Why, beiliving is breathing You're hiding underneath the smoke in the room Try, beileiving is believing I saw you crawling on the floor Why, beileiving is breathing You're hiding underneath the smoke in the room Try, beileiving is believing I saw you crawling to the door Why,beileiving is breathing You're hiding underneath the smoke in the room Try,beileiving is believing I saw you falling on the floor

Lotzifer

New member
אחד אחד, לא כולם ביחד!!!

אנחנו נשמע את כולכם!........
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ..................

Lotzifer

New member
אבל אין לי מה להגיד......

בלה. אני יספר לכם משו..... כל שנה כיתה ט בבי"ס שלי אחראית להפוך את הבי"ס למשו בראש חודש אדר שזה עוד שבוע וקצת (אם אתם יודעים מזה אז יופי, אם לא אז לא נורא....). אז השנה זה הכיתה שלי. בחרנו בתור נושא את "הליווד", וזה אומר שאת כל הכיתות של החטיבה שלנו ואת החדר מורים, ואת הדשא וגם ארוחת בוקר צריך לעשות משו מקשור להליווד. אז עשינו מלא דמויות מקרטון שהם כאילו מפורסמים וכל מיני דברים מגניבים כאלה, בארוחת בוקר עושים טקס חלוקת פרסי האוסקר על כל מיני דברים שקרו השנה (דוגמאות-לסרט השנה- "הקסאם" שנפל אצלינו, ועוד כל מיני דברים כאלה...) אני אחראית על החדר מורים, החלטנו לעשות מלא דמויות כאילו מסיבת מפורסמים, במזכירות יהיה בר עם "חופשיות על הבר" מקרטון עם ראשים של מהמורים. בחדר של המנהלת יהיה סרט של מרלין מונרו, ועל הבובה של מרלין יהיה ראש של המנהלת שלנו.... והמלאכיות של צ'ארלי יהיו הסגנית מנהלת, המזכירה ועוד איזה מורה.... זה יצא כ"כ מצחיק.... רק מה שפחות מצחיק הוא שהייתי צריכה לחתוך קרטונים עבים מאוד בשביל הדמויות וגם קצת חתכתי את הידים שלי וצמחו לי מלא שלפוחיות בגלל הסכינים (עשינו את זה עם סכיני מטבח שגנבנו מהחד"א.....) וכ"כ כואב לי עכשיו לכתוב....... בעעעעע אז סתם, היה בא לי לספר את זה למישו, כי בעיקרון זה סוד...... חיחיחי.....

צחי את מי אתה מעדיף../images/Emo35.gif

את אוונסנס או את נטלי
צירפתי תמונה של הזמרת שאני הכי אוהב עם נטלי

Torn

New member
אוונסנס../images/Emo122.gif

אבל גם נטלי שולטת
ובאמת מי אתה?
?

יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש../images/Emo70.gif

יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש, יבש

למעלה