יבש כמו המוות אז שיר היום שלכם של קולדפליי שיר היום שלכם לא של קולדפליי לילה מצוין:)
ב ברררר New member 5/8/05 #1 יבש כמו המוות אז../images/Emo26.gif שיר היום שלכם של קולדפליי שיר היום שלכם לא של קולדפליי לילה מצוין
יבש כמו המוות אז../images/Emo26.gif שיר היום שלכם של קולדפליי שיר היום שלכם לא של קולדפליי לילה מצוין
ב ברררר New member 5/8/05 #2 שלי של קולדפליי WARNING SIGN לא של קולדפליי You are beautiful של ג'יימס משו...נראה לי
M MarishA M New member 5/8/05 #5 חח הייתה כתבה על הג'יימס הזה ועל הביוטיפול שלו שהוא עקף את קולדפליי באיזה מצעד..
M MarishA M New member 7/8/05 #13 לא לא זה היה לפני שהוא היה טחון.. חח..אבל יש לג'יימס הזה שיא ר מעצבן..יו ר ביוטיפול..נו הוא לא מחדש שום דבר והקליפ עוד יותר מטומטם!
לא לא זה היה לפני שהוא היה טחון.. חח..אבל יש לג'יימס הזה שיא ר מעצבן..יו ר ביוטיפול..נו הוא לא מחדש שום דבר והקליפ עוד יותר מטומטם!
M MarishA M New member 5/8/05 #4 חח צודקת בר..שילי../images/Emo176.gif שיר היום שלכם של קולדפליי--Daylight שיר היום שלכם לא של קולדפליי--כבשים-עברי לידר.
חח צודקת בר..שילי../images/Emo176.gif שיר היום שלכם של קולדפליי--Daylight שיר היום שלכם לא של קולדפליי--כבשים-עברי לידר.
B Broken Wings1 New member 5/8/05 #6 נמנמ של קולדפליי: A Message לא של קולדפליי: St. Thomas - Strangers Out Of Blue
ג גליייייייייי New member 5/8/05 #8 שלי שיר היום שלכם של קולדפליי--->what if שיר היום שלי לא של קולדפליי-->come us you are של נירבנה..שיר ישן אבל אני אוהבת
שלי שיר היום שלכם של קולדפליי--->what if שיר היום שלי לא של קולדפליי-->come us you are של נירבנה..שיר ישן אבל אני אוהבת
י ילדה קטנה ואיש מפח New member 5/8/05 #7 >< קולדפליי: אממ. סקוור וואן אולי לא קולדפליי: דה באדום ליין (דפש מוד)
א א ו ר י ת ב New member 6/8/05 #10 תשובתי שיר היום של קולדפליי-white shadows שיר אחר- breathing של קייט בוש
מ מיכיל New member 6/8/05 #11 ... שיר היום של קולדפליי : A RUSH OF BLOOD TO THE HEAD שיר היום שהוא לא של קולדפליי : WONDER WALL -של אואזיס
... שיר היום של קולדפליי : A RUSH OF BLOOD TO THE HEAD שיר היום שהוא לא של קולדפליי : WONDER WALL -של אואזיס
ע עדי האלוויל1 New member 6/8/05 #12 אני שיר של קולדפליי.....shiver שיר לא של קולדפלייhere without you ו- kryptonite של 3 doors down