יבש פה מדי.
דיון.

GrEeNwOmAn

New member
יבש פה מדי.../images/Emo179.gifדיון.../images/Emo175.gif

מה אתם חושבים- כדאי לסוס לדרוך על אספלטות והמון אבנים? נמקו. אם כתבתם לא- מה לדעתכם עושה מי שיוצא לטיולים, בטיולים האדמה אחרת מבמנאז'? אם כתבתם כן- האם אתם רוכבים על הסוסים שלכם במקומות כאלה? יוצאים לטיולים? האם אתם מודעים לנזק הנגרם מדריכה על קרקעות אלו? אם כן, מהו לדעתכם.

GrEeNwOmAn

New member
תשובותיי.../images/Emo179.gif

אני חושבת שזה ממש לא טוב לסוס, מכיוון שהנזק מאד גדול לסוס. הנזק: אם אבן נתקעת או נכנסת כמעט בלתי אפשרי להוציא אותה, והיא גורמת לצליעה של הסוס, ולפציעת הפרסה עצמה. ועוד. אני יוצאת לטיולים לעיתים ממש רחוקות, אבל אני לא הולכת על אבנים וכדומה. ושאני מובילה סוס, אני דואגת ללכת למקום בטוח שלא יכול לפצוע את הסוס. כתבתי למעלה, למרות שזה מיועד לאלה שכתבו כן, אבל אני אומרת לא!

טוי בוי

New member
אספלט הסוס מחליק...מסוכן ../images/Emo60.gif

על הכביש והמידרכה עדיף הליכה! חרוז תפוז...חחחח סוס שאין לו פרסה עדיף בכלל לא ללכת איתו על מקומות קשים שלא נדבר על קאנטר טרוט עד איכשהו צעד פה צעד שם לא ישנה אבל לא יותר מזה... סוס עם פרסה מחליק על האספלט וזה עלול להיות מסוכן לסוס ולרוכב! על אבנים וחצץ רק אבל ר-ק הליכה!!! ואחרי לבדוק את רגלי הסוס שלא נפגעו! ברור שהאדמה שונה!!אני יוצאת לפרדסים והשדות אצלינו ברשפון אבל כידי להגיע לשם עוברים דרך כביש וחצץ והכל בהליכה!!!! ואם יוצאים לטיול עדיף לקחת מנקה פרסות כידי שאם נכנסת לסוס אבן לפרסה מנקים אותה משם....

למעלה