יבש פה מוות!!!11

Serf SaN

New member
יבש פה מוות!!!11

אז בשביל זה, נעשה שאלון קטן+מסנג'רים+וולפייפרס. [: יאללה, תצטרפו כדי להפיג קצת את החנק הזה שיש בפורום! ס: שם: גיא D= אבל אפשר לקרוא לי סרף. P: גיל: עוד חודש ויומיים 16. [תתחילו כבר להתכונן!!#@&%^*] XD עיר/איזור מגורים: פתח תקוה. ולסתומים מביניכם, במרכז. D: מסנג'ר: [email protected] [אתם מוזמנים. 3: גם ככה משעמם לי קשות. XD] ולמי שמתעניין, הוולפייפר שלי מוולפס ריין. D: תודה קורל~

Guid

New member
*שיעול קל*

יש לך מושג כמה פעמים פתחו פה נושא כזה? אבל אי אפשר להאשים אותך, הפורום הזה באמת בשפל... כבר שבוע שאין פה אפילו דיון אחד מעניין... אני אמנם רק לפני חודש התחברתי לכאן אבל אני הייתי קורא סמוי קבוע של הפורום הזה ואני זוכר איך הוא היה לפני חצי שנה... אולי בגלל שהמצב של בליץ` לא משהו כשיש פילרים... אחרת אין לי הסבר... טוב אז אם כבר: עידן, בן 19, רחוב הבטלה שדרות השעמום, צה``ל. מי שרוצה מסנג`ר שיפנה בפרטי ויעשה את זה מהר כי אני נרקב משיעמום... ערב נהדר לכולם!

Serf SaN

New member
המטרה של הנושא הזה

הוא לחזור על עצמו עוד פעם ועוד פעם. לא יותר.

Guid

New member
אני יודע...

אבל זה עדיין חסר טעם. תאמין לי שלא זה מה שיעשה את הפורום יותר מעניין...

marinaaa

New member
מגרדות לי השיניים!@!../images/Emo110.gif

שם: מרינה ה100ממת. תקרארו לי סתם מרינה. גיל: 16 עיר: אשדוד מסנג'ר: [email protected] והוולפייפר שלי מקסים! הו כן! טריגונומטריה זה מהשטן! אהה כן. גיא הוא ה-סקס<:

Shishi san

New member
אני שמן.

שם : שישי ( בעקרון זה איתי, אבל לא משתמשים בשם הזה ממש. ) גיל: 15 ו-רבע.P= מקום מגורים: T____T ( תלמי יחיאל= חור ). מסנ' : [email protected], להטריד חופשי~

לShishi san

במיקרה יש לך אחות מדומה בשם קרן?._. כי ניראה לי שאני פעם אחת הייתי איתך בועידת מסן כלשהיא ורבתי איתך על אם יש או אין פילרים לבליץ'(הייתי מאוד נוב אז._.;;;;)

Shishi san

New member
אני זוכר אותך.

אכן היית נוב חמוד, התרגלתי לכאלהP= ל נורא ידידי- עלה והצלח.

keep smiling

New member
המ~ 3=../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

שם: קיפי~ גיל: מה זה משנה לכם]; עיר/אזור מגורים: שהם
. מסנג'ר: [email protected] הוולפייפר האומו, כןכן~

keep smiling

New member
"כלב, בוא למצלמה? ^__^"../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

"נו, כלב, בוא למצלמה!!@#!!!!!!1 ;_;" ~רודפת אחריו~

Fay Wood

New member
אני~ ^__^ ../images/Emo168.gif

שם: אפרת/ע גיל: 15. ;;~ איזור מגורים: שהםם~ /m\ מסנג'ר: פרר. [email protected] וזה דסקטופ מיוחד~ צריך לסובב את הראש ימינה כדי לראות את התמונה המקורית. O= ! (נו, התמונה הייתה ענקית מידי ורציתי סובארו. ;; סובארו~ 3>)

למעלה