יבש פשוט יבש!!!!!!!

Daniel MSG

New member
יבש פשוט יבש!!!!!!!

חחח טוב אז אני אכתוב כמה טרנדים אם אפשר לקרוא לזה שראיתי וכל אחד יכתוב מה דעתו על כל אחד מהדברים: כפכפים תנכיות - שרוך על הצוואר - אולסטאר בצבעים שונים - ותוסיפו עוד דברים...

No BoDy1

New member
תשובות שלי...

באמת יבש.. מרוב שיעמום רשמתי הודעת אוף של שיעמום!! כפכפים תנכיות - אווט.. שרוך על הצוואר - אין.. (עדיפות לאחד שחור) אולסטר בצבעים שונים - עדיין לא ראיתי, נראה לי אווט... מוסיף|סגדש| נעליים עם שרוכים בצבעים שונים - אין...

תשובות../images/Emo176.gif

כפכפים תנכיות - אין\אאוט תמיד יהיה שימושי ! שרוך על הצוואר - אין - בדרך לצאת (לפחות אצלנו) אולסטאר בצבעים שונים - הממ לא'ידע.. זה יכול להיות גיוון נחמד אבל בתכלס האולסטר עצמן קצת אאוטיות אחרי התקופה שהן שלטו פה.. בגדים מנוקדים - ממצב של אין זה ירד למצב רגיל כזה.. אין כ"כ התלהבות מהטרנד הזה כמו "בהתחלה" - מהתקופה האחרונה שהם נכנסו עוד פעם. נעליים עם שרוכים בצבעים שונים - מגניב ביותר
הממ זהו בינתים

LipStiK

New member
תשובות:))

תנכיות- אין- בלי קשר לעובדה שזה נוח בטירוף ותמיד ילכו עם זה שרוך על הצוואר- לא חזק, לא ראיתי הרבה אולסטאר בצבעים שונים- בדרך לצאת, זה שלט כאן קצת אבל לא יותר מדי נעלי פומה- בלי קשר שהנעלי ספורט שלהם מהממות בצורה יוצאת מן הכלל (ותמיד אמרתי את זה) פשוט כל הבצפר שלי השתלט עליהן. גופיות סבא בכל הצבעים האפשריים- מאוד חזק.. ירוק מזוויע- משום מה, מלא בנות בבצפר שלי התחילו לבוא עם כל מיני דברים בצבע ירוק... אבל לא סתם ירוק, ירוק חייזרי בהיר..
נורא ואיום, אני לא אוהבת..

lein

New member
תרגום!!:

1. כפכפים תנכיות 2. שרוך על הצוור-WTF?! 3. נעלי פומה (תמונות)? 4.גופיות סבא נראה לי שאני מבינה אבל בכל זאת... תודה!!

LipStiK

New member
אה וגם..

הארוכות האלה עד לפני הברך.. התמונה גדולה מדי לצערי

lein

New member
תודה...... מישהו יכול לענות לי על

שאר השאלות?!

im to hot

New member
אני עונה

כפכפים תנכיות- יכול להיות דבר נחמד. אני רוצה לקנות כבר הרבה זמן וכול פעם שאני מגיעה לחנות אני מתחרטת ולא קונה . . . ! שרוך על הצוואר- נחמד לא יותר מי זה אולסטאר בצבעים שונות - WTF נעלי שפיץ- המחלה שלי . . . יש לי פשוט אוסף של נעלי שפיץ חולה עליהםםםםםם

No BoDy1

New member
מגניבבבבבב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הנה שלי ו-הקפצה

למעלה