יבש................................
S Synthetic mE New member 12/6/03 #5 לגמרי..הצטרפו אלינו לשרשור המיובשים כל השעות האלו שללמידה אינטנסיבית ממש עשו לי את זה..
A AndreaCorr © New member 12/6/03 #7 אמממ אולי תספרו קצת על עצמכם? אתם יודעים, אני לא ממש מתמצאת כאן.
S Silver Fox New member 12/6/03 #10 שלום. *מנופפת*../images/Emo82.gif אני לילך, אני בת 11 מכפר סבא, ראיתי דריה בערוץ 3, ואני לא יודעת לשרשר. שלום!
שלום. *מנופפת*../images/Emo82.gif אני לילך, אני בת 11 מכפר סבא, ראיתי דריה בערוץ 3, ואני לא יודעת לשרשר. שלום!
S Synthetic mE New member 13/6/03 #13 את בגיל של אחותי הקטנה.. רק שהיא לא הכי מתה על דריה (לפעמים כשאני מעלימה את השלט ומכריחה אותה לשבת איתי בסלון אז היא צופה בחצי פרק ככה..
את בגיל של אחותי הקטנה.. רק שהיא לא הכי מתה על דריה (לפעמים כשאני מעלימה את השלט ומכריחה אותה לשבת איתי בסלון אז היא צופה בחצי פרק ככה..
B bleeding rose New member 13/6/03 #14 אחותך? שסיפרת לי על אהבתה מקוללת לדבר האסור? (מעדיפה לצנזר דברים שלא מקומם פה בפורום דריה הנעלה)
M moe7 New member 16/6/03 #19 בקרתי כאן פעם. ומקווה לשוב. מרים, 17, בית-כלא עירוני א', ת"א. מחר אני הולכת להיכשל-שוב- במתכונת באזרחות. החזיקו לי עצבאות, ולא -אחזיק את ראשי-תחת הגיליוטינה.
בקרתי כאן פעם. ומקווה לשוב. מרים, 17, בית-כלא עירוני א', ת"א. מחר אני הולכת להיכשל-שוב- במתכונת באזרחות. החזיקו לי עצבאות, ולא -אחזיק את ראשי-תחת הגיליוטינה.