יב כפרה עליך!!!!

C L A Y M A N

New member
ווייקד!

אמרתי לך, הכל משחק של ביטחון ובולבוליות על הכביש. אבל עכשיו עד שיגמר לך המלווה..

DredLox

New member
עזוב מלווה...

יש חדשות יותר טובות. היישר מהאתר של משרד הרישוי: נהג חדש - הסעת נוסעים נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי, לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה. הגבלה זו אינה חלה על מי שהיה בידו רשיון לנהיגת אופנוע, תלת אופנוע, קטנוע או מכונה ניידת. זה אומר שאני יכול להסיע את מי שאני רוצה, אחרי ה3 חודשים : ) וויקד

שנים של כשלון, סבל, ומורי נהיגה

מאושרים [
] באו לקיצן!
כמה טיפים לנהג הצעיר [יב זה פה]: * תן לי לנהוג. * או לפחות לשבת מקדימה. * אם אתה מזהה סימנים נשיים באוטו שלפנייך [זיגזגים בלתי מוסברים, קוקו מבצבץ וכו']- זה לא שווה את זה! תן לה להמשיך ותתרחק! * קח ת'באמפרים באיזה מהירות שאתה רוצה, אף אחד כבר לא ידפוק לך ברקס וזו ההרגשה הכי טובה בעולם. * קו עצירה זה לצעירים. * אם אתה רוצה לחסוך בדלק, סגור את חלונות הרכב בזמן נסיעה מהירה. [זה מפחית את התנגדות האוויר
] * אף פעם אל תתדלק בכפר קאסם, אלא אם כן אתה רוצה לשלם 100 שקל על 15 ליטר מים ו-2 ליטר דלק. * תמיד תאסוף טרמפיסטיות. גם אם היא שמנה ומכוערת, אל תשכח שרוב הסיכויים שהחברה הכי טובה שלה כוסית. [קח לדוגמא אותי ואת עומר] * תמיד תקשיב לשחור שבחבורה כשמנסים להחליט לאן לנסוע היום. * וזהו קרע את הכבישים כמיטב מסורת המטאל
וזכור שלתת 10 אגורות לקבצן זו טעות שתצטער עליה אח"כ, כשזה בדיוק הסכום שיהיה חסר לך לפחית קולה.

למעלה