יגאל אלון השולטים!!!!!!!!!!!!!! מנחם יא מלשין בבוקר מנהל שוטר מלשין, בלילה עובד גם במשטרה מתנדב
ק קריסטל רועי New member 3/11/03 #1 יגאל אלון השולטים!!!!!!!!!!!!!! מנחם יא מלשין בבוקר מנהל שוטר מלשין, בלילה עובד גם במשטרה מתנדב
C cobainos New member 3/11/03 #2 עוד אחד... יגאל אלון מציפים כאן...אם חברה שלי לא הייתה לומדת שם הייתי כותב את דעתי על הביצפר שלכם... גם אצלינו מתנדבים במשטרה,רק שזה הסגן מנהל הפסיכי. אני בגמנסיה אגב
עוד אחד... יגאל אלון מציפים כאן...אם חברה שלי לא הייתה לומדת שם הייתי כותב את דעתי על הביצפר שלכם... גם אצלינו מתנדבים במשטרה,רק שזה הסגן מנהל הפסיכי. אני בגמנסיה אגב
ק קריסטל רועי New member 4/11/03 #4 תכתובתכתוב מה ת'ה חושב על יגאל אלון תגיד מה ת'ה חושב על יגאל אלוןןןןן אני לומד פה ואני חושב שזה בצפר חרא אחו שרמוטה כולם זונות, מלשינים מניאקים... והמנהל השוטר שמתנדב במשטרה!!
תכתובתכתוב מה ת'ה חושב על יגאל אלון תגיד מה ת'ה חושב על יגאל אלוןןןןן אני לומד פה ואני חושב שזה בצפר חרא אחו שרמוטה כולם זונות, מלשינים מניאקים... והמנהל השוטר שמתנדב במשטרה!!
C cobainos New member 4/11/03 #5 סתם ביצפר מעפן האמת... מלא בערסים פוזיונרים וכמה פריקים...הכל פוזות. אבל יש שם יהלום
A amickyaa New member 4/11/03 #6 ../images/Emo46.gif אתם לא יודעים דיקדוק ../images/Emo123.gif מה קורה לכם לא למדתם דיקדוק בבית הספר ????? מה אתם כיתה טיפולית ??? בואו דברו עם המומחה שלנו פה !! ואולי תוכלו להשתפר
../images/Emo46.gif אתם לא יודעים דיקדוק ../images/Emo123.gif מה קורה לכם לא למדתם דיקדוק בבית הספר ????? מה אתם כיתה טיפולית ??? בואו דברו עם המומחה שלנו פה !! ואולי תוכלו להשתפר