יגאל אמיר בקרוב אבא
שיהיה במזל...

THE WIZARD 55

New member
יגאל אמיר בקרוב אבא../images/Emo65.gif שיהיה במזל...

מזל חרא לבן שלו, אין ספק.. אז הרוצח המתועב, מבקש להיות בברית המילה של בנו אחרי שקיבל היתר נישואין, ביקורי פוריות, עכשיו רוצה לצאת לחופשה בברית המילה...אם ילך לו, כנראה שאשתו תהרה מידי שנה... מה אתם אומרים?..הייתם נותנים לו לצאת?... מה שונה בעצם אסיר בטחוני מרוצח סדרתי למשל?..

אין מה לעשות, בסופו של דבר הוא אכן לא שונה

משום רוצחים אחרים ולהם מותר, אין שום סיבה שלו יהיה דין אחר משלהם. הדרך היחידה שלא יתנו לו זה בגלל "סיכון ביטחוני" שהוא מהווה, במקרה הזה נראה לי מוגזם, לא נראה לי שהוא מהווה סיכון ביטחוני, הוא יצא לכמה שעות יראה איך חותכים לבן שלו ויחזור לביתו בתא 2 על 2.

fifanowftw

New member
בסופו של דבר דמוקרטיה זו דמוקרטיה

וכמו שלקוז'קקוב רספוטין שרצח את ישמעל בורדוג מותר להביא ילדים, גם ליגאל אמיר מותר להביא ילדים. אבל על מי שבאמת עצוב לי זה על הילד, לאיזה עולם הוא נכנס, כשהצל של אביו תמיד ירחף מעליו.

respecta1

New member
מה הבן שלו אשם?

ההפך צריך לרחם על המסכן שיצא מרחמה של המפלצת.. אבל הוא לא שונה מכל רוצחי החמאס ומכל שאר האסירים הביטחוניים..אם להם נותנים לצאת לכאלה דברים גם לנבלה הזה חייב להרשות אבל חייבים לשנות גם להם וגם לו ולכל הרוצחים לשים אותם בכלא מאסר עולם ולזרוק את המפתח, מה זה חופשה פה חופשה שם?? הנרצח לא מקבל חופשות מהמוות.

the new L

New member
צריך לשנות את החוק

אני לא רואה שום סיבה לתת הקלות בתנאי הכליאה לרוצח. לא רואה סיבה לאפשר לו ביקורים. לא רואה סיבה לאפשר לו לצאת לחופשות. הוא לקח חיים של בן אדם אחר, אז למה לאפשר לו חיים?

למעלה