יגאל עמיר - אריה דרעי / דמיון

• פותח הנושא nir4
  • פורסם בתאריך

nir4

New member
יגאל עמיר - אריה דרעי / דמיון

זה ספרדי וזה ספרדי. זה דתי וזה דתי. זה עם כיפה שחורה וגם זה עם כיפה שחורה. זה רצח איש ציבור וזה גנב מהציבור. זה לא מתחרט וזה לא מתחרט. זה יושב וזה תיכף יושב. - סתם דמיון ?

אלוני.

New member
ניר , נסחפת

חווה יערי וחברתה , שתיהן ``אשכנזיות `` מבית טוב שרוצצו גולגלתה של אישה בשל בצע כסף , שתיהן רחוקות מהדת . אתה ``מערבב`` כאן מן שבאינו מינו וחבל , אריה דרעי הורשע בקבלת שוחד - נשפט והורשע ויחל מחר לרצות את עונשו - וזהו ! עובדת היותו דתי -ספרדי אינה רלוונטית לעניין. יגאל עמיר רצח את ראש הממשלה , מוצאו התימני אינו רלוונטי לעניין בדיוק כמו שהיותו סטודנט למשפטים אינה יכולה להכניס לקטגורייה כלשהי את כל לומדי המשפטים בכלל או בבר אילן בפרט. האם אתה רוצה משפט שדה לאשכנזים כשודדים בגלל רוני לייבויץ` האופנוען ? במקורותינו כתוב : ....איש בחטאו יומת...

אלוני.

New member
בכלל לא

לו היית מסיים את כתיבתך במשפט: סתם דמיון ! אזי הייתי מקבל את עמדתך כתבת : סתם דמיון ? משמע משאיר חומר למחשבה האם העניין הספרדי- הדתי -אי החרטה והפשע משתלבים זה בזה . מודה ועוזב, ירוחם .

nir4

New member
אלוני, פיספסת את הנקודה ...

לא טענתי כי דרעי ו/או עמיר פשעו כי הם ספרדיים , אלא באתי להראות לכל אותם מלעיזים כי הטענה על אפליה כנגד ``יהדות ספרד`` היא מגמתית ונאמרת רק כאשר נח הדבר לאלו המרוויחים מכך. - דרעי, הוא פושע לא כי הוא ספרדי - אלא כי הוא פושע. עמיר רוצח לא בגלל שהוא ספרדי - אלא כי הוא רוצח . אני ... כי אני אשכנזי .

יוסי שריד - אמנון כהן - הדמיון

זה ישראלי וזה ישראלי לזה יש שתי רגליים ולהוא יש שתי רגליים לזה יש שתי עיניים ולהוא יש שתי עיניים לזה יש שתי ידיים ולזה יש שתי ידיים אני יכול להמשיך עם זה לנצח,אבל נראה לי שהבהרתי את הנקודה...

יוסי שריד - אמנון כהן - הדמיון

זה ישראלי וזה ישראלי לזה יש שתי רגליים ולהוא יש שתי רגליים לזה יש שתי עיניים ולהוא יש שתי עיניים לזה יש שתי ידיים ולזה יש שתי ידיים אני יכול להמשיך עם זה לנצח,אבל נראה לי שהבהרתי את הנקודה...

למעלה