יגאל

יגאל

יגאל יקר אולי מה שאנסה לכתוב לכ יצא מבולבל מעט אשתדל להיות ברורה כדי לאמר את שמ אחיכ אתה לא חייב בצרופ המילימ קלוד ז"ל שהרי הוא איתכ תמיד זה שאתה חושב עליו מרגיש אותו מתגעגע זו ברכה בשבילכ וז"ל זו אמירה סתמית מבחינתי היה לי אח שנהרג מעולם לא אמרתי אחי ז"ל עברו שנימ ואני מברכת את הימימ שאני זוכרת אותו . וכנ יגאל בכה לכ הכאב מביא לדמעות הגעגועימ מביאימ את הדמעות איני יודעת אמ ינחמ אותכ כשאומר לכ שעמ הזמנ הדמעות יתיבשו ואתה תתפנה לזכור את המבט שלו אלייכ את המילימ שאמר לכ את הדברימ המשעשעימ שחויתמ יחד . ונכונ הוא יגאל שאתה לא חש עצב על האחרימ אתה עמ השכול שלכ .להאטמ ללמתרחש מסביב בפרט למקרימ העצובימ יותר זו צורה מאוד טבעית אני לא מכירה הרבה אנשימ היכולימ לחוות יחד עמ השכול הלא מעובד שלהמ עוד שכול של אחרימ ועצה לי אליכ במידה ויש לכ יכולת להיפגש עמ איש מקצועי עשה זאת ומהר כאחות שכולה ואשה מבוגרת ולו הייתי יכולה להחזיר את הגלגל אחורה האני מצרה על הזמנ ההוא שלא ניתנה לי האפשרות להיפגש עמ איש מקצועי אני משוכנעת היה מקל עליי באותה תקופה חשוב על זה יגאל אל תדחה את העזרה הילי שכל מילה שכתבת נכנסה לליבי

ועוד משהו..

קוראת מה שאתה כותב ומרגישה שאתה מרגיש כל הזמן לא בסדר. חריג. מוזר. ואני קוראת כבר בפעם העשירית ולא מצליחה להבין מאיפה ההרגשה הזו. כי כל מה שאתה מתאר, כל הרגשות והמחשבות והסיוטים הם כל כך נורמלים. כל כך טבעיים. ובטח זה מה שתשמע מכל אדם שתפתח בפניו. אין לך מה לשפוט את עצמך כל כך לחומרה. זה שאתה אטום היום לאסונות של אחרים לא עושה אותך אדם פחות טוב. פחות ערכי. מי שבוכה סימן שכואב לו יותר? מי שלא בוכה.. לא כואב לו? ואתה עסוק כרגע בהתמודדות שלך שהיא אכזרית וקשה כי אבדת אח שהיה לך גם אבא. אז מה אתה רוצה מעצמך? טוב שבאת לפה. תוכל להרגיש כמה אתה שפוי ונורמלי אתה על הכיפק יגאל. אתה יכול להיות מבסוט מעצמך.

יגאל17

New member
תודה

באמת זה מזל שמצאתי את המקום הנכון, אחרת ... רק קצת חבל שאעדר לתקופה קצרה אבל לא נורא עוד אחזור. אז עד אז ביי ועוד הפעם... תודה.

יגאל17

New member
נראה כבלתי אפשרי

זה נורא קשה לדבר על זה עם מישהו מקצועי כי הרי הוא רק יכול לעזור לי מצד השכל אבל לא מצד הרגש , כי הרי בעל המאה הוא בעל הדיעה , ולכן נורא קשה לדבר עם מישהו שלא חווה את זה , מנגד לזה לדבר עם אנשים שכן חשו את הרגשות האלה זה אחרת לגמרי ואני באמת שמח שמצאתי את המקום , רק חבל שאני צריך ללכת עכשיו ולא אהיה זמן מסוים, לא ארוך . אז ביי עד הפעם הבאה. ו... תודה!

למעלה