יגואר לעם

אילן די

New member
יגואר לעם

טוב, אולי לא בדיוק לעם. לפני דקות מעטות יצא לי לראות ``על הכביש`` (למעשה היא היתה בחנייה), את המכונית ה``זולה`` החדשה של יגואר. ה- X-type. יגואר הוציאו אותה כדי להתחרות בפלח השוק של ה- סי קלאס, סדרה 3, A4 וכו`. ובכן בעיתון לא רואים את זה כל כך אבל אני חושב שהדיון על עיצוב האוטו התנהל בערך כך : מעצב א` : נעשה אותה כמו סובריין קטנה ! מעצב ב` : לא ! נעשה אותה כמו S-Type קטנה ! מנהל : טוב, שניכם שכנעתם אותי, את הפרונט ניקח מהסובריין ואת התחת מה S-type... באמת...ככה האוטו נראה... כמו קומבינה. אני לא רוצה להיתפס לקלישאות הידועות שאומרות כרגיל ``פורד מוציאה מיגואר את כל הזהות`` אבל זה בדיוק מה שקורה ! אוטו קטן ומכוער שנראה כמו עוד יצירה של פורד ולא מכונית מבית היוצר הבריטי... חבל (לא קונה).

drorzi

New member
אני שונא את ה S TYPE

אני חושב שהגריל שלה מכוער, את הסובריין עוד אפשר לחבב, מה שאני אוהב ביגואר זה את החלק הקדמי, עם הכאילו 4 תעלות שיוצאות מהפנסים אחורה, לא הגיעו לפה לדעתי עדיין Xים דווקא בתמונות היה נראה כאילו הצליח להם הפעם, חבל שלא, מה שכן אין כמו העבודת עור ועץ של היוגארים היקרים, מה לעשות והאנגלים האלה פדנטים .... דרור זי שאוהב מאוד בעלי חיים אבל גם אוהב פרות באוטו......

למעלה