יגור - הגשר הראשון מעל רכבת העמק, יפתח בשישי

CivilEng

New member
יגור - הגשר הראשון מעל רכבת העמק, יפתח בשישי

החברה הלאומית לדרכים תפתח לתנועה בלילה שבין חמישי לשישי, את הנסיעה על גבי גשר יגור. במקביל, ישתנו בצומת הסדרי התנועה. עבודות ההקמה יסתיימו בדצמבר 2013

מחלף יגור

ערן שחר

New member
מי שבא מיוקנעם ופונה צפונה לסומך

יעמוד עכשיו ברמזור לפני הפניה ימינה ?

smoshes

New member
לפי השרטוט נראה שכן, אבל כתוב שזה רמזור זמני

מה שמדאיג יותר זה שמי שבא מכיוון צפון ופונה לת"א/יקנעם יצטרך לעבור עכשיו 3 רמזורים במקום אחד!!!
לדעתי צפוי בלאגן בצומת עד שתסתיים בניית המחלף. יש עכשיו יותר רמזורים כמעט לכל הכיוונים... מקווה שאתבדה.

ערן שחר

New member
ההסבר והמפה ממש לא ברורים

כתוב שמי שנוסע מכיוון צפון ליוקנעם תהיה פניה ימינה לאחר 2 הצמתים החדשים,
איפה ימינה?
זה שמאלה ושמאלה..

ronyz25

New member
הסבר

בזמן הסדרי התנועה הזמניים, מי שמגיע מכיוון צפון (סומך) ורוצה לפנות לכיוון יוקנעם צריך לנסוע על הגשר (שעליו יש שני צמתים מרומזרים, אחד לרכבים שמגיעים מנשר ופונים שמאלה ללב המפרץ ואחד לרכבים שמגיעים מכיוון לב המפרץ ורוצים לפנות שמאלה לסומך), בירידה מהגשר נוסעים ימינה לתוך לולאה מתחת לגשר שמתחברת לכביש לכיוון יוקנעם. אחרי שעוברים בלולאה מתחת לגשר יש עוד רמזור זמני לעבור, שמווסת את התנועה עם רכבים שמגיעים מכיוון יגור ורוצים לפנות לכיוון נשר.

לגבי הנסיעה מכיוון יוקנעם לכיוון סומך, מדובר בפנייה ימינה ללא רמזור.

בועז ל

New member
הודעה לעיתונות - פתיחת גשר יגור לתנועה

מצ"ב הודעה לעיתונות מאת החברה הלאומית לדרכים.
נ.ב: שימו לב שבשלב זה, התנועה על הגשר עדיין כרוכה במצב זמני של נסיעה ברמזורים, שייעלמו בשלב הסופי.

בועז ל

New member
גשר מחלף יגור לקראת הפתיחה

תמונה באדיבות החברה הלאומית לדרכים.

בועז ל

New member
תצלום אוויר באדיבות רודי אלמוג

על תמונה זו חלות זכויות יוצרים.

Azazel

New member
סליחה על הבורות - תצורת המחלף הסופית

הייתי רוצה להבין מה תהיה תצורתו הסופית של מחלף יגור לאחר העבודות -
ממה שנראה כאן נכון לעכשיו, יהיה מחלף יהלום, כאשר הכיוון יקנעם-חיפה ישאר פתוח. האם זה נכון?
כמו כן, כיצד משתלב המחלף עם הצמתים של 762, וצומת 772 העתידי?

eyalmel

New member
עברתי שם היום

הנסיעה מצומת העמקים לצומת לב המפרץ עברה ללא רמזורים.
תענוג :)

choo

Active member
זה כיוון אחד. מחיפה לעמקים בצהריים - עומס קל

בעליה למחלף היו כמה עשרות מכוניות שחיכו ברמזור - אין לי מושג כמה זמן נמשכת ההמתנה שלהן. זה נראה היה קצת יותר ארוך מטור המכוניות שנהג לחכות ברמזור יגור לפניה לכיוון כפר חסידים באותן שעות - אבל לא שונה בהרבה.

בהתחברות לרמזור החדש שממשיך לכיוון מחלף העמקים, היה עומס קל, והבעיה המרכזית היתה בחיבור בין התנועה שמגיעה מכיוון לב המפרץ, לבין התנועה שמגיעה מכיוון נשר ומכיוון כפר חסידים שממשיכה לצומת העמקים. אני מקווה ש"יחליקו" את החיבור הזה יותר טוב בהמשך - כרגע נראה שיש מעבר מ-4 נתיבים ל-2 נתיבים די "בבת אחת".

אני תוהה מה היה המצב באיזור המחלף בשעות העומס של הבוקר ואחר הצהריים...

eyalmel

New member
הפתעה הפתעה

פקק מהעמקים ליגור בגלל כלי רכב שנתקעים בפניה לחסידים.

למעלה