יגעתי ביוגה

yaely2

New member
מנהל
יגעתי ביוגה

ערב טוב (למרות שכבר לילה)
היום הלכתי לשיעור יוגה ראשון מזה שנים רבות. הייתי ספקנית לפני השיעור וכמעט עזבתי את המקום מבלי להיכנס לאולם. מזל שחברה שבאה איתי ממש לחצה עליי ונשארתי. איזה רוגע, איזו שלווה. אומנם הייתי בעבר בשעוריי יוגה אך זה היה חפיף, היום ממש הרגשתי איך הגוף היבש מקבל לחלוחית, מה גם שהמורה עזר לי בזה שלחץ על העצם, החוליה ועוד. האכזבה הייתה גדולה כשבסוף השיעור התברר לי שאין קבוצת מתחילים עבורי. אולי אתם יודעים על קבוצת מתחילים באיזור שבין הוד השרון דרך פתח תקוה בני ברק רמת גן עד תל אביב המוכנה לקבל תלמידה נוספת עם עצמות חורקות?
מראש

Simple but

New member
מצויין ,בבקשה!

מרכז אמ. פי . רמת השרון. איתן ויגודסקי ,39 , תלמידו של סואמי וישנו דיוונאנדה. אני מתאמן שם כשנתיים. השיעור כל יום ראשון בין 19:00 -21:00. קבוצה לא גדולה ,וכל אחד זוכה ליחס אישי. יש מקום גם למתחילים. חשוב לי להדגיש שהמלצתי הינה בעקבות הסיפוק שלי מן השיעור וההדרכה של איתן. (איני עובד שם) שיעור ראשון חינם. צריך לתאם את הגעתך מראש: 0523984140 איתן יום טוב.

יוגי בר

New member
יגעת ומצאת- אשריך

היי yaely אז ככה: ממש שמח שהשיעור עזר לך להתחבר ליוגה. כל שיעור יוגה קלאסית עם מורה מיומן המועבר כהלכתו (ולא משהו חפיפי) אמור לעשות את זה. אלא מאי, במקרה שלך עם העצמות החורקות- כדבריך אכן נדרשת קבוצה מיוחדת. ושני טעמים לה: 1. העקרון מחייב כאן קורס מתחילים ספציפי לקבוצת הגיל שלך. כמו שלקבוצת יוגה להריונית נדרשת הכנה מתאימה. כיון שיש תנוחות שאסורות לתרגול כרגע- כך גם לגביך- וזה לפחות בשלב הראשון. 2. הלימוד צריך ללמוד ולאט לאט ובזהירות רבה להניח את היסודות הדרושים לתרגול נכון המתאים במיוחד לגוף. אחרת אפשר להינזק. ואין שום סיבה שזה יקרה. 3. קבוצת מתחילים אנא בדקי בטובך- האם במרכז שיבננדה בת-א (שם נפתחים קורסים למתחילים כל הזמן) נפתחת קבוצה לקורס יוגה למתחילים בקבוצת הגיל שלך. והנה הקישור לאתר שלהם. 4. המלצה ממליץ על קריאת המאמר הבא בפורום במדור מאמרים בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה