ידוע בציבור, גם בזוגות הומואים ולסב

ידוע בציבור, גם בזוגות הומואים ולסב

סיעת שינוי העבירה היום (שני) בקריאה ראשונה במליאת הכנסת הצעת חוק המקנה ל"ידוע בציבור" מעמד של בן זוג לצורך קבלת פיצויי נזיקין. ח"כ רוני בריזון (שינוי), שיזם את הצעת החוק יחד עם הח"כים רשף חן, יגאל יסינוב, אילן ליבוביץ, מלי פולישוק-בלוך ואהוד רצאבי מסיעתו, הסביר שהחוק אינו מגדיר מפורשות את הידועים בציבור כבני זוג, ולכן יש להבהיר בחוק כי "בן הזוג" כולל גם ידוע בציבור, גם בזוגות הומואים ולסביות. ח"כ ישראל אייכלר (יהדות התורה), המתנגד לחוק, אמר: "הכנסת, באמצעות הצעת חוק זו, משדרת מסר שלילי לנוער שהכל מותר, הכל פרוץ, ומחוקקים חוקי סדום ועמורה". ח"כ יצחק וקנין (ש"ס) אמר "אוי לה לאותה בושה, אוי לה לכלימה שאנו בכנסת ישראל מעלים חוקים מהסוג הזה. כסדום היינו ולעמורה דמינו".

../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif../images/Emo124.gif../images/Emo34.gif../images/Emo42.gif|בלו

איזה יופי! ועוד עבר בקריאה ראשונה! כל הכבוד לח"כ רוני (אהרון) בריזון, ולחברי סיעתו! אגב, אם מעלעלים באתר של הכנסת, רואים שמדובר בח"כ חרוץ מאד בפרט, (הגיע ל 94% ממפגשי המליאה, והשתתף בהצבעות) ובצוות ח"כים חרוץ מאד בכלל, שהגיש תיקונים רבים לחוקים רבים, מה שדרש בודאי עבודה נוקדנית ומתישה. למרבה הצער, התימלול של הדיון בכנסת וההצבעה עוד לא מופיעים באתר. אך אולי בעוד כמה ימים, כשהאתר יתעדכן, נוכל לחזות בפלא במו עינינו. מה אתם אומרותים? מוקדם לשמוח?!

אבא גאה

New member
לא, לא מוקדם לשמוח!

מאקסימום נהיה עצובים אחורי זה. אבל בינתיים? לשמוח!!!! וגם אני שמח ומקווה להמשך שמח גם.

הוא לא רק חרוץ. הוא גם חכם.

קרא את המאמרים שהוא כתב במשך זמן רב בביטאון 'השינוי' תחת שמו ובעיקר תחת השם 'אינג קדיד לפר'. האיש פשוט עילואי. אגב, אם יש למישהו איזו שהיא בעיה שמחוקק יכול לפתור, אני ממליץ מניסיון לגשת לח''כ יגאל יסינוב. הוא עזר לי עוד כשהיה עוזר פרלמנטרי של סגן השר פרופ' ויקטור בריילובסקי. (גם פרופ' נאות עזרה לי אבל אני מניח שהיא עסוקה בתור שרה).

../images/Emo45.gif לח"כ בריזון

התראיינו יחד איתו לטלוויזיה. לפני כן לא שמעתי את שמו והייתי בטוחה שיגיע איזה טרמפיסט- נציג של שינוי שרוצה להתחנף מעט לקהילה ההומולסבית מתוך מחשבה על העתיד. להפתעתי פגשתי נבחר ציבור עם משנה סדורה בנושא של זכויות להומואים ולסביות שבנוסף יודע גם לייצג את עמדותיו בצורה משכנעת ומכובדת. לא הצבעתי שינוי, אבל אני בהחלט בעד האיש! אלה בדיוק האנשים שאנחנו צריכים כדי לקדם את הזכויות שלנו.

היי עדו-

אם אתה מתמצא - תן לנו כאן לינקים שימושיים.. אימייל, כתובת האתר לתגובות... משו. אחרי שאנחנו גומרותים לנגב את כל החוטמים הזבים שיש לנו בבית, לפעמים היצירתיות שלנו נמוכה קצת...

אבא גאה

New member
אני התלבטתי בין שינוי למרצ

ואני לא זוכר מה הצבעתי בסוף

tooshot

New member
אני מקווה שנכון

באמת שמחה גדולה, גדולה. כן יהי רצון ושמח. אני בכל-זאת מקווה שהצבעת נכון = מרצ...

אבא גאה

New member
גם אני מקווה

שהצבעתי נכון... אבל אני לא יודע מה נכון (אני עדיין מתלבט) אבל אני באמת לא זוכר...

tooshot

New member
../images/Emo140.gif

הפעם אני אנמע מהתנהגותי הטבעית ולא אתן לך ציון. (ממילא יש עיצומים בארגון המורים ואסור לעשות כל פעילות מלבד לימוד וזה כולל מתן ציונים)

בסה"כ קריאה ראשונה

לא הייתי רותם את העדלה לפני הסוסים. כשהחוק יעבור סופית אפשר להתחיל לתכנן את המסיבה. וחוצמיזה רק רציתי להעיר שחברי כנסת כמו ישראל אייכלר (חביב עלי באופן אישי), יצחק וקנין וגם יאיר פרץ (שלא בהקשר זה) הם למשל סיבה שהכנסת משדרת מסרים שליליים לנוער. כסדום היינו ולעמורה דמינו. אבל זה לא בגלל ההומולסביטיים. ושנה אזרחית חדשה טובה לכן/ם, הלוואי שתעלה על כל קודמותיה במעלות טובות, הפתעות שמחות וסיבות לחייך
ח"ח.

אין כמו מאקמה טובה..

לא? למה לא לשמוח? יש כ"F מעט סיבות לשמוח... שבא ננצל מה שיש.. מקסימום - להתאכזב בדיעבד אנחנו כבר רגילות.. לא? קראת שישראל מובילה בזיהום האוויר והמיים? ושמערכת החינוך שלנו שהיתה מהמובילות בעולם... עכשיו מובילה מהסוף? ושהתחזית היא שבשנת 2020 יהיו המון זקנות עם שדיים זקופים וגברים עם זקפה נצחית - שלא יזכרו מה לעשות עם זה? בוא נשמח! ננצל את הרגע ! אופס... עבר.

למעלה