ידוע לי שזו הפקה אחרת

משה קיץ

New member
התרשמות והבעת תודה לליגה המקצוענית|

רבות סופר על ערב הקרבות באוסישקין שהתקיים בשבוע האחרון. הפקה מרשימה,קהל רב(יותר מערבי קרבות אחרים שנכחתי בהם),הופעות,קרבות מרשימים,רשימת מכובדים והרשימה לא נגמרת.רק להמשיך את המומנטום. בשמי ובשם חברי לתחום הMMA והפריי פייט,ברצוני להודות למפיקי הערב,ג'רי מזרחי ואבנר שלום שנתנו במה לקרב FREE FIGHT בערב הקרבות האחרון ולחיים גוזלי שדחף את הרעיון מלכתחילה. אני מקווה שענף זה שיש לו הרבה קהל ואנשים שרוצים לראות בקידומו,ימשיך לצעוד קדימה וביתר שאת,ושנראה יותר קרבות כאלה בעתיד. כמובן אני לא שוכח את התרומה של "הזירה" לתחום זה גם כן. חג שמח משה קיץ

בתור בן אדם

שפשוט מאוהב באומנויות לחימה ובסגנון ה mma אני רוצה באמת להודות גם לכל הקשורים בערב הזה ובקידום כל הקרבות כולל הfree fight תודה מיוחדת גם לחיים גוזלי לא רק על פעילותו בקידום קרבות אלא על היותו לוחם גדול ועל זה שהוא פותח דלתות בין לאומיות לכולנו תודה לכל מארגני "הזירה",לכל המאמנים והלוחמים והאנשים שקשורים ועוזרים לקדם את האומנויות לחימה בישראל ובעולם תודה רבה.. טל.

משה קיץ

New member
טל ,"הזירה" זו הפקה אחרת

אשר כבודה במקומה מונח. ההודעה הנ''ל כוונה לליגה המקצוענית(שזו הפקה אחרת מ"הזירה")

garey

New member
משה קיץ תודה גם לך על המחמאות

וכמובן לחיים גוזלי ששילב אתכם בארוע , היה קרב מעולה ,כולם נהנו מהפריי פייט , ותקווה להמשכיות גם בעתיד הקרוב. נתראה בקרוב רויסי גרייסי מגיע לא..... חייב להגיע לראות עילוי שכמותו תודה בברכת חג שמח ג'רי מזרחי

ידוע לי שזו הפקה אחרת

רציתי להודות בכלליות לכל האנשים שתומכים באומנויות הלחימה בארץ לא יכלתי לעשות זאת בלי להזכיר את "הזירה"

למעלה