כאשר אני שותה מים אני מקבל אחרי כחצי שעה צרבת חזקה. ניסיתי מים רגילים, מים מינרליים מים ממכשיר תמי 4 ובכל המקרים ניגרמת לי אותה התופעה. מה עושים??? אלעד
נסה לתאר לי כיצד אתה שותה ? האם מהר , כמות רבה ומים קרים? או לגימות קטנות מים חמים או פושרים? האם זה קורה רק אחרי מים או אחרי כל נוזל ( או אוכל?) והאם זה קורה תמיד או בשעות מסויימות?
התופעה קיימת במשך כל היום. אני נימנע מלשתות מים קרים כי הדבר גורם לי מיידית לכאבי גרון. אני משתדל לשתות בטפ´ החדר או קצת יותר חמים. התופעה קשורה ישירות למים ובדר"כ אינני סובל מצרבות תודה אלעד
אלעד, קשה לי לאבחן את הבעיה , אם כי אין ספק ישנה כזו.. נסה לעשות חליטה מקמומיל ועלי נענע ולהוסיף לזה מולסה אם אתה זקוק לשיפור הטעם ולהמתקה- אולי זה יקל מעט על הבעיה. בכל מקרה כדי לגשת למטפל שיאבחן אותך ויטפל בבעיה . הרבה בריאות יעל
כתבת את המילה "כאשר". "כאשר אתה שותה"... זה נשמע כי אתה שותה לעיתים רחוקות. אני מציהע לך כי לפני שאתה שותה מיים תאכל פרוסת לחם, הלחם סופג את הכל במהירות, וכן מונע צרבות. ותבדוק איך אתה מרגיש אחרי. בריאות, אור ואהבה בת חן
היי אלעד, בטיפוטלים קנסיולוגיים ניתן לאבחן את הסיבה לרגישות שלך למים ולנטרל את המתח השלילי שנצבר סביב שתיית המיים, כך שתהנה מהיתרונות שבשתיית המיים ללא הסבל שנגרם לך כרגע. מאיה