ידידה שלי רוצה לקנות mp3 בארה"ב

ידידה שלי רוצה לקנות mp3 בארה"ב

יש לכם המלצות? היא לא רוצה להשתגע עם הזיכרון... 1 ג'יגה יהיה מספיק ואפילו יותר מידי בשבילה... בגלל שהמחירים שם יהיו יותר זולים מפה היא תוכל להשקיע טיפה בחברה טובה... מה אתם ממליצים? איזה חברות? היא רוצה להשקיע גג 600 שקל.... תודה מראש

liat3315

New member
mp3

בארה"ב הברית הנגנים הרבה יותר זולים, אם חשוב לה ביקר העיצוב היא יכולה לקנות ipod shuffle יש שם חנויות של apple בהרבה מקומות, וזה ממש זול 130$ ובפעם האחרונה שביקרתי באתר זה עלה 99$. ipod זה לא הנגן הכי טוב מבחינת פונקציות, אבל הוא נגן בהחלט עם סטייל. עוד חברות לא רעות... iriver-ממש טוב, המחיר בהתאם אבל אין לי מושג מה קורה בחו"ל, rio ןsoni (הסוכריות) בקיצור, לא חסר-שתתחדש.

JustThomas

New member
"נגן עם סטייל":

נגן עם חסרון בולט - אין לו מסך. (!!!!). לדעתי זה כמעט כמו לקנות אוטו ללא שמשות וחלונות.

matke

New member
אפל מפגרים שהם לא מוסיפים לו.

אבל מצד שני בגלל זה מה שאנשים אוהבים בו
ושומעים בו מצויין.

matke

New member
יש הרבה שאוהבים את זה

שהם לא יכולים לראות איזה שיר יבוא אחרי זה ובלה בלה בלה. בקיצור זה כמו שאפל.

liat3315

New member
ipod

אמנם הוא בלי מסך, ובארץ ממש אבל ממש לא שווה לקנות אותו, אבל בחול במחיר של 100$ זה יוצא די משתלם, פחות מ500 ש"ח. יש גם את הסוללה שנטענת דרך USB שזה ממש נוח. לא יודעת אם שווה להשקיע דווקא בו, כל אחד והשיקולים שלו.

weird dust

New member
איכות הקול שלו היא הטובה ביותר

מבין כל הנגנים לפי הידוע לי. הושקע בו פיתוח של מגברים חדשים או משהו באיזור.

weird dust

New member
טנק? ../images/Emo6.gif

השאלה מה הצורך. טנק הוא ללא חלונות אבל הוא מספק הגנה מעולה (יחסית - מי שמעניין אותו הטנק הסורי בעמק הבכא). בכל מיקרה, הכל תלוי בצרכים של הקונה. אפ הוא צריך נגם קטן עם איכות קול ושם זה מצויין. לא כולם צרכים מסך (אני חייב מסך אבל אולי אחרים לא).

למעלה