ידידה...

Vdrums

New member
ידידה...

יצאתי עם מישהי לפני 8 חודשים בערך, היינו חודש וזה נגמר על קצר בתקשורת, היא לא תמיד הבינה את הראש שלי... וכנראה שאני קצת ילד בשבילה. (לא מבחינת גיל) בקיצר, היא היתה בחו"ל כמה וחודשים ונפרדה מחבר לאחרונה. אנחנו מקשקשים לפעמים בICQ, אתמול היא הציעה לבוא איתה ועם חברה שלה לסרט, לא הלכתי כי נראה לי קצת מוזר, לא יודע... אבל היום היא הסתבכה עם המחשב וביקשה שאני אבוא, היא גרה מטר ממני, אז הלכתי. אני לא מצפה ממנה לשום דבר. אבל השאלה היא, מה היא רוצה? ידידות? יש דבר כזה? אני והיא לא הכרנו בעבודה או לימודים או משהו, זה היה נטו בשביל קשר. אשמח לתגובות.

קווטר

New member
מי אמר שהיא רוצה?

היה לכם קשר נגמר ועכשיו אתם ידידים לכל דבר, אז בתור ידידה היא מבקשת עזרה במחשב ומציעה לך לבוא איתה ועם החברה.

Vdrums

New member
כן, העניין הוא שאחרי שנפרדנו

אז, הקשר נותק. כי אני בעייתי בקשרי ידידות עם בנות. אני קצת לא מאמין בזה ותמיד חושב שיש אינטרס מאחד הצדדים (אולי אפילו בתת מודע) זה לא שאחרי שנפרדנו נשארנו ידידים.

Vdrums

New member
לא, היא לא טסה ישר שנפרדנו,

ושהיא חזרה היא היתה עם מישהו, שכמו שכתבתי, נפרדה ממנו לאחרונה. זה פתאום, לא היה שום קשר מאז שנפרדנו, לא ידידים ולא נעליים.

voguemaster

New member
ידידי...

כשידידה שלך תתפוס לך את היד ותמשוך אותה קרוב קרוב לחזה (ותשאיר אותה שם!), אז תדע שהיא רוצה יותר מידידות

lucky me

New member
תבדוק את השטח........

הרי יש המון סימנים לדעת כשמישהו רוצה אותך... אתה צריך לשים לב לאותם משפטים ומבטים חטופים, שיהיה בהצלחה

לא מאמינה ביחסים אפלטוניים

אלא עם כן אחד הצדדים הוא גיי. וגם אז, הבסיס של הקשר לא פלטוני מבחינתי. בכל אופן, תגרור את הקשר לאן שנראה לך ותראה את התגובה של הבחורה.

למעלה