ידידה

dindandin

New member
ידידה

תראו... הסיפור הוא כזה: יש לי ידידה ואני פשוט אוהב אותה, לא יודע למה. הייתי רוצה שיהיה בינינו משהו שהוא יותר מידידות. אבל העניין הוא שאנחנו לא ידידים כל-כך טובים. אנחנו מדברים לעיתים רחוקות, (כבר יוצר לנו לדבר יותר באיי סי קיו) וגם אז הדיבורים שלנו קשורים בדרך-כלל לנושאים כללים ומשעממים כמו לימודים, מבחנים, וכו`. אנחנו מדברים רק כשאנחנו נפגשים, דיברנו רק פעמיים בטלפון, וגם אז זה היה רק בגלל סיבה מסוימת. גם אין לי מושג מה היא חושבת עליי, היא כמעט אף פעם לא יוזמת איתי שיחות. האם יש דרך להתקרב אליה יותר?

ela !!!

New member
ברור שיש!

דבר ראשון הייתי מציעה שתתפוס איתה שיחה רצינית על הנושא ותגיד לה מה אתה מרגיש כלפיה וכך אפילו תדע מה היא מרגישה כלפיך אני מניחה שאם אתה טוען שהיא לא זאת שיוזמת תשיחות ביניכם יכול להיות שהיא לא מענינת אבל תקח בחשבון שזה יכול להיות בגלל שהיא מתביישת..... עזוב את כל הבילבול הזה והכי טוב בשבילך זה לדעת את הצד שלה ואחר כך תסיק מסקנות... בהצלחה -אלה-

Flickerman

New member
תראה....

ההתקרבות שלך עלולה לגרום לכך שהיא כבר לא תהיה ידידה, ואתה לא תוכל להחזיר אותה בעתיד למצב כזה. לכן תחשוב טוב לפני שאתה הופך אותה מידידה לחברה.

helpout

New member
אתה צודק בהחלט....

תשמע, דינדנדין... 1. כמו שאמרו, אתה חייב לדעת את העמדה שלה בעניין. אתה לא חייב לשאול אותה ישירות אלא גם אפשר בעקיפין. אם אתה מתבייש או משהו, תרמוז מדי פעם כל מיני דברים ותראה איך היא מגיבה. 2. אני מסכים עם פליקרמן שאומר שאם תהפוך אותה עכשיו לחברה, אתם איבדתם את הידידות שביניכם. האמת, זה תלוי מאוד באופי של שניכם, איך תתנהגו אם לא תהיו חברים, ובאיזו צורה וסיבה תפרדו אם תהיו חברים. זה נדיר מאוד שחברים הופכים לידידים אחרי הפרידה. אם לא תהיו חברים, זה לא ממש ישפיע, אני חושב, אתם תחזרו להיות ידידים ואולי זה אפילו יקרב אתכם יותר כידידים. אתה צריך לחשוב כמה הידידות הזו חשובה לך ואם בכלל אתם מתאימים להיות חברים. תגיד לי מה אתה חושב....

עדן*

New member
סיפור אישי

יש לי שני דברים לומר לך: 1. היה לי ידיד שגם אני הייתי מאוהבת בו. ניסיתי להתקרב אליו , התקשרתי מדיד פעם והפכנו לידידים מאוד טובים. כמה פעמים ניסיתי לדבר איתו שאולי יהיה ביננו משהו מעבר לחברות אך הוא לא רצה. אחרי מספר חודשים שכנראה הוא יותר הכיר אותי הוא בעצמו יזם לקדם את הקשר שלנו וכיום אנו חברים. 2. היה לי חבר ואחרי שניפרדנו היינו בכסח חודש , חודשיים ואחרי שכל העניין נרגע הוא הפך לידיד הכי טוב שלי. אז כדאי שתחשוב טוב לפני שאתה פועל ולך עם החושים שלך...... שלך עדן!!!

kiticat

New member
לדיןדןדין

חבר צריך להיות שלושה דברים (לפי דעתי): ידיד, איש סוד, ומאהב. אותו דבר בקשר לחברה. ברגע שאתה נהיה ידיד קרוב שלה, השלב הבא הרבה יותר קרוב. הדרך הכי טובה להתקרב אליה, היא לחייך הרבה לכיוונה, לנסות ליזום כמה שיותר שיחות איתה. וברגע שאתה מרגיש כאילו התקדמת צעד, תספר לה משהו טיפה אישי. בכך תסלול את הדרך לאשת סוד. אחרי שתשיג את זה, תספר לה על הרגשות שלך, ואולי אז היא תהיה גם המאהבת שלך....

למעלה