ידידות אמת...

ידידות אמת...

אני בת 22 לא באלי מערכת יחסים...אבל באלי ידיד נפש שיהיה אפשר לדבר איתו,להתכתב איתו,להתייעץ איתו,לצחוק איתו,לבכות לו וגם להיות עצבנית ופתתית לידו...ישיהיה כמו אח בשבילי...ש דבר כזה? איך מוצאים ידיד בכלל? חחחח נשמע מצחיק...אבל באלי אחד כזה ואני פשוט לא מוצאת...

NEO83

New member
חמודה

זה לא צ'אט פה, זה פורום, וסופ"ש היום, אנשים עסוקים ונחים היום כל אחד ועיסוקיו.

Purple Mushroom

New member
אנחנו אבל לא בוואלה, אנחנו בתפוז

xft6

New member
ידיד אמת

אני חושב שזה דבר שלא קורה לעיתים קרובות בין גבר לאישה, בדר"כ כלל אחד הצדדים מפתח רגשות
ואפילו אם לא מייד אז ייתכן אחרי תקופה ארוכה של ידידות.
לפי דעתי זה לא משהו שאפשר למצוא ספציפית, אלא ע"י הכרת אנשים חדשים וייתכן אחד מהם
יהפוך לידיד המיוחל.
הייתי מציע להגיע עם ראש פתוח ולא ישר לשלול מערכת יחסים, כי אם תמצאי את הידיד נפש שבאמת
תתחברי איתו כמו שאת מתארת הוא יכול להיות אחלה של בן זוג בסופו של דבר.

raptor89

New member
יש דבר כזה

אני יכול להעיד שרוב הידידים הקרובים אליי הן בעצם ידידות.
ולא, אין שם רגשות...

איפה מוצאים? במסגרות משותפות לרוב...
רוב הידידים והידידות שלי הם או מהתיכון (למדתי בפנימייה) או מהצבא...
אבל באותה מידה גם חוגים או מקומות עבודה יכולים להיות מקומות טובים נראה לי.

Purple Mushroom

New member
אז תנסי ותמצאי

כמו שכתב מעלי, יכול להיות שלא קיים.
אבל כמו הודעת ההכרויות, אפשר לנסות למצוא אחד כזה, בכל מסגרת, וגם כאן.
ברשת, בפייסבוק. בתפוז, בעבודה, בלימודים, בחוגים ,וכו'.

כשאני הייתי בן 22 למדתי במכללה, ופגשתי מישהי בגילי פחות או יותר. (האמת שחודשיים ומשהו יותר).
ורציתי להיות חבר שלה, ולא רצתה, היתה גרושה צעירה. וחיפשה אהבת אמת, (אמרה לי שאין דבר כזה), אבל מישהו שגדול ממנה בכ-5 שנים. בסוף מצאה, חו"ל, ילדים, ובסוף אחרי יותר מעשור, כנראה גם התגרשה, ועברה משברים.
כיום אולי גרושה, או בתהליכים, עדיין בחו"ל. כל שנה מתכתבים :)
בהצלחה בכל אופן ! :)
=]

Puskas

New member
זה יותר נדיר מחבר..

ידיד נפש שאת יכולה להפקיד אצלו את כל סודותיך ומחשבות ליבך, זה משהו מאוד מאוד נדיר..
זה צריך להיות מישהו שלא נמשך אלייך מינית אבל מאוד אוהב את האופי שלך ונהנה איתך..
זה צריך להיות מישהו שגם את מכירה אותו מעולה...
קודם כל תכירי מישהו, אחר כך תתקדמו בקשר ביניכם ואז אחרי הרבה זמן ובהנחה שלא תהיה זוגיות, אולי תהפכו לידידי נפש..
זה באמת לא משהו שאפשר לשלוף ככה בשנייה...

Berethor

New member
האמת שזה לא חייב להיות מישהו שלא נמשך עליה

מספיק שהוא יכבד את הידידות שלהם ולא ינסה כל הזמן לגרור את זה למקום אחר בלי רצונה, הרבה מאלו שעושים ככה הם גם מראש היו ידידים מזוייפים שהכירו אותה במטרה לקחת את זה למקום, ולא למטרות ידידות בלבד. בנוסף זה יכול להיות גם אחד שנמשך עליה אבל יודע שהם לא באמת מתאימים בתור זוג מסיבות כאלה או אחרות, משיכה זה לא הכל, אלא אם כן האדם הוא סטוצר ואז באמת יכול להיות לא בררן בכלל. אני לא חושב שצריך להיות איזשהו איסור כמובן שידידים לא יכולים להפוך לזוג, ובעיקר זוג יכולים להיות גם ידידים לדעתי, אבל זה צריך לקרות רק אם יש עניין משני הצדדים. בכל אופן כל עוד לא קורה שום דבר מיני בניהם הם ישארו רק ידידים, וזה משהו שחשוב לשמור עליו כמו שהוא כל עוד מעוניינים להישאר רק ידידים.

on and on

New member
מה מעניין אותך?

מה התחביבים שלך?

אם את אוהבת נגרות (סתם דוגמא חחח), חפשי אנשים בסביבה הזו.
ולמרות שבאופן כללי אני לא מאמינה בידידות בין המינים, תחביבים ותחומי עניין משותפים יוצרים חבורויות מדהימות

למשל אני אוהבת אומנות, ויש לי 2 ידידים טובים מאוד, שהקשר שלי התחיל איתם משיחות על ציור ואומנות בכללי.

קונדסבא

New member
לא מאמין שיש דבר כזה

ויש לי סיבה מאוד מוצקה להאמין.
אני בן, וכבר החברים שלי סלש כל אדם זכר שהכרתי בחיי, לא היה מסוגל לשרוד על בסיס קבוע שיחת בנות. זה אפשרי לתמוך בידידה שצריכה עזרה פעם ב, אבל כשאני שומע את השיחות של אחיות שלי או ידידות שלי או בחורה מזדמנת באוטובוס שמדברת בפלאפון עם חברה שלה, אני פשוט יודע שלא אני ולא שום גבר אחר בעולם היה מסוגל לשרוד את זה על בסיס קבוע.
בנים פשוט בנויים אחרת. אנחנו לא מסוגלים לנחם מעבר ל4 דקות רצוף ושיחת ניחומים שלא נפתרה בתוך 4 דקות מהרגע שהתחילה תסתיים באולטימטום מסוג- בוא נצא לשתות בירה ותתגבר על זה.
אנחנו גם לא מסוגלים לשמוע ממש סיפורים מסוג של הוא עשה לי ככה והיא עשתה לי ככה...
בקיצור האופציה היחידה היא שאת תהיי טומבויי, או שהוא יהיה נשי מאוד...ואז כבר פשוט תמצאי חברת אמת.

togi12

New member
מנוסח בצורה מאלפת

תודה לך קונדסבא על השיעור החשוב! :D

(באמת אהבתי)

Berethor

New member
יש בזה משהו

מצד שני אפשר לנהל שיחות ארוכות עם נשים, רק שלא יצפו מהשיחה להיות כמו עם אישה.

Berethor

New member
זה אפשרי

היה לי ידידות של משהו בסגנון הזה. פשוט מכירים, הכרות שהיא לא על בסיס הכרות זוגית אלא הכרות ידידותית. למעשה זה אפילו יותר נוח להכיר אנשים ככה, בלי כל הלחצים או הצפיות המוגזמים שיש לאנשים. כמובן מראש עדיף שזה יהיה משהו שלא מעוניין בך מבחינה זוגית, למרות שזה משהו שיכול להשתנות, אבל אפילו במקרה כזה זה לא משנה הרבה, היו לי מקרים של ידידות שרצו יותר ואני לא רציתי. בכל אופן שימי לב שאם מישהי מסכים להיות ידיד שלך זה לא אומר שאת יכולה לדרוש ממנו נאמנות או צומת לב ברמה של כאילו הוא חבר שלך, כי זה דבר נוראי, ידידות כאלה נוטות להיות נוראיות. בכל אופן עדיף שהיו לכן תחומי עניין משותפים, כי אומנם אפשר לנהל שיחות ארוכות/להתכתב במשך תקופות ארוכות, אבל בסופו של דבר בהמשך הרבה מנושאי השיחה יגמרו, ולא כל נושאי השיחה היו מעניינים לשני הצדדים, אל תצפי לנהל שיחת נשים עם גבר למשל. אבל שיש תחומי עניין משותפים יש יותר על מה לדבר ומה לעשות. וידידים אמיתיים הרי לא עושים דברים מיניים או רומנטיים, אז עדיף שהיו דברים אחרים לעשות ביחד(חוץ משיחות), לדוגמה אם את גיימרית יהיה הרבה יותר קל לך למצוא ידיד ואז תוכלו גם לשחק במשהו..

למעלה