ידידות בין גבר לאישה

The Lamia

New member
ידידות בין גבר לאישה

האם אתם מאמינים שיש דבר כזה?
אני מאד רציתי להאמין שיש דבר כזה אבל אצלי זה לא עובד...אולי אצל אחרים כן. רוב הגברים שחשבתי שיכולים להיות ידידים שלי מעוניינים ביותר מכך.
היה לי לא מזמן ידיד שמאורס למישהי ויום אחד הוא התחיל לשלוח לי הודעות לא ראויות, התחיל לספר לי על הפנטזיות המיניות שלו ורצה שאני אשתף פעולה, כמובן שהוא לא חלק מחיי יותר.
היה לי עוד ידיד שפעם שיתפתי אותו בכל דבר שקרה לי בחיים כי סמכתי עליו והרגשתי בנוח לספר לו אבל יש לו חברה כבר כמה זמן והוא ניתק את הקשר איתי. לצערי הרב גם הוא לא חלק מחיי יותר... בחירה שלו.
אני באמת התייאשתי מלמצוא ידיד אמיתי ולצערי אני כבר לא מאמינה שקיים דבר כזה.

yapyap2

New member
לצערי הרב גם אני גיליתי שאין דבר כזה "ידידים"

ידידות בין גבר לאישה לא יכולה להתקיים. סליחה, אולי יתקפו אותי פה אנשים - אבל רק כל עוד הגבר הומו או האישה לא מושכת (זה לא מוחלט אבל בדר"כ זה ככה)
פעם האמנתי עמוקות שיש ידידיות בין גברים לנשים, והייתי מוקפת בידידים גברים. עד שלאט לאט חלק עשו "מהלכים"או התנהגו בצורה שציינת, חלק חשפו את הרגשות שלהם כלפיי. היחדים שנותרו ידידים הם אלו שבכלל לא נמשכים לנשים :)

מאז המסקנה הזאת התחלתי להתחבר יותר עם נשים. זה אפשרי, ולדעתי קשר חברי עם אישה יכול לתת הרבה יותר.
אבל.....כן, אין באמת תחליף טוב לקשר ידידותי עם גבר :(
משתתפת בצערך :/

ReaL Fun

New member
אני רוצה להבהיר משהו

וגם אותי, כנראה, יתקפו.
רובכן מושכות אותי פיסית, אבל עם רובכן אני לא מעוניין לנסות ולהקים קשר זוגי. פשוט מכיוון שזה דורש הרבה יותר מ________(מלאי כראות עינייך).
נקודה שניה היא שהסטראוטיפ אומר שגברים מקיימים הפרדה ומיניות יכולה להתקיים גם בלא זוגיות (מכליל, ולא בטוח שההבחנה מדויקת או ההבדל המשויך למינים). אבל יתכן מאוד שידיד שמרגיש בנוח איתך, נהנה בחופשיות בחברתך ומעריך את החברות איתך טעה וחשב שאת גבר מגניב עם שיער ארוך. אני בוטה בכוונה וברור לי שהתסריט הזה מאוד לא סביר אבל קרו מקרים.

אני גם לרגע לא מגלגל את האשמה אלייך.
אני יכול להעיד על עצמי שאני ממש לא תחליף לידיד הומו. אפשר לדבר איתי על כל נושא שבעולם, כולל קשרי מיניות, ואני לא אפרש את זה כרמז. אבל אני גם לא חברה, ואם השיח זולג למחוזות שאת לא רוצה בהם תצטרכי להבהיר לי כי לא בטוח שאני אבין את זה לבד. אם עצרת אותי והמשכת לדבר איתי כמו מקודם כנראה שאני לא אברח.
ישנם הבדלים בין המינים ומניסיון שלי קשר ידידות וחברות בין בני מין שונים מצריך כנות ואמונה כי יש אי הבנות. לא תאמיני כמה פעמים עצבנתן אותי, או העלבן, בלי לשים לב שקרה שם משהו בכלל. אבל דווקא נקודת המבט האחרת והשוני בכללותו הופכת את הידידות עמכן למהנה.

צר לי שנפגעת, באמת, או שאת חשה שזה לא יכול לקרות אבל זה קיים וקורה. דברים שיראו בעייני צד אחד לברורים ומובנים מאליו לא יקלטו בצד השני או שיובנו אחרת ממה שהצד הראשון התכוון אליו, וזה מתכון בטוח לחיכוכים שיכולים להרוס כל ידידות. זו דינמיקה שונה שמצריכה כנות לומר שנפגעת ואמונה שהצד השני אומר את האמת כשהוא מסביר את עצמו.

מוזר, וטיפה מציק, שאני נשמע כמו יועץ זוגיות עכשיו. אני קולט על עצמי משהו.
תודה לך.

Elle992

New member
זה נושא כאוב אצלי...

אני גם חשבתי שדבר כזה יכול להתקיים, מדוע לא?
אך לצערי, נסיונות העבר הראו לי שפשוט רוב הגברים לא מסוגלים
לנהל קשר ידידותי עם אשה. זה קשה להם.
הם בסופו של דבר כן ירצו משהו מיני/זוגי.
וזה גם תמיד מה שקרה לי.

אני הגעתי למסקנה שאמשיך בדרכי שלי, לא אסכים יותר להכנס לקשרים
ידידותיים במידה ויוצע לי אלא אם כן אותו אדם יהיה כמוני(א-מיני)
ואז אולי דבר כזה יכול להצליח כי מראש הצד השני לא מעוניין במיניות.

זה עצוב ולא נעים, אבל אין באמת הרבה מה לעשות בנידון.
לדעתי, קשר כזה יכול להתקיים רק במידה ואת לא לטעמו של הצד השני
ואז כאילו מראש האופציה נפסלת כי את לא לטעמו והוא לא יראה בך
כמשהו שיכול להתקיים בקשר זוגי/מיני.
למרות שגם במקרים שנשים לא היו לטעם X גברים הם בשלב כלשהו
התחילו לחוש משיכה כלשהי, זה פשוט קורה. אולי חלק מההרגל.

dori78

New member
יש לי הרבה ידידים גברים.

בין כל שני אנשים, לא משנה גברים או נשים, יכולים להיות אינטרסים נסתרים.
השאלה היחידה היא - האם אותם אנשים מסוגלים לשלוט על עצמם או לא.

יכול להיות מישהו, אפילו נשוי, שממונה עלייך בעבודה שלך שנמשך אלייך,
אבל לא עושה שום דבר בנידון כי זה פשוט לא מתאים.
באותו אופן - אנשים מסוגלים בהחלט להעריך תכונות מסויימות אחד בשני ולהיות ידידים,
אפילו אם מדובר בגבר ואשה שנמשכים אחד לשני.
הכל עניין של בגרות ויכולת לקבל את העובדה, שלא כל מי שאתה מעוניין בו רוצה אותך בחזרה.
שיש עוד סיבות לקשר עם אדם, חוץ מאינטרס זוגי/מיני. שיש עוד סיבות להעריך מישהו ולרצות להיות בקשר איתו.

לפי מה שאת אומרת - אין שום הצדקה לקשר בין גבר ואשה, אלא אם מדובר בקשר זוגי.
אני מאוד מקווה שהעולם יזמן לך גם חברים אמיתיים, כאלה שמבינים את כל מה שפירטתי,
כאלה שמסוגלים להפריד בין ההתניה של "גבר נמשך לאשה/אשה נמשכת לגבר" ובין העובדה שלפני הכל - מדובר באדם.

Matzeket

New member

cancer3009

New member
יש לי רק ידידות

ואין לי חברים בנים, בערך מאז התיכון ..
ואני יכול להגיד בכנות שאני לא מעוניין באף אחת מהן, מינית או זוגית.
&nbsp
קשר של ידידות יכול גם להתפתח לקשר זוגי בהמשך.. אבל זה לא אומר שזאת המטרה של כל ידידות בין גבר לאשה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

liron50

New member
בטח שיש

רשמת בעצמך "היה לי ידיד..."
היה לך ידיד, אבל באיזשהו שלב היחסים יכולים להשתנות. זה שאתם ידידים לא אומר שהמצב
הזה צריך להישאר לנצח. גם ידידות בין שני גברים או נשים יכולה להסתיים מכל מיני סיבות.
&nbsp

MyTruth2015

New member
כמובן שיש

אבל חלק מהידידות זה לשים דברים על השולחן ולהיות מספיק כנים אם צד אחד מתחיל לפתח ציפיות...

זה קיים אבל לי יותר נוח להיות עם חברות

היו לי ידידים והגעתי למסקנה שעם בנות יותר כייף לי.
אצל אחותי זה ההיפך והאי מסתדרת יותר עם בנים.
אבל אצלי אני זקוקה למה שבנות מביאות לקשר מבחינת ידידות

יש רק בנים עם אופי מאוד מסויים שאולי הייתי מוכנה להיות ידידה שלהם
אני בדרך כלל מזהה מראש לפי האופן כתיבה אבל חברות עם בנות יותר פשוטה עבורי אז למה להתאמץ?

ReaL Fun

New member
באמונה שלמה

מסכים שעקב מסגרות ונסיבות המצב בו אנו עומדים יכולים להשתנות ואיתם יכולים להידחק ולהתרחק קשרי ידידות וחברות מלאי צחוק ושעות של כיף. לכולנו היו חברים שהיום אנו בקושי מדברים איתם, חלקן\ם היו מהמין השני.

חלקן היו בקשר אז זוגיות או מיניות בכלל לא עמד על הפרק.
אל חלקן לא נמשכתי או שלא נמשכו אלי.
עם חלקן שנינו החלתנו לא לסכן חברות טובה בזוגיות שסיכוייה להצליח מאוד נמוכים.
וכן, עם חלקן ניסיתי להתחיל אך הן סירבו ונשארנו ידידים.

אני מאמין שקשרי ידידות עם בני\בנות המין השני יכולים להתקיים אם יש הבנה שזה מה שזה, ידידות וזהו. והיה והוא מתחיל לרצות מעבר, והקשר מבוסס על כנות וכבוד, הבהרה שאת לא מעוניינת בשום דבר זוגי או מיני לא בהכרח מסיים חברות. זה מאוד תלוי בשניכם, כמה בטוח הוא בעצמו ומאמין בך לא להעלב ולסגת מחייך וכמה את יכולה להמשיך ולהנות בחברתו כמקודם.
אני יכול להעיד על עצמי שזה קורה.

ושידידות לא באמת משדכות בנות זוג לידידים רווקים...
או שזה באשמתי
?

למעלה