ידידות דרך אתר היכרויות

נועה0111

New member
ידידות דרך אתר היכרויות

הכרתי דרך אתר היכרויות בחור. נפגשנו שלוש פעמים בברים / בתי קפה והשיחות ביננו זרמו סבבה.
הוא לא ניסה לגעת או לנשק חוץ מחיבוק ונשיקה על הלחי.
היום הוא התקשר אלי והציע לי לבוא אליו הביתה לראות סרט בגלל שירד גשם בדיוק שדיברנו, אבל בגלל שלחברה שלי יש יומולדת ואנחנו נפגשות כל החברות עוד מעט לחגוג לה, אמרתי לו שלא אוכל להיפגש היום.

בעיקרון הוא בחור חמוד מאוד, כיף לי איתו ואני ממש נהנית לדבר איתו ואני חושבת שזה הדדי אבל למרות שנפגשתי איתו רק 3 פעמים וזה לא הרבה, אני דיי בטוחה שמבחינה זוגית אנחנו ממש לא מתאימים. הבנתי שזה לא מתאים עוד בפגישה הראשונה אבל בגלל שהוא באמת בחור נחמד והיה לי כיף (וההיכרות היא דרך אתר אז אני לא באמת מכירה אותו), רציתי לתת לזה עוד הזדמנות.

מאוד הייתי רוצה להישאר איתו בקשר כידיד, מישהו לדבר איתו, לצאת יחד, לבלות וכאלה, אבל לא בקטע של בני זוג אלא ידידים בלבד, ממש כמו שאנחנו עכשיו.
איך אני ממשיכה את זה איתו בקטע ידידותי בלבד?

ommerl

New member
את לא

אי אפשר לדעת את העתיד וכו.. אבל לדעתי, אם הוא לא מרגיש כמוך הוא ייפגע מקשר ידידותי איתך. אפילו אם תציעי והוא יסכים.
&nbsp

שואלת אותו אם מתאים לו להיות רק ידידים

תמיד חשבתי שאם אומרים את זה לבחור אז הוא יגיד שלא וזהו (זה מה שאני הייתי עונה) אבל כאשר אמרתי את זה לבחורים (כי חשבתי שזו דרך נעימה להגיד שלא מתאים לי) הם לרוב אמרו שכן ותכלס ממש ניסו להישאר ידידים....
&nbsp
אז פשוט תהי כנה איתו ותראי אם מתאים לו אם תהיו רק ידידים או לא...

supergirl888

New member
זה יכול להיות נפלא, אבל

תזכרי שהוא לא שם בשביל להישאר.
קרה לי מקרה דומה.. יצאתי עם מישהו והיה לי כיף איתו אבל לא רציתי אותו בתור בן זוג.
אני לא זוכרת אם אחרי שאמרתי שלא מתאים הצעתי לעבור לידידות או שזה בא ממנו.. אבל זה מה שקרה.
היינו ידידים תקופה ארוכה עד שהוא נכנס לקשר.
אם ייצא ששניכם תהיו רווקים במשך תקופה ארוכה, יכול להבנות בניכם קשר מעולה שיתפרק פחות או יותר ברגע וזה מאוד לא נעים לחוות את זה.
בגלל שאין לכם חברים משותפים אז כל התקשורת שלכם היא 1 על 1 וגם הפגישות שלכם..
את לא חלק מה"חבר'ה" שלו ולמרות שזה תמים בינכם זה עדיין עלול להיראות עקום מהצד.
רק אומרת בתור אחת שעברה את זה...

ציינת את החוסר במגע בתור משהו שאיכזב אותך? אם זה כל העיניין אז אולי כדאי שתחשבי על זה שוב...
עם כמה שביטחון עצמי זה דבר מושך, זה בכל זאת לא הכל ולא סתם את רוצה להישאר איתו בקשר, נכון?
זה גם מראה לך שהוא כנראה לא הכי רגיל ליזום דברים עם נשים ולפחות לי זה היה גורם לחשוב שהוא יותר רציני ופחות סטוציונר.

נועה0111

New member
החוסר במגע ממש לא איכזב אותי, להיפך

&nbsp
בהתחלה, במיוחד עם מישהו שלא מכירים, אין שום סיבה לגעת.
&nbsp
הוא באמת אחלה של בחור, בגלל זה ההתלבטות כי אני לא רוצה לפגוע בו...
&nbsp
&nbsp

supergirl888

New member
יהיה קצת קשה לא לפגוע במצב הזה

למרות שרוב הזמן היה נהדר, היו רגעים שחשבתי לנתק את הקשר עם הידיד כי היה נראה לי שאולי זה לא מוסרי כלפיו...

מההודעה הקודמת נשמע שהיית רוצה שיהיה לך עוד מישהו לצאת איתו (בקטע חברתי).. אז נראה לי שכדאי לך למצוא עוד חברות ולהשקיע יותר בקשרים שכבר יש לך.. הם כנראה יחזיקו יותר זמן ואף אחד לא יפגע מזה. (והכל יותר פשוט בלי הקטע המיני-רומנטי ברקע)

לדעתי כדאי לך לצאת איתו עוד קצת עד שתצליחי להחליט בלב שלם אם זה מתאים לך לזוגיות.. ואם את בכל זאת רוצה שתהיו ידידים, אז לא כדאי להתקרב יותר מדי

Berethor

New member
פשוט מאוד, תהיי כנה לגבי הכוונות שלך

אל תתני לו תקוות שב לכך שזה הולך לכיוון זוגי, שיהיה צורך גם תבהירי לו חד משמעית שאת מעוניינת שתהיו רק ידידים, שבתור ידיד הוא מתאים לך אבל לא בתור בן זוג. אם זה לא מתאים לו אז תיפרדו, אם זה מתאים לו אז תישארו בקשר. חוץ מזה כמובן שלשמור על גבולות הידידות, לא לתת למשהו מיני לקרות בניכם, כך זאת תשאר רק ידידות אמיתית, שימי לב שלא יקרה משהו שהוא מעבר לחיבוק ונשיקה על הלחי, גם ככה שני הדברים האלו הם מעל ומעבר בשביל ידידים. אפילו באתרי ההכריות עצמם יש אפשרות להכיר למטרות ידידות.

שלום

לא לגעת יותר קרוב מנשיקה בלחי, לא לדבר דברים אישיים מדי בהתחלה, לא לתת הרבה מחמאות, כן לדבר הרבה על דברים שמעניינים אתכם מחייכם.
&nbsp

ומה החלטת?

כי נראה שעקב היותו כל כך נחמד מה שלא יקרה את תפגעי בו. וזה לא ממש בשיקוליך. מופתע שאף אחד לא אמר לך שהוא לא
על אותה מסילה איתך. להזמין לסרט בבית זאת לא היתה הזמנה ידידותית גרידא.

נועה0111

New member
ייתכן שהוא לא באותו מקום...

&nbsp
ברור לי שהזמנה לסרט בבית זה לא בהכרח ידידותי.
&nbsp
אבל זו היכרות דרך אתר היכרויות ונפגשנו פעמיים.
&nbsp
לי זה קצת זמן להכיר אדם מאפס, אני עוד לא מרגישה שאני מכירה אותו ובגלל זה גם לא רציתי ללכת אליו הביתה כל כך מוקדם.
&nbsp
&nbsp

שלום!!!!!!

גם אני הכרתי באתר היכריות בחור נחמד נפגשנו 4-5 פעמים יצאנו לסרט בתי קפה ,באולינג,טיילנו היה נחמד אבל אנחנו לא מתאימים בתור זוג רק ידידים כי אנחנו שונים מאוד וגם רחוקים

למעלה