" ידידות " - שימחת העניים שבזוגיות.

NOAMI4U

New member
" ידידות " - שימחת העניים שבזוגיות.

בזוגיות בין גברים לנשים יש לחתור לביטול יחסי הפיצול שהניכור בחברה הקפיטליסטית הצליח להטמיע ביחסי גברים - נשים. כלומר, בלשון, אחר ביטולם של יחסי הפיצול הללו פירושו לא עוד לשוחח " שיחות נפש " עם נשים אחדות, לשכב עם אחרות ולעיתים אף לנהל משק בית משותף עם עוד דמות נשית אחרת. ביטול הניכור והפיצול הזה, משמעותו חתירה מתמדת למיצוי כל המהויות הללו בדמות נשית/גברית אחת ובזה יש ללא ספק קריאת תגר על הדכאנות הקפיטליסטית המושתת על יחסי הזוגיות שבין גברים ונשים. מעתה אין כמובן "להתגאות " ביחסי "ידידות " עם פלוני/ת אלא לראות בהם לא יותר מאשר " שימחת עניים " של רע "הכרחי " . הרחקתו של הארוס מיחסי נשים וגברים הם מקור לצער ולא להבעת שימחה !!!

וואלה הפתעת אותי הפעם ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifקבל חח

סוף סוף דיברת לעניין. אהבתי את מה שכתבת. יאמר לזכותך הפעם התעלת על עצמך

לא מסכים בכלל

אתחיל מהסוף: "הרחקתו של הארוס מיחסי נשים וגברים הם מקור לצער ולא להבעת שימחה". למה? הנטייה "לדחוף" את הארוס לכל מערכת יחסים היא החולנית והמצערת, פרי המודרניזם והפסיכו אנליזה. מדוע לא יוכל אדם להתחבר לאדם אחר בן מין שונה משלו? מדוע לא יוכלו לתקשר, להנעים את זמנו של השני, להחכים זה את זה וכו' וכו' מבלי שאברי מינם יתחככו זה בזה? הקפיטליזם כולו מהותו חיפוש האדם אחרי אושרו. בין שני אנשים חופשיים יכול להיות כל קשר גומלין בתנאי שאינו מקפח זכותו של אחר. אם חפצה את במערכת זוגית טוטאלית, בלבדית ושוללת כל קשר אחר נסחי זאת בפני גבר חלומותיך ןחכי לתגובתו. יתכן שהוא מעוניין גם. יתכן שלא. אינך יכולה להציג זאת כעמדה מוסרית נכונה או שגויה. ידידות בין בני אדם היא שמחה זוגיות היא שמחה It's all GOOD Baby Baby

Martinigirl

New member
תאמיני לי שאת לא צריכה

פשוט תקחי כל פעם את המילים: גברים נשים, קפיטליזם, יחסי פיצול, ניכור, ותערבבי אותם כל פעם מחדש, והופ...(בערך מה שהוא כותב כל הודעה) :) יש הודעה חדשה בפורום. אוייש, שכחתי גם את המילה דילול (איך יכולתי).

אהבתי את הרשור הזה....../images/Emo98.gif

יש פה נושא בסיסי ראוי לבחינה ודיון. התתכן ידידות נטולת מין בין גבר לאישה ? "בלי שיחככו את איברי המין"... מה אומר לכם....שאלה עתיקת יומין. אני חושב שבכל יום שתשאלו...אענה באופן שונה. תלוי במה עובר לי בראש באותו היום. זה לא שייך לקפיטליזם...ולא לשום "איזם" זה רק קשור ברמה האישית שלך...(לא נעים אבל יש להודות..) ובקשרים בין מה קורה בהדדיות הכוללת שבין המוח שלך....איזור החלציים שלך...והמערכת ההורמונלית שלך. שיהיה לכם יום מלא ידידות....וחיכוכים נעימים.

למעלה