ידידות

• פותח הנושא NFS2
  • פורסם בתאריך

NFS2

New member
ידידות

שלום,אני בן 16 עוד חודש ועדיין אין לי אפילו ידידות,חברים יש אבל הם גם ביישנים אבל לא כמוני. נגיד אני מדבר עם בת אני מתפדח ולא זורם... אני ממש רוצה חברה וידידות ובכלל לדבר עם בנות אבל הביישנות הורגת אותי. אני לא יודע מה לעשות,אני חייב עזרה. תודה

sexytomato

New member
אנחנו לא נושכות

אפשר לדבר איתנו כמו שאתה מדבר עם החבר שלך, פשוט תבין שמי שעומדת מולך היא בנאדם ולא "בת".

Cuttie Cat

New member
דוגרי...

אחד הדברים החשובים בשביל להתגבר על ביישנות ולמשל שלך לדבר עם בנות זה לזכור שהיא לא "בת" איזה יצור מאיים אלא היא בן אדם כמוך וכמו כל בן אדם אחר .. ואיתה אתה בעיקר יכול לדבר על דברים שמפריעים לך ולהתייעץ כי בדרך כלל אנחנו גם יותר בוגרות.. חחח בהצלחה :)

MidNight Flame

New member
לא נושכות? ../images/Emo12.gif

לא הייתי אומר את זה באופן גורף

sexytomato

New member
אתה צודק... אני לוקחת את המילים שלי חזרה

אבל כשאני נושכת הצד השני נהנה

NFS2

New member
הבעייה היא שזה לא רק עם בנות

זה בכללי עם כולם אבל עם בנות זה הכי מפריע לי...

sexytomato

New member
אתה יכול לשים את האצבע ממה אתה מתבייש בדיוק?

נגיד, אתה יכול לבקש ממישהי עט בזמן השיעור או שגם זה מפריע לך?

אתה בן 16.

גיל המקובלים-מקובלות לא היה אמור לעבור אי שם בסוף היסודי? זה לא משנה מה המעמד החברתי שלה, זה כולה עט בוא ניקח את הדוגמה של העט ונקרא לילדה המקובלת דנה. אתה יכול לפנות אליה בשתי דרכים: 1. "אההה... דנה.. דנה... אההה... יש לך עט..? פשוט נשבר לי העיפרון ואני לא מוצא אותו והוא נפל לי מתחת לשולחן.." בקול מגומגם. 2. "דנה, יש לך במקרה עט?" בקול הכי אדיש שתצליח לגייס. כל אדם שהוא לא אנטיפט ולא תפנה אליו כמו ילד מסכן, סיכוי טוב שהוא לא ייסרב לך.

NFS2

New member
זה לא שאני פוחד לבקש

אני לא אוהב את המבט האלה של המקובלות כאילו מאיפה נחתתי להן עכשיוו. בגלל זה... אני לא חנון או משהו,פשוט אני לא מהממש מקובלים . בוא נגיד ככה שאני פוחד מהתגובה. וביסודי היה הרבה יותר טוב,שם לא היה כזה קטע. שם היה לי מעמד חברתי יותר טוב.

sexytomato

New member
אני גם תוהה מה הסיפור של המקובלים

זה אמור להשאר אי שם בכיתה ו'... אני יודעת על איזה סוג של בחורות אתה מדבר. אני אישית גם לא יודעת להתמודד עם כאלה אנשים, שכשאתה מדבר איתם נותנים לך מבט סורק כזה מלמעלה למטה ולהפך ונראים כאילו הם לא רוצים שתדבר איתם. אני לא מוכנה לסבול יחס כזה, אני פשוט מחפשת אנשים נחמדים, ואני מציעה גם לך. ושוב, תתגבר על הקטע של מקובלים- בתיכון זה כל אחד והקבוצה שלו, פשוט תמצא את הקבוצה שלך שנוח לך שם.

בננה141

New member
טוב...

אם מישהי מסתכלת עליך בצורה מזלזלת היא לא שווה שתרצה אותה בכלל. חשבת אולי להתחבר לבנות יותר נחמדות? גם אם הן לא הכי הכי מקובלות?

Lady In Blues

New member
עדיין יש חיה כזאת? ../images/Emo4.gif

בתיכון אתה לא צריך לחפש את ה"מקובלים". פשוט תמצא לך קליקה נחמדה ותתחבר אליה. זה בנים ובנות בעיסקת חבילה

למעלה