ידידות?!

מ199

New member
ידידות?!

יש לי ידיד מזה 6 שנים (הוא לא עוד ידיד, אלא הוא ה-ידיד), הוא אחד ה"חברות" הכי טובות שלי ואני אחת "החברים" הכי טובים שלו. הוא תמיד יודע להרגע אותי ולהבין אותי, הוא האדם שאני תמיד מרגישה בזמן משבר נוח להתקשר אליו, גם בתקופות שבהם היה לי בן זוג.
כשנה אחרי שבכרתי אותו הבנתי שהייתי רוצה יותר מידידות, אבל לא הרגשתי שזה הדדי וחששתי להרוס את הידידות שלנו שהייתה מאוד חשובה לי.
ה3 שנים האחרונות הייתה לו בת זוג, וגם לי היו 2 בני זוג רצניים בזמן הזה...
(חשוב לי לציין שבזמן זוגיות אני הכי מכבדת אותן ואת בני הזוג שלי ויוצא לי להיפגש איתו אחד על אחד רק כשאנחנו רווקים, בשאר הזמן אנחנו נפגשים עם עוד ידיד...אני לא יודעת האם הוא שם לב לזה...אבל עבורי זה חשוב)
עכשיו הם נפרדו, מצד אחד אני באמת רוצה יותר מידידות ומצד שני אני יודעת שזה לא יצליח בטווח הארוך, יש הרבה דברים שאנחנו שונים בהם, אנחנו רואים את העתיד שלנו בצורה שונה, ויש לו דרישות די גבוהות מבנות הזוג שלו שאני לא יודעת האם אוכל לעמוד בהן.
לגבי האם הוא מעוניין בי? אני באמת לא יודעת...הוא אדם מופנם יחסית ואין לי דרך להבין את זה...
שבוע שעבר הוא היה אצלי במשך 12 שעות ופשוט דיברנו על הכל זוגיות ומין וחיים ואהבות, הכי פתוח בעולם...וזה הרגיש הכי טוב ונכון בעולם... והידידות הזו כל כך חשובה לי...
והיום הוא ביקש ממני להכיר לו בנות, כי הוא רוצה להמשיך הלאה (אחרי הפרידה) ואני פשוט לא מסוגלת...אני לא מסוגלת להכיר לו מישהיא מהחברות שלי כי איפשהו אני רוצה בו בעצמי... אני גם לא יודעת איך להגיב לשאלה הזו... ניסיתי למסמס אותה אבל הוא חזר אליה בשנית...
אז אני תקוע במצב הזה שמצד שני הידידות הזו ממש חשובה לי, מצד שני אני יודעת שכנראה הקשר בנינו לא יחזיק בטווח הרחוק ואני בכלל לא יודעת האם הוא מעוניין בי ואז הידידות שלנו תהרס... ומצד שלישי יש את השאלה הזו תלויה באוויר, שאני פשוט לא יודעת איך להכיל אותה....

Naama331

New member
העצה שלי...

במקום להיות תקועה 3 שנים פשוט תגידי לו את אשר על ליבך. מה שיהיה יהיה... תתקדמי כי מפה את לא תתקדמי, את תמצאי בן זוג
שתתבאסי על זה שלא ניסית עם ה"ידיד", פשוט תגידי לו שאת אוהבת אותו שזה קרה... ושאת רוצה אותו לידך להרבה זמן. ואם הוא יתנגד ויברח
סימן שהוא לא בשבילך ואת את שלך עשית העיקר שניסית ולא נתקעת מאחור בזמן שכל החברות שלך מתקדמות בחיים ואת לא.
מציעה לך להתקדם הלאה... ולשפוך את האור שמעמעם את הסביבה... בהצלחה!

בעיני...

אם תאמרי לו על הרגשות שיש לך כלפיו - יש 2 אפשרויות:
1- יגיד שזה הדדי, תחליטו שיוצאים ביחד ומנסים זוגיות.
2- יגיד שזה לא הדדי ואז זה יכול להביא לכך שיהיה קצת מוזר ביניכם אבל לא משהו שאי אפשר לעבוד עליו.
&nbsp
מה שאני מנסה לומר זה שאין מה לעשות, אם הקשר המיוחד הזה ביניכם חזק-הוא ישרוד גם אמירה כזו שאת תשמחי ליותר מידידות איתו ומי יודע-אולי זו תהיה תחילתה של אהבה ענקית (ואולי לא). לפעמים צריך לקחת סיכונים בחיים.

A לוןA

New member
לדעתי

אם אתם מכירים כבר 6 שנים, ועכשיו הוא מבקש ממך להכיר לו חברות שלך- סביר שהוא לא בעניין שלך, מבחינה זוגית.
&nbsp
הייתי אומר שיכול להיות שגם הוא, כמוך, לא יודע/חושש/לא בטוח, אז הוא לא מנסה לקחת את זה לכיוון המיני/זוגי- אבל לא מסתדר לי שגבר שרוצה-אבל-חושש מבקש ממך לסדר לו חברה.
&nbsp
בקיצור- הייתי אומר שהסיכויים לרעתך.
&nbsp
מה הייתי עושה במקומך? שם הכל על אדום ומסובב את הרולטה.

למעלה