ידידיי אני מחפש שם של שיר המון זמן!

ImagiNary cAt

New member
ידידיי אני מחפש שם של שיר המון זמן!

בוב דילן שר באחד משיריו המדהימים ששמעתי , על בחורה ששמה "ג'וליאן"... אני משוכנע ב99% שזה השיר שלו, מי שיודע שיבורך!

Chocoholic

New member
לדילן אין שיר שמכיל את השם הזה

ואני מתקשה למצוא שיר שמכיל שם דומה. הכי קרוב זה אולי "Queen Jane" אבל לא קרוב מספיק... אתה יכול לצטט משהו מהשיר?

ImagiNary cAt

New member
ידידי אני משוכנע במה ששמעתי...

הוא מזכיר מעט את השיר Bob Dylan - How Does It Feel הוא מנגן בשניהם באותו סגנון של הגיטרה... שומעים את זה במיוחד אחרי 50 שניות בשיר הנ"ל... תודה בכל מקרה! אולי תשאל מישהו מחבריך שגם אוהבים את בוב דילן, כי אני משוכנע שזה הוא ששר על בחורה בשם "גוליאן"...

Chocoholic

New member
לשיר שציינת

עם השורה החוזרת בפזמון "How does it feel" קוראים 'Like A Rolling Stone'. כמה שאלות: 1) יש מצב שאולי הוא אומר "ג'ולייט" ולא "ג'וליאן" ? 2) השם "Romeo" גם מוזכר בשיר? 3) השורה הבאה אולי גם נמצאת בשיר? you shouldn't come around here, singing to people like that anyway, what you gonna do about it...?

ImagiNary cAt

New member
אממ יכול להיות אבל...

קשה לי להאמין שזה ג'ולייט כי ממש זכור לי שהאזנתי לו טוב אבל זה היה דיי מזמן כך שקשה לי להיזכר בציטוט מסויים, אני אשמח לשמו של השיר עם "ג'ולייט" ואם בכל זאת תשמע על שיר שהוא שר לג'וליאן...אז שוב תודה רבה ידידי!

Chocoholic

New member
הנה דרך טובה

לבדוק אם יש לו שיר עם השם הזה... גש לאתר הזה, שם תוכל לחפש כל מילה שתרצה ולבדוק אם ואיפה זה מופיע בשיר של דילן, אם בכלל. אני די בטוח שהשם הזה לא מופיע באף שיר שלו, וגם בדקתי את זה שם. תן לי לקרב אותך קצת יותר למה שנראה לי כמו התשובה הנכונה: Dire Straits היא להקה חביבה מלונדון, שפעלה תחילה כלהקת בארים ממוצעת ופרצה בסוף שנות השבעים עם אלבום בכורה מעולה. במשך כעשור הלהקה הזו הייתה מאוד מוצלחת עם שורה לא קצרה של להיטים; הסגנון השולט הוא רוק, עם המון השפעות "שורשיות" שעמדו כנגד הפופ המסונתז של שנות השמונים. סולנה של הלהקה, שהוא גם גיטריסט נהדר, נקרא Mark Knopfler. הוא ניגן מספר פעמים עם דילן והקליט איתו, אך הוא הושפע ממנו הרבה לפני שיצא לו לעבוד איתו. הסגנון שהוא שר מזכיר לא פעם את בוב. ולמה אני מספר את כל זה? יש להם שיר שנקרא 'Romeo & Juliet' שמופיע באלבומם השלישי 'Making Movies' מ 1980. זה רוק מלודי ובהחלט יש דמיון בדרך שמארק שר לבין הסגנון של בוב.

ImagiNary cAt

New member
ידידי תודה רבה על הכל!

אני יעשה את כל החיפושים האלו... יכול להיות שזה היה באמת מישהו שמאוד דומה לסגנון של בוב דילן , אבל תודה בכל מקרה!@=)

למעלה