ידידים דרך האינטרנט, האם אפשרי?

a y a 3 2

New member
ידידים דרך האינטרנט, האם אפשרי?

שלומלום לכולם, אני מנסה שנים למצוא ידידים/ידידות באינטרנט (גולשת 9 שנים...) ולא מוצאת. אנשים שדיברתי איתם במסנג'ר חיפשו כעקרון קשר רציני/מזדמן, אך בעניין הידידות הן טענו ש"זו השקעה" ואם היא מישהי שמושכת אותם "זה יהיה מאוד קשה". מישהו מסויים אף טען שיש לו מספיק חברים מהתיכון ומקומות אחרים, והוא לא זקוק לעוד. מה דעתכם?

03lior

New member
את טועה

תלוי במי פגשת תלוי מי את ותלוי גם במה שלא תלוי קאפיש?

a y a 3 2

New member
איך אפשר לטעות כששואלים שאלה? ../images/Emo12.gif

תלוי במי פגשתי - הבנתי תלוי מי אני - ? תלוי במה שלא תלוי? ההודעה שלך ממש לא ברורה..

magenta73

New member
כן, אפשרי.

בהחלט. תלוי בשני האנשים, ותלוי אם הבן אדם ההוא שאת מדברת איתו, לא נמצא באיזה פנטזית סקס גרועה של "ככה תתנהג עם בחורות שאתה מכיר מהאינטרנט".... אבל בגדול, רוב האנשים מחפשים "אהבה" וזה במריכאות - כי מה זאת אהבה? ומחפשים הכל מהר ופה ועכשיו, וככה לא בונים ידידות.

זמשוש

New member
אפשרי גם אם זה לא נשאר ברשת

וזה תלוי איפה מחפשים ומה עושים כדי ליצור את הקירבה (shaniza לשעבר)

זמשוש

New member
אולי לא דוגמא ספציפית

של חיפוש ומציאה אבל אישית... את רוב הידידים/ות שלי הכרתי דרך האינטרנט. חלקם אפילו נחשבים לחברים הכי טובים שלי. איפה ואיך מתנהל החיפוש שלך?

a y a 3 2

New member
החיפוש שלי הוא לא מהמקומות המומלצים

בצ'ט, ומשם למסנג'ר. זה לא משהו מתוכנן או קבוע. רובם נמחקים כאשר הם מתחילים לפלרטט/להציע הצעות מגונות, גם אם הם היו נחמדים עד לרגע מסויים. בכלל, בצ'ט הזה אני חושבת שחסמתי מעל 100 איש :). כשגולשים שם יש תחושה שבאינטרנט מרוכזים כל הסוטים/נואשים/ביישנים שקיימים.

זמשוש

New member
את בעצמך אומרת

שצ'ט הוא לא מהמקומות המומלצים... אבל בכל זאת את מנסה להכיר דווקא שם, כבר 9 שנים. לדעתי, חפשי פורום בתחומי העניין שלך. משם תתפתחי הלאה

טועה בגדול

לי מנסיון יש כאן מערכת קשרים עם שתי נשים אחת מהן במסינגר ובטלפון אז נכון גם היו מפגשים מענגים ובטח יהיו עוד. והשניה יש ביננו קשר בצאט בטלפון ואפילו במפגשים כששנינו יודעים שזה הכרות נטו בלי מין כך שהכל תלוי מה ההגדרה של מה שאת מחפשת. ושל איך את אומרת את מה שאת רוצה

a y a 3 2

New member
אני לא מדברת בכלל על פלח

האנשים הנשואים או/ו אנשים מעל גיל 35. רק אנשים שהם פחות או יותר בסטטוס שלי. איתך הסליחה נ.ב. האישה השניה שההכרות איתה היא "נטו בלי מין" מי קבע את זה?:) בטח לא אתה. אז אל תחרטט.

סימפתי

New member
כל החיים היום מתנהלים בתקשורת

האינטרנט והמצלמה כובשים ושולטים בחיינו. אנא, עיינו בדו שיח הבא: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?type=1&m=919227

orrin

New member
אפשרי לגמרי

בתנאי ששני הצדדים מחפשים משו אפלטוני, ולא כאשר אחד רוצה מעבר והשני לא. אני יכולה להגיד לך שיש לי כמה וכמה ידידים וידידות דרך האינטרנט, שההכרות איתם עברה לעולם האמיתי. וכן, יש את אלו שבסרטים על קשר שמעבר לידידות ויש את הפסיכים (כמו שיש בכל מקום, האינטרנט לא מאוד שונה בקטע הזה) ופשוט לומדים לחסום, להתנתק וכו'.... אבל, כן זה לגמרי אפשרי..... וזה לא סותר את החברים מהתיכון או מהגן של שולה......

mika tal

New member
זה תלוי באנשים שיצא לך "לפגוש"

בהחלט ניתן לשמור על קשרי ידידות ברשת, כאשר שני הצדדים לוקחים את זה בפרופורציה הנכונה, זה אפילו נחמד ויעיל.

למעלה